Talika Lipocils Expert

12.11.16

Va povesteam luna trecuta ca Douglas a readus produsele Talika in Romania, daca n-ati citit postarea o gasiti aici. Eu despre Talika nu stiam mai nimic la momentul ala, insa am aflat multe la lansare si am primit si Lipocils Expert, tratamentul lor revolutionar pentru gene. Desi am aflat multe lucruri acolo si am citit ca Talika a scos pe piata primul tratament pentru gene in 1948 m-am uitat sceptica cateva zile la produs inainte sa-l incerc.

Scepticismul meu s-a datorat in primul rand alcoolului din formula si informatiilor pe care le-am citit de-a lungul timpului despre produsele pentru cresterea genelor. Produsul il gasiti aici, iar daca va intereseaza ingredientele le gasiti in ultima poza. Prima aplicare nu m-a impresionat deloc pentru ca am simtit ca ma ustura ochiul stang destul de rau, insa curiozitatea a invins si l-am folosit si serile urmatoare, iar senzatia a disparut.


Talika recomanda folosirea produsului de 2 ori pe zi, dimineata si seara, eu l-am folosit doar seara pentru ca nu am cand sa-l aplic dimineata. Tubul arata ca un tub de rimel, asa este de altfel si pensula cu exceptia buretelului din varf care ajuta la aplicarea produsului la baza genelor. Aplicarea pe genele superioare se face usor, eu as fi vrut sa-l aplic si pe genele inferioare, care sunt vai mama lor in cazul meu, dar e destul de dificil pentru ca peria e destul de mare.

Recunosc ca am uitat sa-l aplic de vreo 2 ori, insa am fost destul de consistenta cu treaba asta, desi nu credeam ca o sa vad rezultate, insa - spre marea mea mirare - am vazut ceva schimbari. Genele sunt mai lungi, mai curbate si la coada ochiului stang (cel care curge cand mi-e lumea mai draga) genele nu mai par asa rare. N-am vazut sa fie mai inchise la culoare (efect pe care ar fi trebuit sa-l aiba Lipocils Expert), insa sunt mai lungi si le simt mult mai sanatoase - mai rezistente, mai elastice, mai puternice.

Cateodata e bine sa lasam scepticismul de-o parte si sa dam o sansa reala unor produse pentru ca ne pot surprinde. Eu o sa continui sa folosesc Lipocils Expert si dupa cum evolueaza lucrurile cred ca peste ceva vreme rezultatele vor fi si mai bune. Mi-ar fi placut sa fac niste poze inainte si dupa sa va arat, insa nu m-am gandit la asta pentru ca eram sigura ca n-are cum sa functioneze. M-am inselat.

L-ati incercat? Va tenteaza?

7 comentarii

  1. le-am vazut si eu in magazin mai de mult cand le aveau, interesante!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie mi-a mai placut un demachiant pentru ochi, ma mai gandesc ...

      Ștergere
  2. Si eu sunt cam sceptica in privința acestor produse pentru gene. Ma bucur sa aud ca acesta este eficient. In acest caz trebuie sa il incerc si eu

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am cumpărat Lipocils expert de la Talika și îl folosesc de doua ori pe zi, de o luna și jumătate. Am sentimentul ca am aruncat banii pe fereăsta fiindcă nu am văzut nici o schimbare. Am sa îl termin, daca tot am dst banii pe el,dar cu siguranță că nu am sa îl recomand nimănui.

    RăspundețiȘtergere