Herbagen Instant Lip Filler Balm

23.8.16


Cand am primit noutatile Herbagen si am vazut Instant Lip Filler Balm am avut o reactie d-aia de desen animat - am facut ochii mari, am deschis gura sa zic ceva si am inchis-o la loc, nu era nimeni langa mine, deci nu aveam cui sa zic ca mi se pare un produs extrem de interesant si ca sunt chiar curioasa sa vad ce face si cum e. 

Numele ascunde de fapt un balsam de buze care o contine o noua generatie de microsfere deshidratate obtinute din acid hialuronic, arborele asiatic konjac glucomannan, atelocolagen si condroitina de origine marina, ce au abilitatea de a penetra straturile superioare ale epidermei si de a migra pana in adancimea dermului. In compozitia balsamului de buze se regasesc si ceara de carnauba, uleiuri de borago si cocos, care ajuta la regenerarea, repararea, hidratarea si protejarea pielii buzelor.

Cei de la Herbagen spun ca datorita proprietatilor higroscopice, in prezenta apei din tesuturile cutanate, sferele se maresc rapid, de circa 10 ori, ceea ce conduce la crestelor volumului buzelor (in numai o ora de la aplicare), dar si la repararea si hidratarea tesuturilor, balsamul fiind recomandat si pentru ingrijirea buzelor afectate de expunerea solara, mai ales ca formula contine peste 95% ingrediente de origine naturala si nu contine parabeni, coloranti, siliconi sau parafina.

Balsamul este sub forma de crema si vine intr-un recipient cu pompita si, desi initial m-am gandit ca era mai practic ceva cu pensula, mi-am dat seama ca astfel se poate masa mult mai bine crema pe zona buzelor. Se aplica cel putin o data pe zi si este recomandat sa fie urmata folosirea de aplicarea unui gloss sau ruj. Crema nu are gust/ miros, intra imediat in piele si hidrateaza foarte bine buzele, pregatindu-le pentru aplicarea unui produs colorat. Eu am folosit-o si seara pe post de tratament, nu numai inainte de ruj/ gloss.

Eu am buzele carnoase, n-am avut niciodata probleme cu asta si nici n-am simtit nevoia de volum marit la nivelul buzelor, de cand insa folosesc produsul asta m-am tot uitat in oglinda sa vad daca mi se par mai mari buzele. Si nu stiu daca sunt mai mari, dar clar par mai pline pentru ca toate liniile acelea mici de pe buze se umplu cumva si nu mai sunt atat de evidente. In cazul meu nu sunt foarte multe si nici foarte adanci, dar vad clar o imbunatatire la partea asta - ca si cum cineva mi-a intins buzele.

Produsul are 30 ml - care aproximez eu ca vor ajunge cateva luni bune - si costa 36 lei. Este un tratament de buze foarte bun, hidrateaza si chiar repara buzele (incercat pe mine dupa raceala de acum cateva saptamani cand aveam buzele praf), asa ca spun eu ca merita incercat. Sunt chiar curioasa sa aflu cum se comporta in cazul unor buze ridate sau foarte subtiri si daca diferentele sunt mult mai vizibile.

L-ati incercat? Cum vi se pare ideea? 

6 comentarii

  1. Am senzatia ca mamei mele i-ar placea asa ceva. O sa-i spun de el. De fapt, o sa-i dau sa citeasca pt ca deja te "cunoaste" :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am zis ca o "corup" pe mama, mai ales ca are si buzele subtiri si nu sunt egale, dar n-am avut mare succes. :)

      Ștergere
  2. Așa, să mai trec încă un produs pe wishlist - pare interesant :)
    P.S. Sper să nu-mi mărească exagerat buzele, adică să nu arăt ca o pompă de desfundat chiuveta :) :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte inovativ si interesant produsul. O sa ma uit si eu dupa el.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se pare ca cei de la Herbagen tin cont de ce se cere pe piata, eu sunt curioasa cu ce vor mai veni pe piata.

      Ștergere