Parfumul Diamond de la Famous Luxury Perfumes

25.8.16


Despre cei de la Famous Luxury Perfumes si ale lor parfumuri v-am mai povestit pe blog si nu doar o data. Am cateva parfumuri de la ei, are si mama unul pe care il foloseste tot timpul, am facut si cateva cadou de-a lungul timpului, aromele sunt intense si inspirate de parfumuri mult mai celebre si mai scumpe. Desire (pe care l-am oferit recent la un giveaway pe pagina de Facebook) este cel mai cunoscut si mai vandut parfum al lor si stiu ca multora dintre voi va place.

Parfumurile din gama Diamond sunt cele mai noi in portofoliul lor, gasiti aici toate cele patru arome disponibile, iar in perioada asta le gasiti si la oferta. Au schimbat si ambalajul pentru gama asta noua, sticlele sunt patrate, simple, cu scris auriu, mi se par mult mai elegante decat cele de la gama clasica. In plus acum pe site exista si varianta de poseta - atomizor de 5 ml, care se livreaza cu parfumul dorit.

In ultimele trei saptamani am folosit parfumul Diamond din noua gama, puteti citi detalii despre el aici. Este un parfum senzual, puternic cu accente citrice si florale. Mie imi aminteste de Miss Dior Cherie, insa nu este la fel de cald - mi-as fi dorit sa fie un pic mai vanilat, insa tocmai faptul ca nu este il face usor de purtat in orice perioada a anului.

Notele de varf sunt ananas, capsuni, cires si mandarine, iar notele de mijloc sunt florale: iasomie, trandafir si violete, totul combinat cu o baza de ambra, mosc si patchoulli. Pe pielea mea nu se simt nici notele de caramel si nici cele de popcorn, care apar in descrierea parfumului, ceea ce ma face sa-l cataloghez ca un parfum fructat-floral ce poate fi purtat cu orice ocazie. 

Rezistenta este la fel de buna ca si in cazul celorlalte parfumuri ale lor, iar pretul la oferta de acum de pe site este mai mult decat bun - mai putin de 100 lei pentru 100 ml de parfum produs in Germania - merita din plin. Stiti parfumurile lor? Le-ati incercat? Aveti vreunul preferat?

6 comentarii

  1. Nu am incercat parfumurile lor, dar am auzit numai lucruri bune despre ele.

    RăspundețiȘtergere
  2. Zilele astea trebuie sa fac o comanda la ei, vreau sa iau Desire si sa-l ifer cadou cuiva. I l-am dat de Craciun si l-ar vrea din nou, ca i se termina, mi-a soptit o pasarica.

    RăspundețiȘtergere
  3. Caprice era atat de asemanator cu Allure de la Chanel si chiar mirosea mai bine uneori :)). Eu am ramas suprinsa de intensitatea acestor parfumuri, or fi ele replici, insa foarte bine facute :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe la 20 de ani Allure era parfumul meu preferat, acum nu mai pot sa-l port deloc. Cred ca am o mostra de Caprice, o sa-l incerc intr-o zi sa vad cum mi se pare. :)

      Ștergere