7 intr-o saptamana #80

14.8.16


Saptamana asta a fost cu mine si despre mine, am senzatia ca in sfarsit unele lucruri incep sa se aseze si eu nu mai caut raspunsuri pe care stiu ca n-o sa le primesc. Nu vreau sa intru in detalii si sper sa nu fie doar o senzatie, dar viata mi-a aratat ca atunci cand nu mai dai importanta unor lucruri atunci se rezolva de la sine. Vom vedea ce aduce cu el timpul ... eu sper ca oameni si lucruri frumoase.

Luni am fost invitata la o petrecere in gradina, gazduita de cei de la Coty, si chiar au fost niste ore extrem de placute petrecute in aer liber. In ultimii ani n-am mai avut contact cu produsele din portofoliul Coty, asa ca a fost interesant sa descopar ce noutati au si ce mai pregatesc. Multumesc fetelor care m-au invitat si s-au ocupat de asta pentru ca astfel am reusit sa cunosc cateva bloggerite cu care pana acum am conversat doar in mediul online si mi-a placut mult. M-am intors acasa si cu cateva produse extrem de interesante si de-abia astept sa vad cum sunt si sa va povestesc despre ele daca imi plac.

O alta surpriza frumoasa a venit din partea celor de la Palmolive, care mi-au trimis noile creme de dus - Body Butter Wash - intr-o prezentare de zile mari. Cosul de picnic este superb, iar toate ideea in sine mi-a adus un mare zambet pe chip, mai ales ca inainte cu cateva zile ma uitam la gelurile de dus in magazin si cu greu am rezistat tentatiei de-a cumpara macar unul.

Miercuri a fost zi de relaxare, am petrecut-o la piscina si v-am povestit mai multe in postarea de joi. A fost o zi de respiro de care chiar aveam nevoie si care mi-a schimbat perceptia asupra unor lucruri, lucruri pe care mintea mea refuza sa le proceseze. Asa ca joi a trebuit sa muncesc si pentru miercuri si nu prea am avut timp de nimic, dar n-a fost rau.

Gerlinea are un concurs interesant (v-am dat mai multe detalii pe pagina de Facebook, insa gasiti informatiile si pe pagina lor daca va tenteaza) si mi-au trimis cateva noutati sa le incerc. Vineri seara am ajuns in DM sa iau ceva pentru Kiki, asa ca am profitat si mi-am mai luat un deodorant Powder Touch de la Nivea (v-am spus de atatea ori ca e preferatul meu din tot ce-am incercat vreodata) si am vazut ceva care mi-a starnit interesul - un dizolvant de unghii fara acetona, din acela cu burete (nu stiu daca are vreo denumire anume) de la Ebelin. A costat doar 3 lei, asa ca a ajuns direct in cosul de cumparaturi.

Sfarsitul de saptamana m-a prins pe drumuri, insa am profitat de cateva momente pentru a ma conecta cu natura si a ma incarca cu energie. Momentele de genul asta sunt cele care imi aduc aminte cat de simplu e totul si cat ne place noua sa complicam lucrurile inutil. Saptamana voastra cum a fost?

13 comentarii

  1. frumoasa saptamana ai avut! Iti doresc una si mai si!

    RăspundețiȘtergere
  2. A dat Domnu si s-a terminat si saptamana asta. La mine a fost cu apel la 112 (nu credeam ca o sa traiesc asa ceva prea curand) cu o internare de 5 zile lungi si cu peripetii ca doar nu era sa fie simple, nu? Doctorita zice ca am pietre la fiere, eu zic ca a fost o viroza foarte, foarte naspa... vom vedea :) Vezi daca m-am lasat de Pepsi si mi-am luat 3 zile de concediu? acum s-au facut 2 saptamani. Viata buna pe mine :P n-am baut atata ceai ca in ultimele 2 xile de cand m-a facut mama, dar daca vroiam sa nu stau pana la Craciun trebuia sa trec de la perfuzii. Am ramas doar cu antibiotic injectabil la 8 ore. Un vis, ce sa zic?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca ti-a zis ca ai pietre inseamna ca le-a vazut la ecografie, nu mai visa cu viroza si ai grija - eu am ajuns la operatie asa, dupa nu stiu cate nopti de vizita la spital cu dureri infioratoare.

      Ștergere
    2. Asa e, le-a vazut la eco, dar au fost cateva chestii in comportamentul ei care ma face n-am incredere 100%. Oricum e primul lucru care pe care il voi face cand imi revin, egografie, Si inca o chestie, ei o tineau una si buna sa-mi puna calmante in perfuzie pt durere. Trebuia sa le zic mereu ca pe mine nu ma doare nimic, nici nu m-a durut nimic. Doar senzatie de greata care nu ceda cu nimic si varsaturi chiar daca nu aveam ce, evident. A fost singurul simtom cu care m-am internat si tot cu el am iesit apropo. De-asta zic ca mai vreau o parere.

      Ștergere
    3. E cel mai bine sa ceri si o alta parere, ai grija de tine.

      Ștergere
  3. Legat de faptul ca, nu mai cauti raspunsuri pe care nu mai stii daca le vei primi.... Trec de cativa ani printr-o perioada similara, in care totul este dat peste cap, toate temeliile daramate (e ca o picatura chinezeasca), sunt pusa in situatii imposibile si am tot incercat sa inteleg de ce. Raspunsul a venit prin intermediul unui coleg care mi-a facut astrograma: asa am inteles de ce ma tot lovesc de anumite situatii, de ce ma confrunt cu atatea constrangeri si forte modelatoare (de cele mai multe ori, impotriva vointei mele). Desi nu sunt impacata cu situatia, incerc sa nu mai lupt impotriva curentului si sa imi insusesc lectiile (in ultimul timp, am inceput sa vad si rezultatele, desi timid). Din pacate, nu ne intreaba nimeni daca suntem de acord cu tot ceea ce ni se intampla...dar macar ajuta sa intelegem de unde vine influenta, de ce si cat ar trebui sa dureze.
    Saptamana mea a fost ultima de concediu, cu multa leneveala si relaxare. De marti, pe cai!

    Anca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma recunosc prea bine in cuvintele scrise de tine, la mine situatia asta e de mai bine de 10 ani, am primit si explicatiile cu ani in urma (si eu, ca si tine, am cautat peste tot), insa tot ce-au facut a fost sa ma faca sa inteleg ca nu fac eu ceva gresit, ca sunt lucruri prin care trebuie sa trec, dar in momentele grele informatiile astea nu ma ajuta cu nimic. Insa sper sa treaca si perioada asta si sa fie mai bine, ceea ce iti doresc si tie. :)

      Ștergere
    2. Te inteleg, Camelia, nu ne incalzeste cu nimic sa stim ca nu gresim noi. E nedrept.... Si iti doresc si eu sa rasara soarele pe strada ta. Si sa ai o saptamana care sa devina din ce in ce mai buna (inteleg ca, inceputul nu a fost pe gustul tau).

      Anca

      Ștergere
  4. Ai avut o saptamana minunata fiind si lasandu-te rasfatata ceea ce este foarte bine. Ar fi bine sa-ti faci mai des timp liber pentru a avea grija de tine si a te relaxa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fac asta de cate ori pot, insa viata e asa cum e si de multe ori responsabilitatile atarna mai greu. Dar timp pentru mine gasesc mereu, fie si cateva minute, toti avem nevoie de asta.

      Ștergere
  5. Să ai parte cât mai des de momente faine ca cele de săptămâna trecută, poate în special în ceea ce privește ieșirile în natură.
    O nouă săptămână cât mai faină să ai!

    RăspundețiȘtergere