Pentru ea si pentru el de la Coty

19.8.16

Va spuneam saptamana trecuta ca am fost la o petrecere organizata de cei de la Coty si ca am descoperit cateva dintre noutatile pe care le-au lansat in ultima perioada. Desi nu ma asteptam, mi-au atras atentia cele doua parfumuri: Katy Perry's Mad Love si Beyond Forever de la David Beckham. Nu sunt singurele produse care mi s-au parut interesante, dar sunt primele despre care vreau sa va povestesc.

In ultimii ani parfumurile create de celebritati in colaborare cu diverse branduri nu m-au atras deloc, ba chiar n-am avut nici curiozitatea sa le incerc macar, dar dupa experienta asta incep sa-mi schimb parerea. Nu stiu cum sunt nici Mad Potion si nici Beyond, variantele lansate in trecut, deci nu pot face comparatie intre ele, insa pot sa va povestesc despre cele doua pe care le-am descoperit acum.


Mad Love este dulce, fructat si floral, cu accente de mosc si nuca de cocos. E genul de parfum care ori iti place din prima, ori iti displace si nu vrei sa-l vezi in fata ochilor. Notele de baza (lemn de santal, mosc si lemn de cocos) ii dau o nota senzuala care se combina foarte bine cu notele sexy floral-fructate de capsuni, grepfruit, mere Pink Lady, petale de bujor, iasomie si flori de cerceii doamnei, rezultatul fiind o explozie de arome care te invaluie. Nu il vad potrivit pentru perioada asta, insa l-am incercat in cele 2 zile cand a fost mai frig, dar la iarna cand va fi foarte frig o sa fie o alegere extrem de inspirata.

Ceea ce mi-a placut in mod deosebit este ca persista pe piele ore intregi, iar la asta chiar nu ma asteptam. Sunt sigura ca nu miroase pe toata lumea la fel pentru ca l-am simtit cum se transforma si pe pielea mea, dar daca va plac parfumurile dulci s-ar putea sa fie pentru voi. Ma asteptam sa fie un parfum pentru adolescente, jucaus si fructat, insa aroma este mult mai complexa, cel putin pe mine. Personal, nu ma dau in vant dupa sticla, desi am vazut multe laude la adresa ei. De asemenea am citit ca este acelasi lucru cu Meow de la Katy Perry,, dar nici pe asta nu-l stiu deci nu stiu ce sa zic.

Beyond Forever ma asteptam sa fie un parfum banal si atat. Nu ma intrebati de ce, insa asta a fost impresia mea. M-am inselat, este un parfum proaspat, dar picant, cu accente lemnoase, o combinatie dinamica si eleganta, care pe mine ma duce cu gandul la tata - asta imi inspira: un spirit tanar, un luptator, un barbat sigur pe el. Cea care a creat parfumul este Nathalie Lorson de la casa de parfumuri Frimenich, care a creat in 2009 si Signature Story For Her for Victoria and David Beckham.

Notele de baza ale parfumului sunt calde, lemnoase, de piele, patchoulli si vetiver, iar notele de varf sunt picante, un amestec de nucsoara, elemi fresh si bergamota. Floarea nemuritoare, un ingredient nu prea des intalnit in lumea parfumurilor, se combina foarte bine cu notele fructate si aromate, dar si cu accentele de nuci, miere si tutun, rezultatul fiind un parfum intens si elegant.

Le-ati incercat? Cum vi se par? Ce parere aveti despre parfumurile create de celebritati? V-a cucerit vreunul?

2 comentarii