The Balm Mary-Lou Manizer

10.8.16


De cate ori ati auzit de iluminatorul asta ca este cel mai tare din tot ce exista si ca trebuie neaparat incercat? Eu bine eu am auzit/ vazut/ citit asta de atat de multe ori, incat pana la urma l-am luat ca sa nu ma mai roada curiozitatea. Am profitat de o oferta on-line de la Marionnaud de care v-am povestit cand am primit comanda si am dat pe el in jur de 50 lei (pretul normal este 62 lei pentru 8,5 grame). Puteti profita de oferta asta si acum, mai ales ca pana la sfarsitul saptamanii Marionnaud ofera si transport gratuit.

Chiar nu aveam nevoie de un iluminator nou, dar trebuia sa vad ce e cu produsul asta de e asa laudat. De la The Balm mai am cateva blushuri si-mi plac mult, asa ca ma asteptam sa-mi placa si iluminatorul si asa si este. Pot sa inteleg de ce e asa laudat - este foarte pigmentat si se potriveste tuturor indiferent de nuanta tenului, iar formula este foarte cremoasa si arata foarte bine aplicat pe ten.

L-as descrie ca fiind o nuanta de sampanie cu tenta aurie, ce da tenului unui aspect luminos si radios, fara sa incarce cu glitter sau shimmer. Se aplica foarte usor, nu se fixeaza in liniile fine, ci se topeste cumva pe piele, efectul fiind unul foarte interesant. Clar nu este un iluminator subtil, insa aplicat cu o pensula buna (eu prefer o perie evantai sau Angled Highlighter Brush de la Real Techniques) si cu o mana usoara poate fi purtat oricand. Mi se pare un produs versatil, cu subton cald, care poate fi folosit si sub arcada, dar si in coltul intern al ochiului, dar poate fi la fel de bine folosit pe post de fard de ochi, daca obisnuiti sa purtati astfel de nuante. 

Iluminatorul Glowing Nude (002) de la Dior din colectia de vara de anul asta a fost aproape identic, poate o idee mai inchis, insa exact pe acelasi concept si de 4 ori mai scump, deci Mary-Lou Manizer mi se pare o afacere foarte buna si un produs care merita incercat. Imi aminteste ca textura si intensitate de iluminatoarele de la Becca, care din nou sunt mult mai scumpe.

L-ati incercat? Cum vi se pare?

20 de comentarii

  1. Momentan folosesc Queen of hearts de la TooFaced si imi place maxim, dar ca si tine, am auzit ca asta ar fi cel mai cel din gama iluminatoarelor si parca ma bate un gand sa ii dau o incercare. Nu stiu de ce aveam impresia ca are un pret usor mai mare, dar e bine de stiut ca nu e asa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-am uitat si eu la iluminatoarele de la Too Faced, dar m-a tentat mai mult asta si chiar nu-mi mai trebuie altele. Afara e mult mai scump, la noi are un pret chiar rezonabil pentru ceea ce ofera.

      Ștergere
  2. <3 <3 <3 Ce misto e!
    Nu voi reusi sa prind reducerea, dar intra in listuta mea cu dorinte, pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu il am de cateva luni si e preferatul meu! Il ador!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Saptamana trecuta mi au luat doua iluminatoare de la make up revolution, blushing hearts, n am stiut de aceasta oferta :( inimioarele le ai incercat? Poti sa faci o comparatie intre cele doua? Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu le-am incercat, am doar Vivid Baked Hghlighter de la ei.

      Ștergere
  5. Buna ! Stii ceva legat de noua modalitate de transport de pe iherb - globalmail by dhl ? Coletele ajung la posta vamala sau tot la cea de cartier ? Se plateste vreo taxa la dhl ? Poate printre cunostintele tale a facut cineva o comanda dupa 1 august si stie la modul concret. Multumesc Dorina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu nimic. Probabil e acelasi transport prin posta, care a fost si in urma cu ceva vreme (avea aceeasi denumire), doar au modificat ei numele. Nu are cum sa livreze DHL la 3,80 dolari/ colet cat e transportul.

      Ștergere
  6. Si acu' imi e ciuda - abia m-am intors din Ro si n-am intrat deloc in Marionnaud! Oricum, cred ca nici nu l-as fi gasit in oraselul in care eram, nu stiu. Acum o sa ma apuc de cautat ofertele din UK, il am de ceva vreme pe wishlist. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Il gasesti si acolo, dar mai scump, in Romania pretul e chiar bun. :)

      Ștergere
  7. L-am testat si eu de la soara mea. Unde vezi tu sampanie ca eu il vad mai inchis. Uite tu vezi o nuanta in el eu am vazut altceva. Depinde de piele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta e valabil pentru orice produs, fie el pentru ten sau buze. Si asa e si normal sa fie. In cazul acestui iluminator depinde foarte mult si de pensula cu care e aplicat, ceea ce vezi ca swatch facut cu degetul difera mult de ceea ce se vede pe ten.

      Ștergere
    2. Camelia, ce pudra recomanzi pentru aplicarea iluminatorului? Tocmai am profitat si eu de reducerea de 20% de la Marionnaud si acum il astept cu nerabdare :). Multumesc pentru recomandare!

      Ștergere
    3. Silvia, banuiesc ca intrebarea era legata de pensula. Eu folosesc pentru iluminator M501 de la Morphe, insa si pensula evantai de la RT e buna.

      Ștergere
  8. Foarte frumoasa culoarea. Cam asa o nuanta imi trebuie si mie. Astept insa coletul de la Iherb, mi-am pus in el ceva. :D

    RăspundețiȘtergere
  9. L-am testat in magazin dar nu m-a dat pe spate. Poate a fost din cauza tester-ulei deschis de cine stie cand, dar abia se vedea ceva pe brat si pana am ieșit din magazin nu mai rămăsese decat o dara de sclipici. Asta în condițiile in care am o piele destul de deschisă... Momentan imi place foarte mult Sleek Solstice dar, cine stie, fiind la reducere, probabil o sa il comand si pe asta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E un produs foarte pigmentat, cine stie ce probleme avea testerul.

      Ștergere