Noile masti Recipes of Nature de la The Body Shop

9.8.16


The Body Shop a lansat o noua gama - Recipes of Nature - care contine cinci masti experte pentru ten, cu peste 80% ingrediente "superfood". Toate mastile sunt inspirate de natura si sunt 100% vegetariene, ba chiar trei dintre ele sunt 100% vegane. Nu contin parabeni, parafina, silicon sau ulei mineral. Fiecare masca are 75 ml si costa 115 lei, iar pana pe 14 august pe site gasiti o oferta interesanta care va ofera cadou o carte de colorat la orice masca cumparati, gasiti aici mai multe detalii.

Cei de la The Body Shop au inteles foarte bine ca multimasking este un trend care prinde si ca lumea cauta variante cat mai "naturale" si usor de folosit, asa ca au scos pe piata 5 masti care sa se adreseze exact problemelor cu care ne confruntam si sa ne permita sa facem asta fara sa pierdem mult timp. In gama sunt doua masti de curatare si trei masti hidratante.

Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask este probabil cea mai traditionala dintre cele cinci masti, fiind o combinatie de carbune de la poalele Muntilor Himalaya, frunze de ceai verde din Japonia si ulei din arbore de ceai organic din Kenya. Este potrivita pentru o curatare in profunzime a tenului, iar daca vreti sa incercari multimasking (folosirea mai multor masti in aceeasi sesiune de rasfat) e cea mai buna alegere pentru zona T, mai ales in cazul unui ten mixt sau gras.

Chinese Ginseng & Rice Clarifying Polishing Mask are mari sanse sa fie vedeta acestei colectii de masti pentru ca este o masca cremoasa exfolianta ce promite sa ajute tenul tern si obosit. Este o combinatie de extract de ginseng din China, extract de orez din China si ulei organic din seminte de susan din Nicaragua si este un tratament intens pentru ten. Vanda Serrador, expert facialist pentru The Body Shop, recomanda sa folosim masca usor incalzita pentru a avea cele mai bune rezultate.

British Rose Fresh Plumping Mask este o masca gel infuzata cu petale reale de trandafir si esenta de trandafiri, ulei de macese si aloe vera si este potrrivita atat pentru un ten tanar, cat si pentru unul matur. Poate fi folosita de cate ori simtiti ca tenul are nevoie de hidratare si poate fi lasata sa actioneze cateva minute sau chiar o perioada mai lunga daca timpul va permite. Pentru a ne bucura de mirosul trandafirilor Vanda recomanda sa se incalzeaza masca intre degete inainte de folosire.

Ethiopian Honey Deep Nourishing Mask are textura de miere adevarata, dar nu are si consistenta lipicioasa a mastilor cu miere pe care le mai facem noi acasa. Combinatia de miere din Ethiopia, ulei de marula din Namibia si ulei organic de masline din Italia o face perfecta pentru tenul uscat, dar poate fi folosita fara probleme si pe alte tipuri de ten atunci cand avem nevoie de o doza intensa de hidratare. Ca si in cazul mastilor anterioare trebuie incalzita in palme pentru a topi mierea concentrata si a se putea intinde usor pe ten.

Amazonian Acai Energising Radiance Mask este masca care pe mine ma atrage cel mai tare dintre toate, este o combinatie de extract de boabe de acai din Brazilia (bogat in antioxidanti si vitamina C), extract de seminte de guarana din Brazilia si ulei de babassu organic tot din Brazilia si promite un ten revitalizat si energizat, vizibil mai catifelat si cu un plus de stralucire. Mie mi se pare ca este acel tratament de 10 minute care te ajuta atunci cand ai dormit putin sau prost sau cand stresul isi face de cap si tenul tau are nevoie de ajutor.


Cum vi se par noile masti de la The Body Shop? Pe care dintre ele ati vrea s-o incercati? Pe voi v-a prins trendul asta cu folosirea mai multor masti pe zone diferite ale tenului?

6 comentarii

  1. Suna foarte bine aceste masti si le adaug pe toate in listuta mea, pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au scos o gramada de produse interesante in ultima vreme, poate le incerci cand te intorci.

      Ștergere
  2. Mi-ar place sa incerc Ethiopian Honey Deep Nourishing Mask pentru a putea face comparatie cu masca pe care o prepar eu. Nu au cum sa fie la fel dar as vrea sa fac comparatia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu-mi fac masti cu miere acasa, nu stiu ce sa-ti spun, dar in mod sigur e cu totul altceva.

      Ștergere
  3. Toate imi fac cu ochiul, chiar si cea cu miere, si eu urasc mierea :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca nu as risca un faliment incet dar sigur la cate tentatii apar as incerca Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask. Intr-adevar TBS a devenit intr-un timp relativ scurt unul din brandurile mele preferate. Au niste produse foarte misto

    RăspundețiȘtergere