Always Red Femme de la Elizabeth Arden

18.11.16


Toamna asta am descoperit cateva parfumuri care mi-au furat inima de la prima mirosire, iar daca m-ar intreba cineva care este parfumul meu preferat pentru vremea asta rece nu prea as putea sa raspund pentru ca sunt cateva parfumuri care imi plac la nebunie si care simt ca mi se potrivesc extrem de bine. Unul din ultimele descoperite este Always Red Femme de la Elizabeth Arden.

Apa de toaleta a fost lansata in vara acestui an si este un flanker al editiei de anului trecut - Always Red. Ambele continua traditia Red Door care a inceput in 1989. Always Red Femme a fost prezentat de Elizabeth Arden ca fiind echivalentul olfactiv al orasului New York - Always feminine. Always Passionate. Always Red. Nu stiu cum miroase New York, dar am niste imagini clare in minte dupa ce am descoperit parfumul asta.

Mi-e destul de greu sa-l descriu in cateva cuvinte pentru ca este o combinatie innebunitoare de arome, stari si senzatii. Te intriga, e dinamic, trezeste pasiuni, te invaluie, te face sa te simti in stare de orice. Fructele proaspete se combina perfect cu notele florale delicate si cu baza calda si lemnoasa. Este un parfum lemnos, fructat, usor floral, dar care are ceva extrem de sexy, dar este proaspat in acelasi timp. 

Imi place la nebunie si l-am purtat aproape zilnic de cand il am, insa mi-ar fi placut sa ramana pe pielea mea asa cum il simt in primele minute (este superb - imi place mult si ce simt dupa ce se aseaza bine pe piele, insa primele minute sunt alea care mi se par nemaipomenite) si mi-ar fi placut sa dureze un pic mai mult. Dupa 6 ore mi se pare ca nu mai e la fel de intens, insa este un parfum pe care va recomand sa-l incercati cand ajungeti in vreo parfumerie - stiu sigur ca o sa faca niste victime.

Always Red Femme, bine ai venit in viata mea! Cum vi se pare sticla? Mie imi place mult de tot.

8 comentarii

  1. Sunt victima deja :)) dupa ce ne-ai povestit de el. Trebuie sa il incerc! Sticla e superba, ma duce cu gandul la un tango sau poate doar visez eu in seara asta :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa-ti placa sigur. Tu m-ai intrebat de Agent Provocateur varianta originala, nu? Nu-mi place deloc. :))

      Ștergere
    2. Da, eu eram curioasa de el. Ok..nu mai sunt curioasa atunci :))

      Ștergere
    3. Daca il incerci sa-mi zici cum ti se pare, mie nu-mi place deloc.

      Ștergere
  2. si eu il tot port :). Da, are ceva din partea frumoasa a New York-ului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie imi plac majoritatea parfumurilor Elizabeth Arden, iar asta nu face exceptie. :))

      Ștergere
  3. Dacă și esenta din interior este precum sticla, ma declar deja îndrăgostită. 😂

    RăspundețiȘtergere