Colectia de sarbatori Yves Rocher

29.11.16


De-abia am asteptat sa ajunga in magazine colectia de sarbatori a celor de la Yves Rocher, sa pot sa miros toate aromele. Produsele sunt deja in magazine, dar si in magazinul online (le gasiti aici, daca va doriti ceva va sfatuiesc sa va grabiti, anul trecut au disparut destul de repede - iar daca cautati idei pentru cadouri aici gasiti cateva propuneri extrem de misto), insa eu nu pot sa va spun care e preferata mea, imi plac toate. 

Merisoare & migdale este o combinatie fructata, proaspata si interesanta, eu simt mai mult merisoarele, migdalele nu se simt mai deloc si asta chiar ma bucura pentru ca nu-s preferatele mele cand vine vorba de produse aromate pentru corp (desi am mai intalnit si exceptii). Este o aroma care da energie si te face sa zambesti, eu asa o percep. As folosi-o oricand, nu doar in perioada rece.


Clementine picante cred ca este cea care ma duce pe mine cel mai mult cu gandul la sarbatori, este o combinatie misto de citrice si condimente picante. E genul de aroma relaxanta, care te binedispune si te relaxeaza, mi se pare cea mai sigura alegere daca vreti sa faceti cuiva un cadou si nu stiti ce anume sa alegeti. Aroma care ramane pe piele este una subtila, dar care iti aminteste din cand in cand ca ai folosit-o.


Pere & Cacao este combinatia de la care n-am stiu ce sa astept. Yves Rocher a mai avut in trecut produse cu pere si chiar mi-a placut mult editia aia limitata, dar nu-s mare fana cacao, asa ca eram curioasa ce a iesit din alaturarea lor. Si a iesit ceva misto, aromele se combina foarte bine, nu o simt pe nici una dintre ele mai puternica, ci simt ceva misto care imi place si imi da un sentiment de bine. Inclin sa cred totusi ca pe asta as alege-o daca ar trebui sa ma limitez doar la o aroma din colectia asta.


Formulele produselor sunt foarte misto, gelurile de dus si sapunurile lichide sunt imbogatite cu apa de albastrele bio, iar gelul de dus gomand contine si pudra de nuca de cocos si samburi din caise 100% de origine naturala. Crema pentru maini si laptele pentru corp au unt de karite bio si ulei de migdale dulci, la fel si balsamul pentru buze. Toate gamele au aceleasi produse, iar gama cu clementine picante contine si o lumanare parfumata pe care am uitat s-o miros, dar mai ajung eu in magazin zilele astea.

Cum vi se par aromele de anul asta? V-ati cumparat ceva? Ce va tenteaza cel mai mult?

4 comentarii

  1. Toate imi plac! Eu deja am luat gama cu clementine pentru mine si pentru o prietena de ziua ei. Aroma gamei cu clementine e dementiala, imi aduce aminte de copilarie si de sarbatorile in familie.
    Ii mai dau tarcoale gamei cu pere si cacao, vreau sa imi i-au macar un gel dus(poate si unul cu scrub) tare imi place si combinatia asta de arome.
    O zi faina, Camelia! <3 :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa-ti iei neaparat ceva din gama aia, ramane o aroma extrem de placuta pe piele dupa folosire. :)

      Ștergere
  2. Sper sa ramana stocul pana pot sa iau si eu cate ceva. Nu au lumanari cum au avut in anii trecuti?

    RăspundețiȘtergere