Ce mi-a placut vara asta

31.8.16

Daca ieri v-am povestit despre cele mai folosite produse de machiaj din vara asta, astazi e randul produselor de ingrijire si nu numai. Despre unele am apucat sa va povestesc, pe altele doar le-am mentionat in vreo postare, iar despre altele n-am apucat sa spun nimic. Insa faptul ca au ajuns in postarea asta inseamna ca mi-au placut mult si ca le-as cumpara oricand.

Despre cleanserul Ivahidra+ v-am povestit deja pe blog (in perioada asta Ivatherm are pe site o oferta foarte buna - la cumparaturi de minim 200 lei se ofera cadou serul Synergy, gasiti aici detalii) si la fel am facut si cu Luna de la Foreo. Folosite separat sunt foarte bune, folosite impreuna sunt nemaipomenite. Luna este printre descoperirile acestui an si ma bucur extrem de mult ca a ajuns in viata mea. 

Vitamin E Aqua Boost Essence Lotion de la The Body Shop a fost tot ce-am folosit pentru hidratare in zilele extrem de calduroase si o s-o termin in curand, mi-a placut mult de tot si posibil sa o cumpar pe viitor. Despre Resist Super Antioxidant Concentrate Serum de la Paula's Choice v-am povestit in urma cu cateva saptamani, sunt la al doilea tub si asta cred ca spune tot. Demachiantul bifazic de la Nivea nu stiu daca l-am pomenit pe blog, insa este unul dintre cele mai bune folosite de mine pana acum si vara asta l-am tot folosit.


Obsesia mea vara asta au fost gelurile de dus cu menta, spumele pentru dus si gelurile peeling de la Balea. A ajuns in postarea asta cel de la Possibility pentru ca am dat pe el doar 8 sau 9 lei, insa am mai folosit cateva vara asta care mi-au placut mult. Am in baie si acum 4 sau 5 spume pentru dus, am ales-o pe cea de la Balea pentru postare pentru ca este cea mai accesibila ca pret si face o treaba foarte buna. Despre gelul de dus peeling cu menta si portocale de la Balea v-am povestit, asa ca astazi va arat varianta cu vanilie si migdale, daca o mai vedeti in DM luati-o, nu se simt migdalele, ci doar vanilia.


Powder Touch de la Nivea este preferatul meu din toate timpurile si l-am tot folosit vara asta, insa mai am unul care mi-a placut mult vara asta, insa o sa va povestesc despre el cu alta ocazie. Despre gelul pentru picioare grele de la Akileine (il gasiti aici) v-am mai povestit, sunt la al doilea tub si a fost nemaipomenit dupa o zi de mers prin caldura. Sprayul pentru piele sensibila cu SPF50+ de la Academie este foarte misto, insa pretul este exagerat, eu l-am primit, asa ca m-am bucurat de el vara asta.

Lotiunea cu keratina, cristale lichide si panthenol pentru ingrijire si regenerare de la BioOil (o gasiti aici) mi-a placut la nebunie, v-am si povestit despre ea pe blog, e pe sfarsite si probabil o s-o iau iar sau o sa incerc o alta varianta tot de al ei. Tattoo Protection Invisible Stick SPF50+ de la Pupa nu cred ca va mira ca a ajuns in postarea asta, v-am povestit despre el pe blog, l-ati vazut in multe poze - protectia ideala pentru tatuajul meu de pe mana.


Am lasat la final cateva produse pe care n-am stiut unde sa le incadrez: parfumul Taj Sunset de la Escada (am vrut sa va povestesc despre el intr-o postare separata, dar a fost o editie limitata 2013 si nu prea se mai gaseste, asa ca n-am mai facut-o - insa e vara intr-o sticla), ojele Pixie Dust de la Zoya (Carter si Vega sunt cele pe care le-am folosit cel mai des, dar nici restul n-au fost mai putin iubite), Balmy Oil de la Pupa (v-am povestit si despre el, chiar vi-l recomand) si nu in ultimul rand Cuticle Rehab de la Sally Hansen.


Voi ce produse de ingrijire/ parfumuri/ oje ati folosit cel mai des vara asta? Avem vreo preferinta comuna?

7 comentarii

  1. Eu am folosit Effaclar Duo seara, sunt la al 4-lea tub, ziua am folosit Bioderma Aquafluid 50 sau La Roche Posay Anthelios, cea din urma nu prea m-a incantat. Parfumul preferat a fost Elie Saab Le resort, dragoste de la primul puf.
    Am iubit la maxim un gel de dus Nivea cu perlute de ulei si (cred) trandafiri, ma tot uit dupa el prin magazine. Crema de corp e tot neglijata, insa am folosit o lotiune spray de la Vaseline. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu cum miroase Le Resort, trebuie sa-l miros. Am descoperit si eu o lotiune spray misto de la Palmer's si am folosit-o in ultimele saptamani, chiar o sa scriu despre ea.

      Ștergere
  2. Ce ma tenteaza spumele astea de baie, dar cum sa le cumpar cu atatea geluri de dus? :P

    RăspundețiȘtergere
  3. Mă zăpăcești cu ojele alea, nu mi le mai flutura atâta sub nas! :))
    Îmi place și mie spuma de duș Balea, dar mă enervează pompița, trebuie să-mi adun toate forțele ca să scot produsul - am prin eu unul defect sau eram nemâncată?
    Serumul PC o să reîncep să-l folosesc cât de curând, toată vara am renunțat la ele, doar de 2-3 am folosit din altul tot de la PC.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ia-ti una si fa-ti pofta! Nu mi se pare deloc aiurea pompa de la Balea, cine stie ce are al tau. :)

      Ștergere