Se poate si asa (19)

22.8.16

Au trecut aproape 3 luni de cand am facut ultima postare de genul asta si era cazul sa fac pozele si sa scap de ambalajele goale pe care le-am pastrat (la un moment dat s-a umplut sacosa, s-a si rupt, am reusit sa si murdaresc parchetul - a curs un produs si alte nebunii de genul) pentru ca incepuse sa devina chiar enervant sa mai cada ceva la cateva zile.

Postarile de genul asta mi se pare utile si continui sa le fac (desi adunatul ambalajelor goale nu este una dintre pasiunile mele) pentru ca astfel reusesc sa va spun cateva ceva despre produse de care nu apuc sa scriu si pentru ca este si pentru mine un mod de a vedea concret ca reusesc si sa termin produse, nu doar sa le incep.


Samponul si balsamul Beautiful Brunette de la Creightons cred ca sunt luate de la Hello Free Z One Discount, mi-au amintit de Brilliant Brunette de la John Frieda (una din gamele mele preferate pentru par) si am vrut sa vad cum sunt - au fost ok, nimic deosebit, balsamul mi s-a parut mai bun decat samponul. Despre masca BioOil v-am povestit sigur pe blog, mi-a placut mult, chiar am de gand sa-mi mai iau cateva produse de par de la ei. Samponul Biosilk l-am primit, mi-a placut, insa nu are nimic spectaculos care sa justifice pretul pe care il are si acelasi lucru este valabil si pentru Infra Treatment de la CHI. Nu am simtit ca fac ceva special pentru parul meu.


M-am vopsit de multe ori in ultimele luni, parul imi creste intr-un ritm ametitor si mi se pare ca am din ce in ce mai multe fire albe. N-am experimentat nimic nou cu vopseaua de par, pe toate le-am mai folosit in trecut, insa Syoss Oleo Intense mi-a creat probleme (mi-a uscat parul foarte rau si nici nu mi-a placut textura parului dupa ce m-am vopsit), desi datile anterioare cand am folosit-o n-am avut probleme, asa ca o s-o evit de acum inainte.


Am reusit (asa cum mi-am propus data trecuta) sa termin cateva geluri de dus. Gelul de dus de la Dove nu mi-a placut in mod deosebit, asa cum nu-mi plac nici celelalte doua de la ei pe care le-am in baie - nu sunt proaste, dar nu sunt pe gustul meu. Gelurile de dus spuma de la Kneipp si Douglas mi-au placut la nebunie si v-am si povestit de ele pe blog, pe cel de la Kneipp il am deja din nou in baie (il gasiti aici daca va intereseaza) si sigur o sa-l recumpar si pe cel din gama Home Spa de la Douglas. Un alt gel de dus care mi-a placut mult a fost cel cu verbina de la L'Occitane, am tot "tras" de el, insa i-am gasit un inlocuitor bun de care v-am povestit deja - cel de la Marionnaud.

Pai este unul din brandurile mele preferate pentru ingrijirea tenului, am terminat (din nou) exfoliantul Kukui & Jojoba, insa de data asta nu mi-a placut asa de mult ca in trecut si nu pentru ca mi s-au schimbat gusturile sau tenul, ci pentru ca mi s-a parut ca a avut o alta textura decat stiam eu. Exfoliantul cu flori de cires de la Organic Shop l-am luat cu cativa lei de la Cosmetica Verde si mi-a placut mult de tot. Nu l-am folosit pe ten, ci pe zona decolteului si pe maini, daca il gasiti la vreo oferta chiar merita sa-l luati.

Un alt produs care mi-a placut a fost gelul de ras Equaline cumparat de la Hello Free Z One Discount. A fost foarte ieftin (in jur de 5-6 lei) si s-a dovedit foarte eficient si bland cu pielea, probabil ca daca il mai vad o sa-l cumpar din nou. Capitolul la care am dat gres sunt deodorantele - am inceput iar o gramada si bineinteles ca pielea mea nu le tolereaza (le-am folosit cateva zile, dupa care le-am pasat mai departe), asa ca m-am reintors la Powder Touch de la Nivea (n-am inceput "decat" 3) si singurul produs terminat cu care ma pot lauda este Protect & Care tot de la Nivea.


