Cumparaturi de pe iHerb

5.11.16

La inceputul saptamanii am primit o noua comanda iHerb, coletul mi l-a adus postastul acasa, este a treia comanda data de cand au inlocuit Air Mail cu Global Mail (din 3 una singura a ajuns la vama si n-am platit nici un fel de taxe). Pe viitor insa s-ar putea sa iau in calcul si varianta de transport prin UPS, este un pic mai scumpa, insa coletul ajunge in 3-5 zile, il aduce curierul la usa si se plateste doar 9% tva pe valoarea intregii comenzi. Daca nu vreti sa va bateti capul cu mersul la vama este o varianta de luat in calcul.

Nu am luat multe produse, ci doar ce aveam nevoie. Eu mi-am luat o pereche de sosete hidratante de la Nu-Pore (le gasiti aici daca va intereseaza), le-am mai avut si mi-au placut si doua masti de la Miss Spa (pentru fata si ochi, le-am mai avut si pe ele). Produsele Miss Spa au aparut anul asta pe iHerb, in afara de masti au si cateva produse pentru corp, daca vreti sa vedeti exact ce le gasiti aici. Manusile si sosetele de la Ecotools le-am luat cadou pentru cineva (eu le am si le folosesc mereu - le gasiti aici).


Motivul pentru care am dat de fapt comanda a fost condimentul Chicken Grilling Blends de la Mrs. Dash. V-am mai spus de multe ori pe blog despre el, eu il folosesc la tot ce gatesc, nu are sare si nici alte porcarii si reuseste sa dea gust. Am si alte variante de la ei (le gasiti aici), dar asta este preferata mea, insa in ultima vreme este mereu out of stock. N-am reusit sa gasesc decat o bucata, dar buna si asta decat deloc.

Ceaiul Caramel Apple Spice Slim Life de la Yogi nu este o noutate, l-ati vazut in multe postari de genul asta, este unul din ceaiurile mele preferate (aici puteti sa vedeti toate variantele Yogi de pe site si sunt multe) si am mereu grija sa am o cutie in casa - imi place sa-l beau in jur de ora 11-12 cand am mult de munca, simt ca imi da energie si o stare de bine.

Un alt produs pe care l-am mai cumparat de cateva ori pana acum este de la Navitas Naturals, un brand care mie imi place mult si de la care am o multime de produse, mai exact Cacao Sweet Nibs. V-am mai povestit cum ii folosesc eu, asa ca n-o sa insist. Ultimul produs din comanda a fost o punga de la Now Foods, alt brand de la care cumpar frecvent produse - Raw Sunflower Seeds (obisnuiesc sa pun in salate). As mai fi luat cateva chestii dar m-am oprit din cauza greutatii limitate de transportul Global Mail.


Ati mai dat comenzi pe iHerb in ultima perioada? Ce v-ati luat?

4 comentarii

  1. eu tot incerc sa aman momentul pt vreau unt de fistic pe care l-am vazut la Adina @From Meg with love si vreau sa incerc si condimentele alea dupa care tanjesc de anul trecut :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am unt de caju de la ei si-mi place mult, pana dai tu comanda mai trece un an.

      Ștergere
  2. Nu am facut niciodata vreo comanda pe IHERB. Aman cat pot pentru ca daca incep cu o comanda nu ma voi putea opri.

    RăspundețiȘtergere