3 rujuri nude noi

3.11.16

In ultimele luni am reusit sa adun cateva rujuri noi nuante nude (preferatele mele), insa n-am inceput sa le port decat recent. Si pentru ca toate au preturi accesibile (si unele mai sunt si la oferta in perioada asta) m-am gandit sa va povestesc un pic despre ele si sa va arat niste swatchuri pentru ca nu prea gasesc nici eu informatii despre culori "cuminti" atunci cand caut.


Cele 3 rujuri de care vreau sa va povestesc sunt: Clasic Mat (nuanta Nude) de la Melkior - toate rujurile sunt la promotie luna asta aici - 29,99 lei,  Joko (nuanta Nude 40 - produsele Joko le gasiti la cei de la Face Bucharest care au si Ziaja, daca ajungeti la Makeup Fest weekendul asta le puteti vedea acolo - pretul rujului este in jur de 25 lei) si Ultimate Colour (010 Be Natural) de la Catrice - il gasiti aici cu mai putin de 20 lei (eu cred ca l-am luat din Debenhams cu un pret putin mai mare).

Despre rujurile de la Melkior v-am mai povestit - sunt pigmentate si rezista foarte bine pe buze, eu am o problema cu mirosul lor (stiu ca multora le place, insa ficatul meu nu-l tolereaza tocmai bine), dar pentru nuanta Nude (si mai am o nuanta care imi place mult - Tender - din aceeasi gama) fac o exceptie pentru ca imi place mult culoarea. Mi se pare ca usuca putin buzele, asa ca prefer sa folosesc un balsam hidratant inainte ca sa scap de problema asta si sa arate si mai bine pe buze cand il aplic.

Cel de-al doilea ruj este o noutate pentru mine (si cred ca si pentru voi) intrucat brandul polonez Joko a aparut de curand in Romania. Am fost foarte curioasa sa-l incerc si m-a surprins placut, desi initial ambalajul mi s-a parut cam ieftin si nu foarte solid. Este si el parfumat, insa mirosul lui chiar nu ma deranjeaza, ba pot sa zic chiar ca-mi place, insa ceea ce-mi place mult este formula - foarte hidratanta, se aplica foarte usor si se simte foarte misto pe buze. Nuanta imi place mult, este genul de nude care nu te face sa pari bolnava si e usor de purtat cu orice.

Ultimul din seria asta este de la Catrice si cred ca este primul ruj de la ei pe care il incerc. Imi place ambalajul (nesperat de solid pentru cat costa rujul), imi place textura si cum se comporta pe buze, insa nu cred ca am facut cea mai buna alegere in privinta culorii. Daca nu-s atenta cu ce-l combin poate fi prea deschis, nu stiu daca e vreo nuanta mai inchisa de nude, dar daca e as incerca-o pentru ca formula imi place.


Eram curioasa daca voi reusi sa surprind diferentele dintre ele in swatchuri si cred ca am reusit din plin. Sunt sigura ca multe v-ati intrebat dupa prima poza de ce 3 nuante de nude (mai ales ca pentru cineva care nu are ochiul format pot sa para identice), dar cred ca poza de mai jos raspunde singura intrebarii. Daca ar fi sa fac un top tinand cont atat de formula, cat si de culoare, ar arata cam asa: Joko (nuanta din mijloc), Melkior (prima nuanta), Catrice (ultima nuanta).


Voua va plac rujurile nude? Aveti vreunul preferat? Ati incercat vreunul dintre cele 3?

10 comentarii

  1. Vai ce mult imi plac nuantele astea care duc spre natura.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cel din mijloc are nuanta cea mai frumoasa. Eu am Nyx Lingerie nuanta bedtime flirt -usuca buzele destul de tare, dar nu stiu de ce, imi plac foarte mult rujurile astea. Si un alt nude L'oreal infallible long lasting nuanta invincible sable

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vrut si eu sa incerc Lingerie, insa nu-mi plac rujurile care usuca buzele si am renuntat la idee.

      Ștergere
  3. Mie cel de la Melkior imi place cel mai mult :)

    RăspundețiȘtergere
  4. toate sunt superbe si imi vin si mie minat rujurilr nude, dar mie imi plac alea inchise care parca imi miscoreaza putin buzele...sunt superbe toate rujurile tale nude, toate, nu doar astea :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mereu trebuie sa citesc de 2 ori ce comentezi ca sa inteleg. :))

      Ștergere
  5. Cami, te-ai dat pe buze cu nude-ul de la melkior ? Pe mana arata foarte de efect, dar aplicat pe buze - pe mine cel putin ca am pielea deschisa - e foarte deschis...imi place mai mult caramel ( aceeasi gama ) ; ai incercat ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, l-am folosit, insa eu mereu folosesc si gloss cu nuantele deschise. Nu am incercat Caramel.

      Ștergere