M-am intors la Nomasvello Park Lake pentru epilarea definitiva cu IPL

11.11.16


Va spuneam in urma cu cateva saptamani cand v-am povestit despre ProSkin ca am de gand sa ma reintorc la Nomasvello Park Lake pentru epilarea definitiva cu IPL si exact asta am facut. Daca nu ii urmariti pe Facebook eu zic sa o faceti pentru ca asa puteti sa aflati ce oferte au si sa profitati de preturi bune pentru a va rasfata putin (sau putin mai mult) - luna asta au oferta buna la curatarea ProSkin si rejuvenarea faciala.

Daca cititi blogul de ceva vreme stiti ca eu am apelat la epilarea definitiva cu IPL pentru cateva zone in urma cu cativa ani, v-am povestit atunci mai multe detalii si cum s-a desfasurat totul. Zona pe care am avut cele mai bune rezultate a fost axila si in cazul meu diferenta a fost majora (piele alba, fir de par negru si tepos, cu o viteza de crestere uimitoare), insa in ultimul an nu am reusit sa ajung la sedintele de intretinere, motivele fiind alea care ne incurca mereu socotelile - program incarcat, distanta mare, etc.

M-am tot gandit in ultimele luni ca as vrea sa fac din nou cateva sedinte pe zona axilei (m-am gandit la 3) si dupa experienta misto pe care am avut-o cand am incercat curatarea faciala la ei, m-am decis tot pentru Nomasvello, locatia din Park Lake e aproape de mine si pot sa intru 10-15 minute cand ma duc la cumparaturi sau sunt in zona. Pretul unei sedinte este 135 lei/ zona, atat pentru femei, cat si pentru barbati.

Am citit un pic despre ce aparatura au cei de la Nomasvello inainte de a ma duce si am aflat ca echipamentele lor permit invidualizarea tratamentului de epilare definitiva in functie de caracteristicile ale fiecarei persoane, astfel incat totul sa fie nedureros, eficient, rapid si cu rezultate de lunga durata. Cand am fost la ProSkin am pus si niste intrebari sa ma asigur ca fac alegerea buna, iar fetele de acolo mi-au raspuns la toate intrebarile. In plus ei au si tehnologia Sun&Safe care permite epilarea si pe pielea care a fost expusa razelor solare. Toate informatiile de care aveti nevoie (ce sa faceti, ce sa nu faceti, cat si cum) vi se ofera in cadrul clinicii.

Tehnologia lor este diferita fata de ce am incercat eu in trecut, n-am simtit nici un fel de disconfort, dupa sedinta mi s-a aplicat o crema hidratanta pe zona tratata si pielea nu s-a uscat deloc. Mi-a fost putin teama sa incerc ceva nou pentru ca eu am pielea in zona axilei foarte sensibila, v-am mai spus cu diverse ocazii pe blog despre asta, insa n-am avut nici un fel de probleme si sunt incantata de asta. Ba chiar ma gandesc sa mai incerc o zona, dar nu ma grabesc.

Daca va tenteaza, dar nu stiti cum va reactiona pielea voastra, puteti sa faceti o programare si sa incercati cateva impulsuri pe o zona ca sa vedeti exact cum se simte si despre ce e vorba. Mie mi-a placut mult la Nomasvello Park Lake (mi-a placut si patul care se roteste, asa ca fapt divers - mi se pare ca au gandit totul pentru o experinta confortabila si placuta pentru clienti), a fost rapid, m-am relaxat si mi-am vazut de treburile mele cand am plecat de acolo.

2 comentarii

  1. Din fericire nu am nevoie. Am doar cateva fire de par in zona axilelor iar pe picioare nici nu pot spune ca as avea.

    RăspundețiȘtergere