Vorbe si oferte

1.11.16

Zilele trecute vorbeam cu o prietena despre cumparaturile on-line si despre cum poti sa economisesti bani daca esti "pe faza". Este un lucru pe care eu il fac des si nu cred ca va spun o noutate. Cumpar on-line de foarte multi ani, atat de multi incat nici nu-mi amintesc ce-am cumparat prima data on-line si cand, dar nici nu cred ca are vreo importanta.


Cumpar atat de pe siteuri de la noi din tara, cat si de afara si nu am intampinat vreodata vreo problema care sa ma faca sa ma gandesc macar sa nu mai cumpar. Am avut si episoade mai putin fericite, dar intotdeauna s-a gasit o solutie si problema s-a rezolvat. Chiar zilele trecute am patit-o cu un vanzator de pe Aliexpress care mi-a trimis un alt produs decat am comandat, dar si cu un site din Romania (nici nu merita mentionat) care mi-a confirmat telefonic ca imi livreaza comanda in 2-3 zile si dupa 6 zile tot n-a ajuns, prin urmare am renuntat la comanda.

Sunt siteuri de unde cumpar frecvent si le urmaresc mereu ofertele daca am timp, dar si altele siteuri pe care le descopar intamplator (ma ajuta si faptul ca datorita jobului sunt on-line aproape mereu ziua). Am si cateva exceptii - siteuri care ma tenteaza si ma uit si cand n-am bani, siteuri care m-au dezamagit in trecut dar tot ma mai uit pentru ca ofertele sunt prea bune. Sunt siteuri de care nici nu vreau sa aud, dar si siteuri unde as lasa toti banii pe care nu ii am. In ultima vreme am profitat de cateva oferte bune, la unele doar am cascat ochii (ca in viata, de altfel), asa ca vreau sa va spun despre cateva care cred ca merita:

- StrawberryNET - pana pe 8 noiembrie au o reducere suplimentara de 10% la seturile de Craciun (si unele au niste preturi de nu e adevarat), in plus au farduri NARS la 50 lei (le gasiti aici - recomandarea mea este Malacca, este superb) si o groaza de oferte misto la parfumuri. Eu astept o comanda zilele astea, am luat cateva seturi cadou, un parfum si ceva pentru mine si am platit mai putin de 150 lei.

- Fashion Days - codul NOVEMBER30 ofera o reducere de 30% la orice produs de pe site; eu m-am "combinat" cu o prietena la o comanda si ne-am luat fiecare cate o lumanare Yankee Candle mare cu mai putin de 60 lei (transportul prin curier este gratuit). Am profitat de reducerea de 30% si de 50 lei cadou pentru recomandarea unui prieten si am facut o super afacere. Aici e linkul cu invitatia daca vreti sa-l folositi - va ofera 50 lei reducere la prima comanda de peste 200 lei. Daca vreti sa incercati tartele de la Yankee e o oferta buna - 13 lei/ 2 tarte si transport gratuit prin curier - le gasiti aici. Eu la restul produselor nici nu m-am uitat, recunosc ...

- Vivre - are iar campanie Tri-Coastal Designs si au o gramada de lucruri misto (mie imi plac mult de tot produsele lor), iar eu am profitat si am luat cateva chestii pentru cadouri de sarbatori. Daca n-ati comandat de la ei va las aici invitatia care va ofera 25 lei la prima comanda indiferent de valoarea comenzii (puteti sa va luati o agenda sau un planner - ca tot v-au placut mult cand vi le-am aratat pe ale mele - si sa platiti doar transportul, chiar daca e ceva de asteptat pana ajung)

- Bonami - este un site descoperit recent, v-am spus de el pe Facebook, e cam acelasi concept cu Vivre, insa preturile mi se par putin mai mari. Insa am profitat de niste oferte (si de transport gratuit) si am plasat cateva comenzi la ei, una a ajuns deja, celelalte sunt pe drum. Mi-am luat o umbrela super haioasa cu pisici - o puteti vedea aici, de-abia astept sa ajunga (mai sunt si alte modele). Va las aici invitatia care va ofera 25 lei credit pe site, primiti inca 20 lei de bun venit cand va faceti cont pe site si puteti sa ii folositi pentru o acoperi 25% din valoarea comenzii.

- Melkior - m-a tentat zilele trecute cu o oferta 1+1 la ojele mici, asa ca am profitat, insa de ametita ce sunt am pus o alta nuanta in cos decat cea care ma tentase initial. Transportul este gratuit prin curier si luna asta si in plus au toate rujurile la oferta - le gasiti aici. Daca va doriti ceva care nu este la oferta nu uitati de codul melkior10coltul care va ofera o reducere de 10%.

