Agent Provocateur Fatale Intense

1.11.16


De curand cei de la Marionnaud au adus in exclusivitate parfumurile de la Agent Provocateur, iar eu am fost norocoasa sa primesc Fatale Intense care mi-a placut de la prima mirosire. Nu stiu cate stiti voi despre Agent Provocateur, insa este un brand britanic care s-a lansat in 1994 ca brand de lenjerie intima si are peste 100 de magazine in 13 tari. Cel care a creat brandul este Joseph Corre, fiul lui Vivienne Westwood, iar in 2000 a scos pe piata primul parfum Agent Provocateur, parfum urmat de alte cateva de-a lungul anilor.

Fatale Intense a fost lansat in 2015, dupa ce in 2014 au lansat varianta Fatale si flankerul Fatale Pink. Fatale Intense este genul de parfum care n-are cum sa treaca neobservat, este un parfum oriental floral, usor picant, care ori iti place din prima, ori nu-ti place. E un parfum senzual, dulceag, dar care nu oboseste. E sexy, e senzual, dar are o caldura care te invaluie.

Notele de varf sunt mure salbatice, lemn negru dulce si chili, in timp ce notele de mijloc sunt florale (floare de lotus, floare Champaca si trandafir rosu Baiser), iar baza este una calda si ametitoare: piele neagra, chihlimbar, vanilie tahitiana si ambra. Parfumul se aseaza diferit pe piele, in cazul meu nu simt deloc chili si nici murele, insa se simte puternic lemnul dulce si vanilia. 

Este o combinatie de arome si stari, e o nebunie provocatoare, e diferit de parfumurile pe care le am, insa imi place mult si mi se pare perfect pentru lunile de toamna si iarna. Am citit cateva pareri cum ca este siropos, pe mine nu e deloc siropos, e genul ala de senzual cu o doza de copilarie, care iti permite sa ai exact atitudinea pe care o vrei pentru ca simti ca e momentul tau. Asta imi trezeste mie parfumul asta.

L-ati incercat? Cum vi se pare? Stiti parfumurile Agent Provocatuer?

6 comentarii

  1. Notele imi plac la nebunie, deci cu siguranta m-ar placea

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu, nu le stiu dar sper ca de sarbatori sa-mi aduca Mosul pentru ca i-am trimis scrisoare cu ce imi doresc.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am avut o mostra si mi-a placut maxim dar parca nu tinea foarte mult mirosul. Oricum, mi-l doresc. Muulte persoane m-au intrebat a ce parfum miros ;))

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu il am achiziționat de pe Make up pe cel galben e foarte finut la inceput dar persista in jur de.8 ore si miroase foarte bine

    RăspundețiȘtergere