Oje Metallic Matt de la Pupa

7.11.16


Pupa a reusit sa ma surprinda din nou! Ojele Metallic Matt imi plac la nebunie si m-am grabit sa va povestesc despre ele pentru ca sunt editie limitata si am eu un sentiment ca nu vor rezista prea mult prin magazine. Finishul este opac metalic, iar culoarea este una intensa si da unghiei o eleganta la care eu ma spun sincer ca nu ma asteptam. Nu m-a prins tare in trecut trendul asta cu unghii mate, insa combinatia mat-metalic este una care mi se pare fascinanta.

In colectie sunt 12 nuante, iar pretul este 23 lei, la fel ca cel al colectiei Star Dust (ojele au 5 ml, asa cum au toate ojele lor). Eu am primit 4 nuante: 001 Nude Allure, 004 Vintage Rose, 008 Perfect Green si 012 Fancy Black, insa mai sunt cateva care imi plac mult de tot si incerc sa-mi potolesc poftele. Puteti vedea aici si restul nuantelor, pe mine ma tenteaza mult de tot Chic Burgundy si Perfect Purple.

Pensula are acel aplicator plat maxi big brush cu 440 peri si capat rotunjit care acopera unghia perfect si face aplicarea mult mai usoara. Desi culorile sunt intense si pigmentate e nevoie de doua straturi pentru a obtine cea mai frumoasa nuanta. V-am aratat mai sus cum arata dupa aplicare si la cateva minute dupa ce se usuca (si se usuca destul de repede fara vreun fel de ajutor).

Rezista destul de bine pe unghii, insa fiind vorba de o formula mata si metalica dupa 2 zile am observat urme de tocire la varf, nu ceva grav, dar ma asteptam la asta intrucat n-am aplicat nici un top coat pentru ca am vrut sa ma bucur de frumusetea ojelor - cam 4 zile am putut sa le port pe unghii inainte sa nu mai arate bine. Am incercat doua dintre nuante si mi-au placut la nebunie, sper cand am timp sa ma joc un pic mai mult cu ele (am o idee in minte sper sa apuc s-o si pun in practica inainte sa se termine toamna) si sa va arat ce iese.

Cum vi se par? Va tenteaza?

10 comentarii

  1. Arată bine toate, dar cel mai mult îmi place Perfect Green (arată bine cu finish-ul mat, dar și cu cel lucios).

    RăspundețiȘtergere
  2. Imca n-am incercat nicio oja mata, dar stiind cate astetepta sa fie purtate, poate chiar pt prima data, m-a durut...buzunarul sa-mi mai iau una. Ai niste nuante superbe. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iei un top coat mat si ai rezolvat problema - faci orice oja ai mata. :)

      Ștergere
  3. Răspunsuri
    1. Eu sper sa ajung in magazin sa ma uit si la restul nuantelor. :)

      Ștergere