7 intr-o saptamana #81

21.8.16


Nu vreau sa va descriu saptamana asta, de fapt nici nu vreau sa va spun multe cuvinte, trec printr-o perioada in care eu n-am nevoie de cuvinte, de fapt n-am nevoie de multe. Saptamana asta m-am rasfatat cu capsuni si mure luate de cand am dat sambata trecuta o fuga pana la munte (VentSmart de la Tupperware m-a ajutat sa ma bucur de ele zile la rand) si de multe chestii delicioase si vanilate. Despre gelurile de dus Gourmet de la Palmolive trebuie sa va spun mai multe pe blog zilele urmatoare.

Probabil va amintiti din postarea cu ce-am cumparat de la Hello Free Z One Discount lumanarea Fresh Baked Cookies - am incercat-o, mi-a placut la nebunie, asa ca m-am dus si am mai luat patru. In poza apar doar trei ca asa mi s-a parut mie ca arata mai bine, talente ascunse ... ce sa va spun. Mirosul e delicios, aroma se simte in toata casa, iar a doua zi cu lumanarea stinsa inca mai simteam mirosul cand treceam pe langa dormitor. De vis ... vreau sa ma duc sa mai iau inca doua variante care mi-au placut, nu mai zic altceva.

Tot la capitolul delicii e si salata pe care am mancat-o intr-una din zile. Am folosit pentru prima data germeni in salata si mi-a placut mult cum au schimbat textura si ce gust i-au dat, deci o sa mai cumpar. O alta chestie pe care am incercat-o prima data si mi-a placut mult sunt chipsurile cu hummus de la Eat Real. V-am aratat pe blog variantele cu linte si quinoa, insa astea cu hummus sunt si mai misto. Daca le vedeti luati-le, n-o sa va para rau si va spun asta eu, care nu-s consumatoare de chipsuri.

In serile cu ploaie mi-a facut o deosebita placere sa citesc sau sa imi fac un mic ritual de rasfat care sa cuprinda cel putin o masca. Daca n-ati citit postarea de ieri faceti-o, v-am recomandat o carte atipica care s-ar putea sa va placa. Despre masca de la The Body Shop nu va spun inca nimic, dar o s-o fac curand. Tot la categoria activitati de seara pot sa includ si briosele din poza de mai sus pentru ca mie imi place sa coc seara tarziu - sunt cu cacao nibs, nu contin nici zahar si nici faina, le-am facut cu fulgi de ovaz, iaurt si banane.

V-am mai spus ca-mi place cerul si imi place la nebunie sa ma uit la spectacolul norilor, iar saptamana asta am avut ce admira. Cand privesc cerul am un sentiment pe care nu-l pot descrie in cuvinte, dar care ma elibereaza de multe si imi ofera o libertate pe care as vreo s-o simt mai des ... superb, n-am ce sa spun mai mult. Saptamana voastra cum a fost?

8 comentarii

  1. Si mie imi place sa privesc spectacol norilor si sa imortalizez momentele..penttu mine a foat o saptamana plina de dezamagiri si esecuri..sa speram ca sapt.ce vine ne va zambi mai mult!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper ca asta sa fie mai buna si la sfarsitul ei sa fi zambit mult. :)

      Ștergere
  2. Am incercat si eu in magazin gelurile de dus de la Palmolive dar nu mi-a placut nicio varianta .
    M-ai facut curioasa cu chipsurile ..daca le vad le iau si eu .
    Saptamana mea a fost foarte frumoasa , inca mai profit de vara .
    Te pup
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu sunt innebunita dupa cel cu vanilie, e rasfatul meu de seara. Sa le incerci neaparat, mi-au placut si cele din quinoa si linte, dar astea-s cele mai misto.

      Ștergere
  3. Multumesc pt descrierea in detaliu a lumanarilor :D Am inteles ca merita un mare DA! :D. Saptamana mea a fost un mix de frica, bucyrie ca sunt acasa, o exlozie de gusturi, o multime de limite, o alta multime de alte limite depasite, o saptamana in care am incercat sa fac mici bucurii si in care mi s-au facut mici bucurii, O saptamana cu mult rau si cu mult bine in acelasi timp (la propriu) cu o tona de frustrari si o tona de reusite. A fost saptamana contrastelor, mai pe scurt. La tine nu cred ca am mai vazut o saptamana cu poze atat de..."apetisante", fiecare in felul ei. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa fie bine, dar ca in viata inainte trebuie sa fie si rau ca sa apreciem binele de dupa. :)

      Ștergere
  4. Am aceleași sentimente plăcute când privesc jocul norilor, am realizat că mereu îi caut când fac poză unui peisaj și parcă nu mai e la fel de frumos fără ei, când cerul e senin.
    Nici n-are rost să spun câte pofte mi-ai făcut... dar e de bine, de data asta. :))
    Săptămâna trecută a fost super frumoasă la mine, dar și super obositoare, sunt cam praf. :D O nouă săptămână cât mai faină să avem!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vazut cat de incarcata a fost, asa sa fie cu relaxare. :)

      Ștergere