Mary-Lou Manizer versus Cindy-Lou Manizer

2.11.16


Produsele theBalm nu sunt atat de laudate precum merita si nu pricep de ce, mai ales ca au preturi chiar bune pentru ceea ce ofera. Mie imi plac mult si blushurile lor, insa cred ca cea mai mare valva s-a creat in jurul iluminatoarelor. Despre Mary-Lou Manizer v-am povestit deja pe blog lunile trecute - aici, insa recent am primit si Cindy-Lou Manizer (multumesc Anamaria) si m-am gandit ca o comparatie v-ar fi folositoare, mai ales ca primesc destule intrebari despre ambele nuante.

In primul rand trebuie sa va spun ca au formule diferite si eu am observat asta inainte sa verific lista de ingrediente de pe cutii. Mary-Lou mi se pare mult mai cremos si parca se aplica mai bine, desi amandoua sunt usor de folosit, parca se topesc pe piele cumva, e greu de explicat in cuvinte, dar banuiesc ca daca ati incercat vreuna dintre nuante stiti la ce ma refer.

Mary-Lou este o nuanta de sampanie cu tenta aurie, in timp ce Cindy-Lou este o piersica cu usoare tente rozalii, dar cred ca poate trece si ca o nuanta subtila de rose gold daca vrem s-o privim asa - stiti voi vorba aia cu ochiul privitorului. Ambele sunt foarte pigmentate, iar ceea ce imi place la formula este ca nu evidentiaza porii, deci pot fi folosite produsele si de femei care au trecut de o anumita varsta. Ambele nuante pot fi folosite ca iluminator (si Cindy-Lou merge foarte bine si pe un ten mai inchis la culoare pentru ca nu are o baza alba), dar si ca fard, iar pe un ten foarte deschis Cindy-Lou se poate folosi fara probleme si ca blush.

Textura lor imi aminteste de produse de la branduri mult mai scumpe, insa pretul (la Marionnaud le gasiti in perioada asta la reducere si costa mai putin de 50 lei fiecare; au aparut mai nou si in Douglas) e cel care face diferenta. Eu personal nu vad sensul (daca nu esti makeup artist si nu esti genul care sa se aventureze cu machiajul) sa ai o paleta cu 6-8 nuante pe care sa nu le folosesti, cand poti sa ai un singur produs bun care sa-ti ofere exact ceea ce cauti. Si produsele astea exact asta fac, fara sa incarce tenul (e nevoie de o mana usoara si o pensula potrivita in cazul ambelor).

Le-ati incercat? Cum vi se par?

9 comentarii

  1. Eu nu obisnuiesc sa folosesc iluminator, dar am auzit multe laude la adresa acestora de la TheBalm. Ma tenteaza, dar deocamdata nu merita investitia doar pentru a-mi satisface curiozitatea.. In schimb folosesc cu drag Balm Shelter tinted moisturizer de un an de zile. Fiind adepta unui machiaj minimal si natural, il folosesc pentru a uniformiza tenul. Cu pudra aplicata peste a rezistat cu brio 8 ore. Tot de la TheBalm mai am paleta Balmbini volume 2 si BalmShelter tinted gloss in nuanta All America Girl dar inca nu le-am folosit. Toate produsele le-am achizionat din Marionnaud :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci esti fan Marionnaud, eu zic sa dai o sansa iluminatorului, s-ar putea sa te surprinda mai mult decat placut. :)

      Ștergere
  2. Mie imi plac amandoua in mod egal, fiecare are farmecul lui :) depinde si de starea pe care o am in ziua respectiva . Ambele merita incercate .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu te contrazic, o sa va gandesc sa te tentez si eu cu un iluminator. :))

      Ștergere
  3. Nu am folosit nici una din cele doua.Greu de ales.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ai putea să îmi spui dacă Cindy Lou are particule sclipitoare vizibile la lumină electrică? Chiar şi foarte mici? Nu-mi place să am faţa plină de sclipici, chiar şi fin, şi am păţit-o deja cu vreo 2 cumpărături. Mă gândesc să comand online, fără să îl încerc. Îţi mulţumesc mult.

    RăspundețiȘtergere
  5. Îţi mulţumesc mult pentru răspuns! Cred că o să mi-l iau cu prima ocazie (reducere) :D

    RăspundețiȘtergere