Elizabeth Arden Prevage Anti-Aging Foundation SPF30

16.11.16


In vara Elizabeth Arden m-a fermecat cu fondul de ten Ceramide Lift and Firm pe care l-am tot folosit in ultimele luni, dar am descoperit recent un alt fond de ten de la ei care imi place la nebunie - nou lansatul Prevage Anti-aging SPF30 si vreau sa va povestesc despre el pentru ca merita din plin, chiar daca este un fond de ten nu tocmai ieftin. Gama Prevage de la Elizabeth Arden este o gama gandita foarte bine si care cred eu ca ar trebui sa fie mai des laudata.

Fondul de ten Prevage este un fond de ten pe baza de apa, fara ulei, gandit sa combata zilnic semnele imbatranirii si lista de ingrediente e una care face acest lucru, nu sunt doar cuvinte pe care le arunca pe piata ca sa vanda produsul. Vine in 8 nuante (eu am nuanta cea mai deschisa - 01 si mi se potriveste foarte bine) si este potrivit unui ten normal spre uscat. Acoperirea este una usoara spre medie (se pot aplica mai multe straturi fara probleme daca asta se doreste), iar finishul este unul luminos si extrem de natural.

De cate ori folosesc acest fond de ten apreciez senzatia de ten deloc incarcat, aspectul radios si sanatos pe care il are pielea, dar si modul cum rezista pe ten fara sa fie nevoie sa-l fixez cu pudra. Nu simt nevoia sa folosesc nici concealer si nici pudra cand folosesc acest fond de ten, aspectul natural, luminos si sanatos pe care il are tenul meu e tot ce simt ca-mi trebuie, mai ales in perioada asta a anului.

Formula este infuzata cu Idebenone, un puternic antioxidant care protejeaza tenul de stres si poluare, dar contine si alte ingrediente misto precum vitamina C si L-Carnosine, care ajuta pielea sa produca mai mult colagen si sa fie mai elastica, dar ajuta si la diminuarea liniilor fine. Pe langa Idebenone, fondul de ten Prevage are in formula si alti antioxidanti potenti precum Thiotane, acid ferulic si extract de ceai verde. Hydra pigmentii incapsulati ajuta pielea sa-si mentina hidratarea in timp ce blureaza imperfectiunile si ofera tenului un aspect luminos si uniform.

Asa cum probabil v-ati dat seama pana acum, Prevage este mai mult decat un fond de ten, este un produs care nu doar ofera acoperire, dar si hidrateaza tenul si ii ofera ceea ce are nevoie pentru a se mentine tanar si cu aspect radios. Iar senzatia atunci cand port fondul asta de ten nu prea poate fi descrisa in cateva cuvinte - nu se vede, nu se simte, dar tenul este radios, uniform si cu un aspect sanatos (imi dau seama ca am facut abuz de cuvintele luminos si radios dar fondul asta de ten le merita).

Daca ceea ce cautati este un fond de ten cu acoperire mare nu este pentru voi, insa daca vreti un fond de ten care sa si aiba grija de tenul vostru, care sa arate natural si sa va dea acel aspect de ten uniform si radios cred ca o sa va placa mult (mai ales daca ati trecut de o anumita varsta si simtiti ca e cazul de mai multe ingrijire decat pana acum). Eu sunt incantata de el si ma bucur ca l-am ales in fata altor fonduri de ten pe care ma batea gandul sa le incerc.

L-ati incercat? Cum vi se pare? Va tenteaza?

4 comentarii

  1. Nu se potriveste tipului meu de ten, insa voi distribui ambele recenzii, a ta si a Anei pt ca mi se par foarte utile si complete daca esti in cautarea unui produs de genul asta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E chiar misto fondul de ten, merita sa stie lumea despre el. :)

      Ștergere