7 intr-o saptamana #82

28.8.16


Saptamana asta a venit cu Leia ... daca ma urmariti pe Facebook sau Instagram stiti deja ca in viata mea a aparut o noua blanoasa. N-am cautat-o, n-am programat-o, nici nu m-am gandit la un alt animal, ba chiar pot sa spun ca era ultimul lucru de care aveam nevoie, dar m-a gasit ... s-a uitat in ochii mei si m-a cucerit. Ne-am intalnit prima data vineri cand s-a catarat intr-un copac sa scape de niste catei, ne-am intalnit din nou sambata cand m-a urmarit pe strada cand plecam de acasa si tot ce-am putut sa fac a fost sa o mangai, duminica m-am trezit cu gandul la ea si m-am dus s-o caut ... am primit niste priviri strambe si nici nu stiam unde sa ma uit dupa ea, dar stiam ca o sa apara daca asa trebuie sa fie, asta simteam. N-am gasit-o ... dar m-a gasit ea. Cineva incerca sa ii dea ceva de mancare, insa ea m-a vazut si a venit direct la mine in brate si am stiut. 

Produsul cosmetic de care am fost extrem de incantata de cand am vazut ca se va lansa este Resist 10% Niacinamide Booster de la Paula's Choice. Mi-a batut inima mai tare cand l-am primit, a fost o surpriza neasteptata care mi-a placut mai mult decat pot sa spun in cuvinte. Curierul a sunat la usa exact cand faceam poze pentru o postare despre alte doua produse Paula's Choice pe care de-abia astept sa le folosesc din nou, am zambit larg si m-am gandit ca sincronizarea a fost perfecta. Despre noul booster o sa va povestesc mai mult dupa ce-l folosesc o perioada, primele impresii sunt super bune, iar postarea cu cele doua produse pe care le-am vrut din nou de la ei o sa fie pe blog la inceputul toamnei. Pot sa va zic ca simt ca va urma o perioada extrem de buna pentru tenul meu.

O alta noutate pentru mine o reprezinta smochinele. Cele uscate nu ma incanta si nu m-au atras niciodata, insa le-am incercat saptamana asta pe cele crude si-mi plac la nebunie. Le-am mancat atat singure, dar le-am incercat si in salata si mi-a placut mult ce-a iesit, asa ca m-am dus si am mai cumparat (la Lidl au fost 0,99 saptamana asta). Am scos la lumina cateva produse Kiko si mi-am amintit ca mi-au placut mult blushul Shade Fusion si rujul Gossamer Emotion - nuanta 102, asa ca intentionez sa le folosesc mai des in perioada urmatoare.

Am lasat povestea cu Leia neterminata ... am adus-o in casa cu inima stransa, dar cu multe sperante. Nu stiam cum va reactiona ea, dar nu stiam nici cum vor reactiona cateii mei. Nu e deloc usor sa aduci un animal nou intr-o casa in care exista alte animale. N-o sa intru in detalii, pot sa va spun doar ca exista multa gelozie, ca deja am spalat covorul si doua mochete, insa vreau sa va arat moaca lui Kiki - cred ca exprima cel mai bine situatia. Astea toate insa se vor rezolva, eu pot sa va spun doar ca Leia e cuminte, s-a adaptat perfect, iar eu ma bucur de fiecare descoperire a ei, desi lucrurile sunt extrem de complicate in momentul asta.

Sfarsitul de saptamana a fost o mica escapada, mi-era dor de mare, aveam nevoie sa-mi pun ordine in ganduri si sa iau niste decizii, asa ca am ales ce stiam ca-mi va oferi liniste si bucurie, cred ca in alegerea mea a atarnat si faptul ca asta e ultimul weekend de vara de anul asta ... am respirat si m-am bucurat. Saptamana voastra cum a fost?

