SABON Wonderland Stories

21.11.16


Saptamana trecuta am fost la evenimentul de lansare a colectiei de Craciun a celor de la Sabon - Wonderland Stories - insa n-am avut timp sa va arat nimic pentru ca a fost o saptamana absolut nebuna, dar acum pot sa va spun ca aroma produselor din gama Wonderland m-a fermecat. Nici nu va mai zic de ambalaje, puteti sa vedeti si voi mai sus ce nebunie au reusit sa produca. Este prima data cand simt ca rezonez total cu produsele de la Sabon si asta spune mai mult decat as putea sa incerc eu sa va explic.

Cei de la Sabon au creat o poveste superba, totul pare magic si extrem de luxos, fiecare produse pare a fi un nou capitol dintr-o poveste pe care de-abia astepti s-o descoperi. De la culori, la textura si aroma totul te face sa simti ca esti intr-o lume de vis in care cuvantul principal este rasfatul. Aroma produselor este de vis, nu cred ca o sa reusesc sa o descriu asa cum trebuie in cuvinte (cand treceti pe langa un magazin Sabon intrati si incercati produsele si spuneti-mi cum vi se par), dar o sa incerc - note de bergamota si mandarin care se combina cu mosc, violete si trandafiri, o aroma care te duce intr-o lume fantastica, plina de minunatii.

Colectia Wonderland Stories cuprinde exfoliant pentru corp, ulei de dus si lotiune de corp (ambele imbogatite cu patru uleiuri: masline, avocado, limba mielului si germeni de grau), unt pentru maini, lumanare parfumata, aroma de camera, parfum pentru textile si odorizant pentru masina. Mie mi-au placut in mod deosebit uleiul pentru dus (recipientul de sticla te duce cu gandul la o sticla de lichior), untul pentru maini (este imbogatit cu ulei de fructul pasiunii, o sursa naturala de vitamina C), lumanarea parfumata si sprayul pentru textile (amandoua sunt de vis, le trec pe lista cu dorinte de Craciun).

Pe langa produsele de baie si de camera am vazut si cateva genti pentru cosmetice si o patura, dar si cateva cutii cu magnet pe care le puteti folosi si pentru a oferi alte cadouri. Seturile cu cadouri pentru Craciun arata fenomenal (aici puteti sa vedeti ce combinatii sunt disponibile) si cred ca oricine s-ar bucura sa primeasca o carte magica cu minunatii parfumate. Am observat si doua arome noi: Green Rose (mi s-a parut chiar interesanta) si un amestesc de lavanda si mar verde (care nu e pe gustul meu), asa ca aveti de unde alege.

Cum vi se pare colectia asta? Ati apucat s-o incercati? Ce produse va tenteaza cel mai mult?

8 comentarii

  1. Pfff, cum arată, așa ceva :) Poate se milostivește Moșul ăla de mine și-mi aduce și mie ceva daruri de la Sabon :)
    In beautykitul acela de la MC a fost si o cremă de mâini de la Sabon, e extra,super, incredibilă, o țin pentru momente de răsfăț, așa când și când ca să nu se termine prea repede :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Colectia asta chiar merita, am si eu cateva creme din alea micute. :)

      Ștergere
  2. Sunt de poveste... La o poveste ma duc cu gandul

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce bine arata, ce e a lor e a lor :)cu asta am spus tot .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Super inspirata colectia asta, am intrat ieri iar in magazin sa miros lumanarea. :))

      Ștergere
  4. Cat de frumos este ambalajul! Mi le-as dori pe toate.

    RăspundețiȘtergere