The Body Shop Down to Earth Eyeshadow Palette

4.11.16


Cand am vazut ca cei de la The Body Shop au scos niste palete noi de farduri (aici puteti sa le vedeti pe toate) am fost curioasa sa vad cum sunt. Eu am mai avut de la ei o paleta in trecut de care v-am si povestit pe blog - culorile in paleta aratau superb, swatchurile la fel, dar cand le aplicam zburau in toate partile, am sperat ca fardurile astea noi sa nu fie tot asa si ma bucur sa spun ca nu sunt. Nici nu se compara, eu am paleta cu 8 farduri si am tot folosit-o in ultima perioada.

Nuantele se pot scoate din paleta si se pot schimba intre ele (in colectia Down to Earth exista paleta asta cu 8 farduri si inca 5 palete cu 4 farduri si am vazut ca si in noua colectia de iarna sunt 3 palete cu 4 farduri exact acelasi sistem - pe acelea nu le-am vazut, dar banuiesc ca fardurile sunt de aceeasi calitate), paleta cu 8 farduri este 154 lei, iar cele cu 4 farduri sunt 99 lei. Fiecare fard are 2,2 grame, asa ca daca tinem cont de asta preturile nu sunt chiar asa mari.

Paleta Down to Earth este o combinatie de farduri mate, sidefate satinate si metalice, care pot fi folosite atat uscate, cat si umede. Cele 8 nuante pe care le puteti vedea mai sus sunt: Sahara Dune, Aztec Gold, Provence Ochre, Bengal Granite, Peru Clay, Kilimanjaro Rock, Zawar Zinc si Black Canyon Onyx. Sunt pigmentate (cele mate sunt putin prafoase, dar e normal pentru fardurile mate), se lucreaza usor cu ele si rezista bine pe pleoape, chiar si fara o baza.

Cred ca nuanta mea preferate din paleta este Provence Ochre, dar si celelalte imi plac mult. Cred ca au facut o combinatie reusita cu aceasta paleta si ma bucur ca fardurile sunt mult mai bune decat cele din colectia de anul trecut. Ati incercat fardurile de la The Body Shop? Va tenteaza vreuna dintre palete?

4 comentarii

  1. Am fost in weekend-ul trecut in magazin sa vad noutatile si mi-a placut tare mult paleta. Nuantele de maro cu auriu mi-au facut cu ochiul. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am in minte sa ajung si eu sa ma uit si la cei nou aparute. :)

      Ștergere