Produse Somerset la Marionnaud

8.8.16

Cei de la Marionnaud au cateva noutati extrem de interesante si vreau sa va povestesc si voua despre ele pentru ca produsele Somerset nu sunt foarte cunoscute la noi si e pacat. Eu nu cred in intamplari si v-am mai spus asta, in dimineata cand am primit pachetul cu cele doua produse de care vreau sa va spun astazi tocmai terminasem gelul de dus cu verbina de care am tot tras si ma gandeam daca sa dau atatia bani pe el din nou. 

Si Universul mi-a scos in cale o alternativa mai accesibila si cu aceeasi aroma perfecta pentru vremea asta, dar si o lotiune de corp cu un miros superb. Aici puteti sa vedeti toate produsele Somerset din oferta Marionnaud, sunt atatea ca sigur o sa gasiti ceva pe placul vostru.


Nu stiu daca ati auzit sau nu pana acum de produsele Somerset, eu am mai folosit in trecut produse de la ei, deci nu sunt o noutate pentru mine. Sunt produse in Anglia, si - in general (cu mici exceptii) - nu contin nici parabeni si nici SLS si nu sunt testate pe animale. Gama Naturally European are niste arome extrem de interesante: Ginger & Lime, Lavender, Milk, Neroli & Tangerine, Rose Petal si Verbena.

Gelul de dus cu verbina este exact ce-am sperat sa fie cand l-am vazut in colet. Daca n-ati mirosit niciodata verbina e destul de greu sa va pot descrie mirosul, e racoritor, dar si putin intepator, mie personal mi se pare ca are aroma unui ceai cu gheata intr-o zi fierbinte de vara. Este o aroma unisex si mi se alegerea ideala in perioada asta calda.

Lotiunea de corp cu ghimbir si limeta a fost o surpriza delicioasa pentru mine. Aroma este de vis si m-a fascinat din prima (este o combinatie de citrice si ceva dulceag, ceva ce-ti invaluie simturile si te face sa zambesti), insa nici formula nu e de trecut cu vederea - contine unt de shea si o gramada de uleiuri hranitoare (avocado, cocos, seminte de baobab si macese). Este foarte usoara, intra imediat in piele si lasa pielea hidratata si cu o aroma extrem de placuta.

Daca ajungeti in Marionnaud va recomand sa va uitati si la produsele astea, ambalajele sunt elegante, aromele mai mult decat tentante, s-ar putea sa va vina cheful sa va rasfatati pe voi sau pe cineva drag. Le-ati incercat? Cum vi se par? Ce aroma va tenteaza cel mai mult?

Un comentariu