Pupa Contouring & Strobing #ready4selfie

19.11.16

Cand primesc noutati de la Pupa ma bucur exact ca un copil care are jucarii noi si nu numai pentru ca imi plac produsele, ci pentru ca Pupa imi aduce aminte de o perioada extrem de misto din viata mea si imi da un sentiment pe care nu pot sa-l descriu in cuvinte. Pupa a fost brandul care pe mine m-a invatat ce inseamna un produs de calitate, inca imi amintesc cand ma duceam in magazinele B&B Collection acum mai bine de 10 ani si-mi luam produse de la ei.


Printre ultimele noutati lansate se afla si paleta Contouring & Strobing #ready4selfie, o paleta de pudre compacte pentru a sculpta si ilumina fata. Paleta contine un iluminator si trei nuante de contur, are 17,5 grame si vine in trei variante: 001 pentru piele deschisa la culoare, 002 pentru piele de culoare medie si 003 pentru piele de culoare inchisa. Pretul este de 73 lei si puteti sa cititi mai multe aici despre ea.

Varianta pe care am primit-o eu este 002 si-mi place mult. In primul rand imi place ambalajul si sistemul de deschidere extrem de elegant si simplu (printr-o singura apasare), imi place oglinda care este de-o calitate extrem de buna (e mare si misto) si-mi place ca pe cutie sunt indicatii despre cum se pot folosi nuantele in functie de forma fetei.


Asa cum va spuneam mai sus in paleta sunt patru culori: un iluminator si trei nuante de contur. Cele doua nuante de sus si nuanta mai inchisa de jos imi plac extrem de mult si le-am folosit atat pentru contur si iluminat, dar si ca farduri de ochi (si asta imi place la paleta asta - este versatila), despre nuanta medie de contur nu pot sa zic acelasi lucru - este prafoasa si nu-mi place cum se aplica, cred ca puteti sa vedeti asta si in swatchurile de mai jos.


Cum vi se pare paleta? O aveti, ati incercat-o? Daca va tenteaza nu asteptati prea mult s-o luati, este editie limitata si probabil o sa dispara repede din magazine.

2 comentarii

  1. Spre rusinea mea, eu inca n-am incerca nici strobingul, nici contouringul, cred ca nu mi-au picat pe mana produsele potrivite.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai mult ca sigur, sunt multe optiuni pe piata, sigur gasesti ceva care sa ti se potriveasca.

      Ștergere