7 intr-o saptamana #92

13.11.16


Saptamana asta a inceput pentru mine marti ... luni nu mi-a iesit nimic, am fost extrem de obosita si am fost ametita toata ziua, n-am reusit sa duc la capat nimic din ce mi-am propus. Dar am recuperat marti cand a fost si ziua mea de nume, am primit flori si cadouri, am baut un pahar de vin si am petrecut clipe frumoase alaturi de oameni care sunt aproape de sufletul meu. Miercuri am ajuns la medic si am avut ceva emotii pentru ca asteptam rezultatul la niste analize. Analizele au iesit nesperat de bine, singura problema fiind ficatul, insa asta e problema veche la mine (cauzele le stim, solutii nu prea sunt). Din pacate tratamentul pe care l-am inceput nu a dat rezultate, asa ca drumurile la medic nu s-au sfarsit, insa macar am eliminat niste chestii de pe lista "poate aici e problema". 

Serile mele au aratat de multe ori la fel: o cana de ceai, o lumanare aprinsa si o carte buna, dar sa nu uit de Leia care incearca sa-mi manance cartile si Alma care o impinge pe Leia sa stea ea mai aproape de mine. Sunt doua caraghioase si ma bucur tare mult ca sunt in viata mea. Surpriza primita de la Nivea mi-a starnit un val de amintiri, m-am gandit mult la bunica mea si la alti oameni dragi mie care fizic nu mai sunt aici, dar sunt prezenti in mintea si sufletul meu. 

M-am bucurat la inceputul saptamanii de Accord Chic de la Yves Rocher - il gasiti aici daca vreti sa cititi mai multe despre el pana va povestesc eu intr-o postare, dar si de un ruj de la Pupa din colectia Velvet Garden. Rujurile lor I'm incep sa-mi placa din ce in ce mai mult, cred ca de sarbatori o sa-mi fac singura cadou cateva nuante nude de la ei. M-am intors la esarfele mele calduroase, iar pe minunatia asta din poza am dat doar 8 lei si-mi place mult.

Vineri seara am petrecut o seara extrem de placuta si linistita alaturi de cei de la Bottega Verde (dati click aici si pregatiti-va wish listul pentru Black Friday, am eu ceva informatii ca o sa lasam niste bani pe siteul lor). Am descoperit ceainaria SanThe si mi-a placut mult acolo, am baut un ceai delicios cu ciocolata si am colorat. Creioanele nu m-au ajutat foarte mult, dar cred ca mi-a iesit bine. Ce ziceti?

Finalul de saptamana a venit cu o veste (destul de proasta) care a schimbat un pic cursul lunilor viitoare, insa n-am lasat asta sa ne afecteze prea tare, asa ca am iesit la cumparaturi si la plimbare si mi-am focusat mintea pe lucruri frumoase si pe multe altele care ma fac sa zambesc. Si m-am bucurat de noul meu parfum, care simt ca mi se potriveste foarte bine. Saptamana viitoare o sa va povestesc mai multe despre cateva produse Elizaberh Arden care eu consider ca merita tot efortul.

Saptamana voastra cum a fost? Ce planuri aveti pentru saptamana viitoare? Eu am in fata niste zile pline si sper sa reusesc sa jonglez cumva cu timpul.

16 comentarii

  1. Ti-a iesit grozav coloratul, inainte sa citesc am vazut imaginile si ma pregateam sa intreb de unde ai cumparat plansa cu mesaj asa frumos.:) Caut ceva asemanator cu mesaje diverse, sa le pun in rame pentru ceva daruri. Ninge in nordul tarii. Mi-am facut o comanda pe aoro(nu am asteptat "marile" reduceri) si imi fac tema la germana. Nu astept sa vina luni, dar deloc. Inseamna trezit la ora 6.00. :) Saptamana cu bine sa avem, sanatate si ganduri bune !

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce bine ca au iesit analizele ok , ma bucur sa "aud" asta .
    Imi place cum arata sticluta parfumului EA .
    Sunt curioasa ce surprize pregatesc cei de la Bottega Verde , am cateva produse pe wishlist .Eu zic ca ti-a iesit foarte bine desenul :)
    Am avut o saptamana ploioasa dar cu siguranta cea care urmeaza va fi mult mai frumoasa , am eu un feeling :)
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  3. La multi ani ! Cu intarziere, nu stiam ca a fost ziua ta. Urmeaza o saptamana plina pentru mine, planul este sa fiu cat mai optimista si sa am o gandire cat mai pozitiva:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu iti spun doaar atat: cum sa-ti iei 2 game aproape complete de la The Body Shop si sa trebuiasca sa te dai, in aceeasi zi, cu FastumGel??? :))
    In rest, mi-am luat tel nou, dar nu merge pana luni pt ca, pt mini sim card mai aveam putin si le ziceam si grupa sanguina, desi e doar o cartela pre paid si au nevoie de 48 ore :P In rest bine, incerc sa rezist ofertelor pe care tot vad pe la tine pe fb... Faza e ca ce-mi place tie, imi place si mie :)) dpdv al cosmeticelor, dar ne mai trebuie ceva electrocastice, iar la cosmetice nu pot spune ca stau rau, asa ca... Lupte launtrice serioase :)))
    O saptamana cat mai buna sa ai :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma bucur ca ti-a iesit ceva mai bine timpul... Si eu am un set din acela de ceai, dar am gasit numai pe roz, dar am profitat de ocazie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te referi la setul de la SanThe? Aveau o groaza de modele, am vazut si eu on-line multe frumusele.

      Ștergere
  6. Sanatate multa! Cauta in orice lucru oricat de mic un prilej de a zambi si de a te bucura. O saptamana mai buna decat cea care a trecut si mai rea decat cea care va urma.

    RăspundețiȘtergere
  7. Speram să spui vreo două vorbe și despre carte, dar o să văd singură ce și cum. Tot am de umblat și eu pe la doctor în următoarea perioadă, ne-am nimerit, dar trebuie să ne facem timp să ne mai vedem la un vin fiert. :D
    O nouă săptămână cât mai bună să avem!

    RăspundețiȘtergere