7+1 intr-o saptamana #79

7.8.16


Mereu m-am intrebat daca e mai bine sau nu cand ziua mea pica intr-o zi de weekend, n-am aflat raspunsul, dar ceea ce stiu este ca asta inseamna ca primesc cadouri si la inceput de saptamana, ceea ce nu poate decat sa ma bucure. Asa ca mi-am inceput saptamana cu cateva surprize care mi-au placut mult mai ales ca au fost daruri alese cu grija si cu ultima parte din rasfatul meu de la Silhouette - un masaj care mi-a placut la nebunie. De data asta s-a ocupat de mine Alina si am avut parte de un mic masaj reflexogen la maini absolut fantastic.

Am primit mai multe produse saptamana asta si sunt extrem de curioasa sa vad cum sunt produsele de la Tesori d'Oriente (aroma orientala mi-a placut la nebunie la prima mirosire, insa o pastrez pentru o vreme mai rece cand cred ca va fi un adevarat rasfat), Elmiplant si Bioten. Toate sunt noutati pentru mine, nu prea am avut contact cu nici unul dintre branduri, probabil o sa va si povestesc despre ele daca imi plac.

Saptamana asta am reusit sa ajung la cumparaturi de cateva ori, frigiderul meu o cam cerea. Am luat cateva snacksuri de la Eat Real, Solaris, Ambrozia, dar si niste mini batoane proteice Pulsin. Daca sunteti curioase cum arata cosul meu de cumparaturi v-am aratat aici cam ce cumpar de fiecare data in materie de fructe si legume, ele fiind baza in alimentatia mea in ultimele saptamani.

Dintre noutatile lansate in ultima vreme cele de la The Body Shop mi se par extrem de interesante. Au cateva produse noi in gama Tea Tree, dar si o gama noua Recipes of Nature care contine cinci masti pentru ten 100% vegetariane. Au si cateva oferte interesante pe site, iar la cumpararea uneia dintre masti se ofera cadou si o carte de colorat, gasiti mai multe detalii pe siteul lor daca n-ati apucat sa cititi ce v-am spus eu pe Facebook.

Sfarsitul de saptamana a inceput in fata televizorului, lucru extrem de neobisnuit pentru mine, insa am vrut sa vad deschiderea Jocurilor Olimpice de la Rio si n-am fost dezamagita. Cred ca v-am mai spus pe blog ca eu inteleg portugheza desi n-am avut niciodata contact direct cu partea asta de lume, imi place Brazilia si amestecul de culturi de acolo, iar vineri noapte m-am bucurat de cele 4 ore din plin.

Am ajuns din nou in parc la evenimentul organizat de Descult in iarba, eveniment de care v-am mai povestit si acum doua saptamani, am dus o gramasa de pet-uri, m-am jucat cu catei si m-am bucurat de timpul petrecut in aer liber. Am incercat si eu in sfarsit un ceai de la Arizona, n-am avut curiozitatea pana acum, mi s-a parut mult prea dulce, dar nu e de mirare la cat zahar are.

La intoarcerea acasa ma asteptau cateii mei (nu e chip sa ma pot duce cu toate 3 mandrele in parc, desi as fi vrut, nu puteti sa va imaginati ce gura pot sa aiba niste catei de 4-5 kilograme si cum se intarata una pe alta) si a trebuit sa "platesc" ca am tradat cu alti catei. Foxy e mult prea caraghioasa cand sta cu limba pe afara (batranetea si dintii pe care nu ii mai are fiind cauza), asa ca am vrut sa vi-o arat si voua.

Saptamana voastra cum a fost?

7 comentarii

  1. Ce caraghioasă e bătrânica, cu limba pe afară. O scumpă!
    O nouă săptămână cât mai frumoasă să ai și să vină o dată comanda aia mult așteptată. :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne.. asa sunt si cainii mei (de talie mica), cum i ai descris si tu pe ai tu.. e o caraghioasa si jumatate Foxy.. dulce tare.. in rest.. sa ai o saptamana binecuvantata!

    RăspundețiȘtergere
  3. chipsurile alea again!! Le vreau :))

    O saptamana minunata iti doresc!! Eu sunt in concediu DE ODIHNA!! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cumpara-le ca sa nu mai ai la ce sa poftesti. Sa te bucuri de concediu!

      Ștergere
  4. Am incercat si eu ceaiul acela, am rams la aceeasi concluzie: prea mult zahar!

    RăspundețiȘtergere