15 chestii care imi plac de pe Bonami

15.11.16

Despre Bonami v-am mai povestit putin in treacat in anumite postari, dar nu cred ca v-am spus ca a ajuns repede in topul preferintelor mele atunci cand caut ceva mai deosebit pentru cadouri sau vreau un mic rasfat pentru mine. Nu au cele mai mici preturi, insa au o gramada de produse frumoase, pe care nu le-am prea vazut in alte parti. Dimineata cand imi beau ceaiul imi rezerv cateva minute sa vad ce campanii mai au si mereu ma tenteaza cate ceva.

Conceptul de cumparaturi este acelasi ca pe Vivre, au campanii cu anumite produse cu un termen fix de livrare, termen care poate fi si de o luna, dar si de cateva zile, este mentionat la fiecare produs in parte. Eu am dat deja vreo 5 comenzi la ei si mi-a placut tot ce-am cumparat pana acum. Astazi au transport gratuit, asa ca am banuiala ca o sa pacatuiesc iar pentru ca am vazut cateva chestii care mi-au placut mult de tot si mi se par extrem de potrivite pentru cadouri.

Daca nu aveti cont la ei va las aici o invitatie care va ofera 25 lei (in momentul in care va creati contul pe site mai primiti inca 20 lei - deci in total 45 lei), iar acest credit il puteti folosi pentru a achita 25% din valoarea comenzii. Tinand cont si de oferta de azi cu transport gratuit, cred ca puteti sa va luati niste chestii frumoase si un pic altfel. Mai jos am facut o selectie de cateva produse care mi-au placut mie, in caz ca aveti nevoie de inspiratie.



Ati cumparat vreodata de pe Bonami? Cum vi se pare siteul?

11 comentarii

  1. Am facut si eu o comanda la ei, in care mi-am cumparat doua cutii de organizare si un organizator pentru dulap. Mi-au placut si la fel ca si tine, ma uit uneori pe site si mereu gasesc ceva care sa imi placa, deci sigur se lasa cu alte comenzi :D
    Nu am auzit pana acum de Vivre...am intrat pe site si vad ca e destul de asemanator cu Bonami :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vivre e mult mai vechi, eu am mai scris de ei pe blog, mi-am luat multe chestii misto de la ei de-a lungul timpului.

      Ștergere
  2. Eu personal am pasit cu stangul...am facut o prima comanda pentru o cuvertura matlasata cu trandafiri roz doar ca realitatea a fost cu totul alta...materialul de proasta calitate iar trandafirii,din rozul pal pe care i-am vazut in poza de prezentare,la mine au ajuns mov...profund dezamagita...

    RăspundețiȘtergere
  3. Au cam aceleasi produse, in campanii diferite.. si sunt mai scumpi. Comparatia se poate face la foarte multe produse, inclusiv la organizatoarele postate de tine.

    RăspundețiȘtergere
  4. Este a2a oara cans comand de pe acest site si iau țeapă. Calitatea este cu mult diferita decat ce se vede in poza de prezentare

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bună ziua! Ne pare rău pentru această situație. Dacă ați întâmpinat probleme cu comanda dumneavoastră sau cu unul dintre produse, vă rugăm să ne scrieți la client@bonami.ro sau să reveniți prin telefon la +40 312 294 753 de la 9:00 - 18:00 și vom face tot posibilul pentru a le rezolva. Cu drag Bonami ;)

      Ștergere
  5. Eu nu recomand bonami ,pur și simplu îți anulează comenzile de sute de lei fără motiv ,nici o explicație nimic doar un email cum că își cer scuze dar comanda e anulată .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bună ziua. Ne pare rău pentru această situație. Din păcate uneori se întâmplă pe Bonami să se anuleze unele produse/comenzi, care sunt cu precomandă de la furnizor, din motiv că nu a mai putut fi livrat sau că a ajuns deteriorat în depozitul nostru. Dacă verificați cu atenție e-mail-ul trimis de către noi, aveți scris motivul pe care acest lucru s-a întâmplat. De asemenea vă rugăm verificați și lista de Spam, poate din greșeală a ajuns acolo notificarea noastră. Vă mulțumim pentru înțelegere. Cu drag, Bonami!

      Ștergere
  6. O comanda din 02.09.2021, cu livrare intre 29. 09 si 04.10? Ppe bune? O luna si 2 zile, dar ce fac acum culeg bumbacul?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Unele produse vin din afara tarii, deci e normal sa fie la unele si termene atat de lungi. Dar exista si produse cu livrare rapida.

      Ștergere
  7. Îmi pare rău să spun asta, dar vă rog SĂ NU CUMPĂRAȚI ÎN VECI de la firma asta. Materialele sunt exagerat de scumpe, iar calitatea este execrabilă pentru banii pe care îi dai. Îmi asum toată responsabilitatea pentru cele spuse. Am avut o experiență nașpa cu ei, în sensul că am dat o căruță de bani (vreo 500 lei pentru un cuier - suport de pălării) și mi-au venit 3 scânduri mari și late, la vreo 10 zile după ce expirase deja termenul de livrare, colet care era și desfăcut, cu piese lipsă din el. Banii mi i-a returnat după încă o săptămână, timp berechet cât să-și ia de la bancă dobânda pe ei.
    Sunt de tot râsul.
    Ca să nu mai spun ce personal greoi de cap au. Fetele alea nu pricep ce li se spune, se mișcă cu încetinitorul, au paie în loc de creier.
    Fraților, lăsați mai jos prețurile, angajați personal competent și fiți mai rapizi, mai receptivi, că altfel o să fiți vai de voi.
    Garantat, nu o s-o mai duceți mult...

    RăspundețiȘtergere