Trigopax si Cicastim de la ACM

4.8.16

Pe cat de mult imi place sa va povestesc despre chestii parfumate si colorate care ne fac viata mai frumoasa, pe atat de utile mi se par postarile ca cea de acum pentru ca in viata nu totul e roz, iar cand ai pielea sensibila lucrurile se pot complica de la o secunda la alta exact cand ti-e lumea mai draga. Iar astazi vreau sa va povestesc despre doua produse de la Magnifique Skin care mi-au fost de mare ajutor in ultima perioada.

V-am mai povestit ca eu am pielea pe corp extrem de sensibila si ca din cauza unei dermatite de contact in urma cu multi ani am fost in pericol sa-mi taie laba piciorului din cauza unei gangrene. Am avut noroc si am scapat, ba chiar pielea s-a refacut total (desi n-am crezut ca o sa fie posibil), insa anul asta am tot inceput sa am mancarimi pe acea zona si am stiut ca nu e de bine.

Pe masura ce vremea a devenit din ce in ce mai calda a fost si mai rau - daca umblam in sandale/ papuci/ ceva decoltat ma iritam de la soare (nu mai zic de reactia la filtrele chimice si minerale din produsele cu protectie solara), daca ma incaltam cu ceva inchis sa nu ma vada soarele ma iritam de la transpiratie. Oricum am dat-o rezultatul a fost acelasi - rani pe picioare, mancarimi de nu mai stiam de mine si o teama ca voi ajunge iar in situatia groaznica de acum cativa ani.

Pana am descoperit Trigopax si Cicastim ...


Trigopax este produsul pe care va recomand sa mergeti sa-l cumparati daca aveti pielea sensibila si va stiti cu probleme de tot felul si nu numai. Este o crema care ofera protectie impotriva rosetii si iritatiei in pliurile cutanate care pot fi cauzate de diabet, de hainele stramte sau de obezitate, ba chiar de activitatile sportive care implica anumite miscari si frecari. Are o formula galenica fara apa, nu contine coloranti, conservati sau parfum si este conceputa pentru a proteja si a limita macerarea. 

Ingredientele active absorb umezeala si controleaza flora bacteriana si fungica si asta face o mare diferenta. Pe langa problemele cu dermatita de contact de care v-am spus mai sus, de cand ma stiu m-am iritat de la transpiratie - pe gat, la incheietura mainii, in spatele genunchilor si in multe alte locuri. Ei bine problemele astea au acum o solutie - Trigopax calmeaza, cicatrizeaza si vindeca epiderma.

Dar cum nu putea sa fie totul perfect exista si o parte mai putin placuta la acest produs - mirosul. Nu este deloc placut, insa va spun sincer ca prea putin imi pasa. Atata timp cat imi rezolva problema poate sa miroasa a ce vrea, chiar nu dau importanta. Ca sa fiu sigura de ce spun si sa nu laud in exces produsul asta aseara l-am testat din nou doar pe un picior, desi ma mancau si se inrosisera amandoua (ma incaltasem cu tenisi pe caldura aia ca nu puteam sa port altceva) - laba dreapta e bine merci si nu simt nici un disconfort, in timp ce laba stanga e rosie si ma mananca de-mi vine sa ma frec de toate cele.


Cel de-al doilea produs de care vreau sa va spun este Cicastim, care poate nu este de neratat precum Trigopax, dar care in cazul unei pieli sensibile ar trebui sa nu lipseasca din geanta/ bagaj. Iar faptul ca vine intr-un tub de 20 ml il face perfect pentru cazurile astea, asta fiind si motivul pentru care am vrut sa-l mentionez si pe el in postarea asta.

Este o crema calmanta si reparatoare care a fost conceputa pentru pielea deteriorata si iritata,  se poate aplica de cate ori este nevoie si ajuta foarte mult in cazul supraincalzirii cutanate. Amelioreaza zonele iritate, protejeaza si restaureaza rapid confortul epidermei, iar cele ce va confruntati cu piele sensibila stiti ce inseamna un produs care sa ajute in momentele cand totul o ia razna.


Daca aveti probleme cu pielea sensibila si nu stiti ce sa mai incercati, daca aveti pe cineva in familie cu diabet sau mai in varsta care are probleme d-astea, va recomand cu incredere ambele produse. Pe mine m-au convins si n-o sa-mi mai lipseasca din casa.

6 comentarii

  1. Din fericire nu am probleme cu pielea, dar e bine de stiut..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alergiile si sensibilitate pot sa apara din senin, mai bine sa n-ai de-a face cu ele.

      Ștergere
  2. E bine de stiut!
    Crema Cicastim se aseamana cu Cicaderm de la Ivatherm? Eu am tenul sensibil cu tendinta de inrosire si senzatie de caldura in obraji mai ales vara. Momentan ma tratez cu crema Sensibio Forte de la Bioderma si Cicaderm, imi fac bine si roseata a dat inapoi. Crezi ca ar fi ok pe viitor sa folosesc Cicastim in zona cu probleme? Merci mult. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, seamana destul de mult, mi se pare ca Cicastim calmeaza un pic mai repede zonele iritate, insa poate sa fie doar o impresie de-a mea (eu ma lupt acum cu o zona rosie pe mana).

      Ștergere
  3. Cat de interesant articolul si ce creme bune pentru noi,nu stii cand ai nevoie de asa ceva si e foarte bine sa fii informat cu un produs deja probat care si da rezultate . Multumim draga mea pentru toate informatiile pretioase pe care ni le dai.Iti doresc sa nu mai ai nevoie de aceste creme ,iti dotresc sanatate deplina si o zi minunata !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, dar nu cred ca sensibilitatea asta e pielii se poate rezolva. Ma bucur ca am gasit ceva care chiar sa ajute si sa faca o diferenta majora.

      Ștergere