Sunt si cateva oferte de care as fi vrut sa profit, insa exista niste impedimente de ordin financiar (si de alt ordin, printre care si mintea mea care incearca sa fie rationala), dar macar sa va spun si voua - poate profitati macar voi.

Cult Beauty este una din cele mai mari tentatii ale mele in perioada asta. De cand au adus produsele Charlotte Tilbury ma tot invart pe site, dar ma tenteaza prea multe si nu ma pot decide - as vrea o paleta, un blush, un ruj si un creion de buze, dar n-am atatia bani in momentul asta. Oferta de la Becca iar mi se pare misto - la cumpararea de produse Becca de 35 lire se ofera cadou Shimmering Skin Perfector in nuanta Opal (20 ml), eu am Moonstone si imi place mult. Pensulele Rose Gold de la Morphe imi fac cu ochiul, dar si rujurile lichide de la Stila (seturile cu 3 culori mi se par super misto). Prea mult tentatii are siteul asta ... nici nu mai zic de seturile din sectiunea Christmas.

Cealalta tentatie majora este feelunique, n-am mai comandat la ei de ceva vreme, insa au cateva oferte care ma tenteaza mult. Calendarul lor Magic of Beauty are un pret super bun si cateva produse care pe mine chiar ma intereseaza, iar la cumparaturi de 100 lire se ofera cadou beauty bagul de aici. De oferta asta de la Elizabeth Arden nici nu va mai zic, dar daca aveti bani profitati.

Ma opresc, nici nu stiu cand m-am intins atat. Voi de ce oferte ati profitat zilele astea? Ce va tenteaza?

14 comentarii

  1. Sharing is caring, asa ca multumim ca ne tii la curent. Deocamdata intru destul de lejer pe aici pt ca vine Black Friday si NEAPARATA nevoie de una, dar de exemplu data trecuta am luat de la Yankee 1 medium jar, 1 care nu stiu cum se numeste, dar e aprope cat un medium si 6 tarte si a fost pana in 140 lei. <eriya sa fii cu ochii in 4 :)

    RăspundețiȘtergere
  2. M-a cucerit umbrela cu pisici, este superba !!
    Sa stii ca am profitat si eu de oferta cu transport gratuit de pe Bonami dar in momentul acela nu am vazut umbrela . Mi-am luat doua agende .De pe vivre mi-am luat o bufnita , o pisica si o agenda .
    Intre timp mi-a expirat voucherul de pe Strawberry .Foarte multe tentatii au fost in aceasta perioada , sa nu mai zic de elefant...ieri mi-am luat ceva si de la ei . O sa intru in faliment,asta e clar .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu n-am vazut-o din prima, am dat o comanda si dupa aia seara am dat de umbrela si am mai dat o comanda. La Elefant am vrut si eu sa dau comanda aseara, insa era praf siteul, n-am mai avut rabdare si am renuntat.

      Ștergere
  3. Ce arome ai luat la lumânările mari?

    RăspundețiȘtergere
  4. Ca de obicei ma faci sa-mi pierd mintile cu atatea oferte :))) Am pus o comanda pe feelunique saptamana trecuta. Au avut reducere la dermatocosmetice pana pe 31, asa ca mi-am luat crema de fata si gel de curatare de la Eucerin si o crema de ochi de la La Roche-Posay. Ieri am facut-o lata pe H&M... Am luat "cateva" hainute si doua lumanari parfumate (lilac blossom si sandalwood). E prima oara cand incerc lumanari de la ei si sper sa imi placa. Abia astept sa vina comanda! In rest ma tin bine, ca vine Black Friday 😂😂 Dintre ofertele enumerate de tine ma tenteaza Vivre. Tare mi-ar trebui niste lenjerii de pat cu motive de Craciun 😉

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu lumanarile lor, sa folosesti cu placere ce ti-ai luat. M-am uitat si eu la niste lenjerii, dar am stat cuminte. :))

      Ștergere
  5. mi-am luat deja un set Estee Lauder de pe strawberry si am avut 10% reducere in plus. chiar am facut o afacere

    RăspundețiȘtergere
  6. Pe mine m-ai "prostit" cu Vivre-ul...am tot dat tarcoale pe blogul tau, m-am sucit, m-am invartit si am comandat pana la urma. Niste şosetuțe pentru babi, dar am impresia ca o sa fie mici deja cand or ajunge...macar sunt dragute!
    Dar gata...nu mai iau nimic. Fuse plecat husband-ul zilele trecute si deja era coada de curieri la usa. Cred ca o sa zica vecinii ca il insel, nu ca fac comenzi in disperare!

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu fac o selectie foarte riguroasa si nu intru des pe aceste site-uri, prefer sa vad ce recomanzi dar si asa de multe ori imi vine sa plang pentru ca nu pot cumpara tot ce as vrea.

    RăspundețiȘtergere