Cateva dorinte colorate

23.8.16

In ultima perioada mi-am impus sa incerc (spun sa incerc pentru ca este o incercare) sa fiu mai cumpatata atunci cand vine vorba de cumparaturile cosmetice. Am ajuns intr-un punct in care nu ma intereseaza sa incerc neaparat ultima lansare de la nu stiu ce brand si nici nu-mi doresc nu stiu cate palete cu aceleasi nuante de farduri, ci mai degraba vreau sa am produse bune pe care stiu ca ma pot baza si pe care sa-mi faca placere sa le folosesc.

Asta nu inseamna ca nu sunt cateva lucruri pe care mi se doresc, cateva produse la care ma gandesc de ceva vreme, iar siteul care ma tenteaza cel mai mult in momentul asta este Cult Beauty, mai ales ca au o promotie misto in perioada asta si ofera transport gratuit pana pe 28 august la orice comanda cu produse de machiaj. In plus au o gramada de cadouri la cumpararea produselor de o anumita suma de la un brand si anunta si niste lansari interesante zilele astea.
Tentatia cea mai mare pentru mine o reprezinta produsele de la Becca. Imi doresc sa incerc iluminatorul Shimmering Skin Perfector Pressed nuanta Moonstone (daca va doriti Champagne Pop este disponibil pe site si puteti sa profitati si de transportul gratuit - il gasiti aici) si blushul Shimmering Skin Perfector Luminous nuanta Camellia. In plus in perioada asta la cumpararea de produse Becca de minim 30 lire se ofera cadou un iluminator lichid (20 ml) Shimmering Skin Perfector - la alegere intre Opal si Moonstone. Codul care trebuie introdus este OPAL, respectiv MOONSTONE.

O alta firma care pe mine ma tenteaza mult este Stila, am avut in trecut produse de la ei si mi-au placut mult, iar ceea ce ma intereseaza acum sunt Eye are the Window Shadow Palette Soul (o puteti vedea aici) si un ruj lichid Stay All Day nuanta Bellissima. Mai sunt cateva chestii de la ei pe care le-as vrea, dar astea ar fi primele pe lista, zambesc cu toata gura in timp ce tastez cuvantul lista.

Cult Beauty e plin de tentatii si de oferte misto, aici puteti sa vedeti ce cadouri se ofera la comenzi in perioada asta. Printre brandurile care ma tenteaza pe mine sunt Coola (atatea lucruri bune am auzit despre produsele lor cu protectie solara - se gasesc si pe iHerb aici daca si voi sunteti curioase), Huda Beauty (banuiesc ca ati vazut/ auzit si voi ce nebunie e cu rujurile lichide mate si cu genele), Jouer Cosmetics, Laura Geller, Sunday Riley si Tata Harper.

Ati cumparat pana acum de la ei? Ce branduri va tenteaza?

10 comentarii

  1. Nu am cumparat nimic de la ei, dar blushul ala arata tare bine :)
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu ma tot uit pe site, ma tot gandesc ... cred ca cedez pana la urma. :))

      Ștergere
  2. Trusa de farduri ma tenteaza, are niste nuante care mi se potrivesc.

    RăspundețiȘtergere
  3. Un ruj de la Stilla mi-ar placea si mie, intr-un viitor nu neaparat apropiat :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Parca as alege si eu ceva. Vine iarna si vreau sa schimb putin paleta.

    RăspundețiȘtergere
  5. N-am incercat nimic de pe site, dar am vazut ceva produse interesante!

    RăspundețiȘtergere