Cumparaturi de pe StrawberryNET

16.11.16

Am asteptat comanda asta de la StrawberryNET de m-am plictisit, dar intr-un final a ajuns. Si a ajuns la posta de cartier si mi-a adus-o postasul acasa, fara sa mai platesc TVA (oricum il recuperam de pe site), ceea ce m-a bucurat. Banuiesc ca "de vina" e parfumul din comanda - coletul a avut pe el adresa de Ungaria, deci nu aveam cum sa ajunga in vama. Va sfatuiesc sa incercati varianta asta (sa adaugati un parfum in comanda) daca vreti sa scapati de mers/ stat la vama si tva.

Am profitat de o parte din ofertele pentru Craciun (le gasiti inca aici) si de o reducere suplimentara pe care o primisem pe mail pentru ca nu mai dadusem comanda de ceva vreme si am luat tot de vedeti mai jos cu 135 lei. Am facut o super afacere, cateva produse o sa le opresc eu, iar o parte vor merge in cadourile pentru sarbatori. Am primit si o sacosa de cumparaturi din panza cu un mesaj dragut, daca vreti s-o vedeti e pe Instagram.


De la OPI am prins doua seturi foarte misto la niste super preturi. Quick Let's Elope! contine Dripdry Lacquer Drying Drops (9 ml) si Natural Nail Strengthener (15 ml), incerc sa-mi spun ca eu am deja picaturi pentru uscarea rapida a unghiilor si nu-mi trebuie altele, dar sunt extrem de curioasa sa vad cum sunt si cele de la OPI. Sheer to the Top contine Top Coat, Matte Top Coat si So Elegant, o combinatie de confetti negre si in nuante de chrome pe care sunt curioasa sa o incerc.


Tot la capitolul unghii mi-am luat Denim Manicure de la Ciate, pe care pusesem ochii de mult, insa cum n-am mai dat comanda am ramas cu pofta. Pretul a fost mic (cred ca inca e disponibil setul, dar si inca cateva de la Ciate), pe mine m-a interesant mai mult oja, nu stiu cat o sa folosesc accesoriile, dar nu se stie niciodata ce idei imi vin, asa ca le pun bine.


Mastile pentru ochi de la Sexylook le-am descoperit intamplator. Am citit despre ele acum multa vreme, insa habar n-aveam ca sunt si pe Strawberry, iar cand am vazut ce pret bun au am zis ca e cazul sa le incerc. Eu am ales varianta iluminatoare (aici puteti sa vedeti si celelalte produse pe care le mai au), sunt 5 masti in cutie, asa ca o sa vad daca sunt sau nu bune de ceva.


Ultimul produs pe care l-am pus in cos este apa de toaleta Green Tea Exotic de la Elizabeth Arden (o gasiti inca aici), cu reducerile de la momentul ala am dat in jur de 25 lei pe 50 ml, ceea ce mi se pare super tare. O luasem sa o dau cadou, insa mama mi-a zis ca o vrea ea, asa ca ... va sfatuiesc sa va uitati si aici pentru ca sunt o groaza de oferte la parfumuri si vor mai veni si altele in mod sigur.


Lasand la o parte faptul ca a stat coletul in Ungaria vreo 10 zile degeaba, comanda a fost una extrem de misto si eu chiar am de gand sa urmaresc ofertele din perioada urmatoare (si din ianuarie) pentru ca stiu din anii trecuti ca vor fi reduceri super mari. Ati mai dat vreo comanda recent la ei? Ce v-ati luat?

10 comentarii

  1. Ce ma bucur ! Voi incerca si eu cu parfum .Sa folosesti cu drag noutatile,chiar ai facut o super afacere.
    ( Anamaria )

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiaar ai nimerit ofere super bune. Pacat de timpul de livrare pt ca alfel ar fi perfecte pt cadouri

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e vina lor ca posta lucreaza cum lucreaza, oricum a meritat asteptarea. :)

      Ștergere
  3. Si pe mine ma tenteaza cu tot felul de reduceri promotionale (acum am mail cu 20%) dar nu pot merge la posta vamala, au program de gravide, eu peste zi sunt la serviciu asa ca tot ce ajunge la posta vamala e off pentru mine:(
    Iar parfum nu vreau sa comand acum si oricum nu e sigur ca ajunge la posta de cartier, aici in Cluj.
    Din pacate si strawberry si iherb au disparut de pe lista mea ca site uri de shopping de cand livreaza la vama.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru iHerb poti alege UPS pentru transport si iti aduce coletul acasa.

      Ștergere
  4. Ai facut o afacere foarte buna. sa le folosesti cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ai avut trecut pe colet adresa din Ungaria? Locuiesti acolo? Stiu ca la noi de vreo 2 ani ajung la posta vamala

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adresa din Ungaria a fost a expeditorului, asta am scris in postare - eu stau in Romania si pana acum am primit coletele la vama.

      Ștergere