Am terminat destule masti de fata, insa n-am oprit decat cateva ambalaje pentru ca n-aveam unde sa le mai pun si mi se pare ca fac si cea mai mare mizerie. Ce lipseste de aici si vreau sa mentionez sunt mastile de la Starskin, pe care m-ati tot vazut ca le cumpar, dar nu stiu cum se face ca nu ajung niciodata la terminate, ba uit sa le opresc, ba le folosesc cand sunt plecata. Aveam o gramada de plasturi de curatare, de hidratare, i-am consumat ca sa scap de ambalaje - nimic remarcabil care sa merite mentionat.


Am lasat la final produsele de ingrijire a tenului pentru ca nu am multe sa va spun despre ele, mai bine spus nu am nimic nou sa va spun, v-am povestit despre fiecare in parte in trecut. Am terminat Soft Tolerance & Eye Contour Cream de la Naobay pe care am primit-o in cutia Pick'N'Dazzle, Resist Super-Light Daily Wrinkle Defense SPF30 de la Paula's Choice, Antispot Face Cream SPF50 de la Apivita, Liftiane Creme de la SVR si crema de ochi Cellular Anti-Age de la Nivea.


Sper sa nu mai treaca atat de mult timp pana la urmatoarea postare de genul asta, iar ceea ce mi-am propus este sa termin din cremele si lotiunile de corp pe care le am incepute si pe care pare ca nu reusesc sa le termin oricat m-as stradui. Voi ce produse ati terminat in ultima perioada?

11 comentarii

  1. Pff, iar eu încp plâng după șamponul Biosilk. :)) Părului meu îi dădea un volum fantastic, dar tot nu-mi vine să dau atâția bani pe un șampon pe care-l dau gata în 5-6 spălări. Poate după ce mă tund...
    Noua formulă a gelurilor de duș Dove nu-mi mai place nici mie, parcă în urmă cu câțiva ani erau mai faine. Am dat și eu gata unul luna asta.
    Spor la consumat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci au schimbat formula? Eu nu le-am folosit nici inainte, nu am termen de comparatie. :)

      Ștergere
  2. Aceasta spuma de la Kneipp arata foarte interesant. Chiar nu stiam ca au in oferta asa ceva, pana acum am vazut numai geluri de dus. Esti a doua persoana la care am citit despre produsele de la Pai. Trebuie sa ma uit mai atent la produsele lor, poate voi gasi ceva si pentru mine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In magazine nu sunt la noi spumele astea, doar on-line pe Aoro sau Vivantis. Eu am scris despre produsele Pai acum cativa ani cand le-am incercat prima data, gasesti mai multe informatii daca cauti in arhiva.

      Ștergere
  3. Ai fost harnicuta! Eu de abia astept sa le filmez, am umplut aproape punga!

    RăspundețiȘtergere
  4. M-am impacat foarte bine cu tratamentul de la Chi, nu stiu daca nu s-a mai ingrasat la fel de repede, dar cu siguranta ii da mai mult volum. Acum sunt in cautarea unei creme de fata bune pentru ten mixt si as avea nevoie de cateva sfaturi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Parul meu nu se ingrasa, chiar n-am vazut vreun efect din punctul asta de vedere, iar pentru volum nu cred ca poate face ceva la un par lung si des ca al meu, insa a mai zis cineva mai sus ca da volum si nu i s-a mai ingrasat parul asa repede, deci e clar ca pe alt tip de par e mult mai potrivit.

      Nu stiu ce buget ai ca sa-ti pot recomanda ceva, optiuni sunt multe.

      Ștergere
  5. salutare, Camelia! am nevoie de o parere si cred ca ai putea fi persoana potrivita!:) Ai incercat pana acum vreun produs de la Pureology? Tot vad in comunitatea de beauty de pe youtube referinte la diverse sampoane si balsamuri din brandul asta, insa din ce am vazut sunt destul de up in price. Ma tenteaza sa le cumpar, dar as vrea sa stiu cateva pareri inainte. Le'ai incercat? ai auzit ceva despre ele pana acum?
    Daca e vreo informatie referitoare la ele pe blogul tau, imi cer scuze anticipat.
    Te urmaresc cu placere de fiecare data cand pot, mult succes in continuare cu tot ce faci!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am incercat nici un produs Pureology, nu stiu ce sa-ti spun.

      Ștergere
  6. Daca le achizitionez, pana la urma, o sa'ti dau un feedback!:)

    RăspundețiȘtergere