Creme de dus Palmolive Gourmet

24.8.16

Am vazut gelurile de dus cremoase de la Palmolive acum cateva luni pe Instagram si chiar ma intrebam cand vor aparea si la noi. Au aparut de ceva vreme, eu le-am vazut in urma cu cateva saptamani in DM, le-am mirosit, am vrut sa le iau pe toate acasa, dar m-am gandit ca am prea multe si mai astept ... dar Universul m-a auzit si le-am primit pe toate patru. 

Bineinteles ca daca m-am vazut cu ele la nas, ca sa zic asa, n-am rezistat tentatiei si s-a dus pe apa sambetei intentia mea de a nu incepe alte geluri de dus pana nu termin din cele adunate in baie. Oricum zic ca totusi m-am descurcat onorabil, n-am dus decat 2 din cele 4 in baie ... nu cred ca mai e cazul sa va spun ca rad cand scriu randurile astea.


Mai trebuie sa va spun ca imi place vanilia? Nu cred, dar o fac ... cand vine vorba de produsele de ingrijire a corpului vanilia e prima mea alegere, cu cat mai delicioasa combinatia cu atat mai bine. Nu sunt fan ciocolata, nici cand vine vorba de mancare, nici cand vine vorba de arome in astfel de produse, insa trebuie sa recunosc ca si gelul de dus cu ciocolata e la acelasi nivel cu cel cu vanilie. Vanilla Pleasure si Chocolate Passion au ajuns direct in baie si le-am folosit aproape zilnic in ultima saptamana. Nu stiu sa va zic care imi place mai mult.

Sunt aromate (si mirosul nu este deloc unul sintetic), extrem de cremoase si e o placere sa le folosesti. Curata foarte bine pielea, fac spuma si fara sa folosesti burete la dus (eu nu folosesc, cred ca v-am mai spus si asta cu alta ocazie) si lasa pielea hidratata si cu un miros extrem de placut, care persista ceva vreme pe piele. Cel cu ciocolata mi s-a parut ca se simte mai mult pe piele, insa amandoua au arome delicioase.

In gama Gourmet de la Palmolive mai sunt inca doua arome in afara de cele de care v-am povestit mai sus: Strawberry Touch si Peach Delight. Nu le-am folosit inca, dar cu siguranta vor ajunge si ele in baie pentru ca mirosul este foarte interesant. Cei de la Palmolive au facut o treaba super buna cu gama asta Gourmet, mai ales ca preturile sunt foarte bune. Gelurile lor de dus au fost intotdeauna bune, dar mi se pare ca acum au trecut la nivelul urmator. Iar astea din gama Gourmet pot fi folosite si ca spuma de baie, aroma se simte in toata baia.

Le-ati incercat? Care este preferatul vostru?

14 comentarii

  1. Până și ambalajul arată delicios :D.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E si practic, e usor de tinut in mana desi e o cantitate mare.

      Ștergere
  2. As vrea sa-l increc pe cel de vanilie si pe cel deciocolata, eventual in combinatie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu le-am incercat inca, dar cu siguranta vor ajuge si pe la mine prin baie... ca mi-e prea "pofta" :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Ambele imi plac la nebunie. Cel cu ciocolata miroase foarte real, imi aduce aminte de ciocolata Ambasador de pe vremea lui Ceasca' :), iar cel cu vanilie e de vis si el. La fel ca tine, nu stiu sa spun care imi place mai mult. Cel cu capsune nu m-a atras..momentan.:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu ciocolata Ambasador, si atunci, ca si acum, nu prea imi place ciocolata. :))

      Ștergere
  5. Le-am mirosit si nu ma tenteaza, am ramas fidela aromelor clasice Palmolive. Apropo de vanilie, mi-am luat ceva de la E Arden ce pe pielea mea miroase a vanilie, multa vanilie :) Inutil sa-ti mai spun ca m-am gandit la tine, cred ca creierul meu a creat o asociere gen Camelia= vanilie :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Cele doua pe care le-ai incercat tu vreau sa le incerc si eu! Le-am vazut de mult pe raft, dar multitudinea gelurilor de dus de acasa m-au tinut departe de ele.

    RăspundețiȘtergere
  7. Yammy, da, cel de vanilie e delicios de iti vine sa il mananci:)))

    RăspundețiȘtergere