14 comentarii

  1. Sa bucuri de Leia si ea de tine! Saptamana mea a fost una plina de (re)descoperiri pe toate planurile, orice aliment era cantarit, gandit si savurat de 2 ori mai bine, am vrut sa beau un binemeritat pahar de Pepsi, dar evident ca n-am putut si cu ocazia asta am constatat ca imi expirasera toate ceaiurile cumparate de pe IHerb (evident!!) si ramasesem cu cele hepatice si de menta de care ma saturasem si care au gust...de ceai. Asa ca am descoperit ceaiurile de pe carturesti.ro si momentan jonglez cu Pistachio&Martipan, Chocolate&Truffles si cel mai bun Mascarpone&Tiramisu. Suna foarte fancy asa si de fite, dar ideea ca ma straduiesc sa beau 2l de ceai pe zi...si imi iese :D Am primit si am facut cadouri, m-am bucurat de micile mele reusite si am contribuit putin la ale celor din jur...Am cedat pe Elefant si mi-am cumparat un parfum, desi NU trebuia sa fac asta acum!! Dar deloc....Mai ales ca am contatat ca inca nu suport altceva in afara de Italian Fig...:)) Dar deh ispita a fost prea mare :)) A fost o sapamana destul de buna daca o compar cu cea de dinainte...Ce sa zic? Sa ai o saptamana frumoasa!! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iar mi-ai facut pofta cu ceaiurile de pe Carturesti, de mult ma uit la ele si tot zic sa incerc ceva. :)

      Ștergere
  2. Te apreciez extrem de mult pentru capacitatea de a gasi loc in inima si in spatiul tau pentru animalutele mai putin fericite. Sper ca, Leia sa fie o sursa de bucurie pentru tine.

    Anca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In inima e loc, cu spatiul nu stau tocmai bine, dar nu conteaza. Ne descurcam :)

      Ștergere
  3. Ma bucur ca ne impartasesti din experientele tale si ca mai ai puterea de a adopta o noua pisicuta. Pentru mine, asta te face un om deosebit.
    Si tot vizitandu-te, mai aflu o multime de lucruri interesante.
    Ai unul din blogurile mele preferate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur, multumesc pentru cuvintele frumoase. Daca am invatat un lucru de la Bella (catelusa mea care a murit anul trecut)a fost iubirea neconditionata, incerc sa nu uit asta. :)

      Ștergere
  4. O să se împrietenească toate și cu Leia, sunt sigură! Iar ea a avut mare noroc să te găsească!
    Mă bucur că te-ai reîntâlnit cu marea și sper că ai reușit să-ți faci ordine în gânduri. Nu știu dacă mai are sens să spun că și mie-mi dă o stare de liniște și o mulțime de alte sentimente plăcute doar să admir frumusețea mării...
    O nouă săptămână cât mai mișto să ai!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am trecut pe langa atatea pisici ... ea insa a trezit ceva mai puternic. O sa le cucereasca ea usor usor. :)

      Ștergere
  5. Pfuai, am ratat smochinele? Nu se poate! Se vor imprieteni in 2-3 saptamani. Din experienta iti spun! 2 zile nu vorbesc si se scuipa, inca 2 se incordeaza si dupa o saptamana se tachineaza.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu cum reactioneaza pisicile, doar am trecut prin multe intalniri d-astea, usor usor se imprietenesc, dar era prea comica Kiki sa nu va arat si mutra ei. :)

      Ștergere
  6. Ma bucur ca ai putut sa ajungi la mare si sa te relaxi. Pe mine zgomotul valurilor care se sparg de mal imi da o stare de liniste si care parca imi goleste capul de ganduri negre si de probleme.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Marea intotdeauna mi-a dat niste senzatii si trairi intense, o simt de fiecare data si asta imi face bine. Probabil ca asta simti si tu. :)

      Ștergere
  7. Incearca sa nu starnesti gelozii intre ele ( daca poti ) si totul va fi bine :). Am avut si eu o frumusete de motan aterizat in curte , speriat maxim vreo 3 saptamini. Se obisnuise cu catelul si pisica mea. Si venea numai la mine. L-as fi pastrat dar m-am gandit ca apartine cuiva :). Era prea educat ! Si asa a ajuns la casa lui, dupa telefoane si anunturi.
    Arina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am experiente cu pisicile/ cainii, se invata ele pana la urma, dar sunt prea amuzante ca sa nu va arat si voua ce priviri isi arunca. Bine ca a ajuns inapoi, trauma e mare pentru ei.

      Ștergere