Rimel Vertige Longueur de la Yves Rocher

18.8.16


Astazi vreau sa va povestesc despre ultimul rimel lansat de cei de la Yves Rocher, Vertige Longueur, pe care l-am tot folosit in ultima saptamana si-mi place mult. Am fost extrem de curioasa de cand am vazut ca au scos un rimel nou, mai ales ca peria este mai neobisnuita si extrem de interesanta. In perioada asta il gasiti la oferta aici daca va tenteaza si eu zic ca s-ar putea sa va tenteze dupa ce cititi ce am de zis despre el.

Ceea ce m-a atras la el, asa cum am zis si mai sus, este peria - lunga si extrem de subtire, cum n-am vazut la nici un alt rimel pana acum (am avut acum cativa ani unul de la Maybelline, dar peria era mai groasa, insa pe acelasi sistem, dar formula nu m-a incantat). In ultima poza puteti sa vedeti exact cum arata comparativ cu o perie relativ subtire a unui rimel obisnuit, Vertige Longueur seamana cu rimelurile create pentru genele inferioare si peria chiar il face ideal pentru o astfel de folosire.

Formula este umeda si culoarea este un negru intens. Periuta cu micro-peri reuseste sa prinda toate genele, chiar si pe cele mai mici pe care de multe ori nu stim ca le avem, le alungeste si le curbeaza. Daca sunteti mai neindemanatice si reusiti sa va murdariti cat folositi rimel s-ar putea sa va indragostiti de rimelul asta pentru ca nu prea exista sanse sa va murdariti. Iar daca cautati un rimel pentru genele inferioare si n-ati gasit nimic care sa va multumeasca eu zic ca merita sa-l incercati.

Defineste, lungeste si curbeaza, ofera si ceva volum, insa nu exceleaza la capitolul volum. Ceea ce am observat eu folosindu-l este ca daca aplic mai mult de 2 straturi genele se lipesc usor si aspectul lor nu mai este ceea ce imi doresc eu, deci as zice sa aveti grija la acest aspect, mai ales daca va place sa aplicati mai multe straturi de rimel (s-ar putea dupa ce se mai usuca putin sa se rezolve si problema asta, la momentul asta nu stiu sa va spun, nu il folosesc de o perioada extrem de lunga). 

Mie imi place mult si l-am folosit atat singur, cat si ca baza pentru un alt rimel - v-am mai povestit ca eu fac asta des, imi place sa combin rimelurile si sa obtin astfel exact ceea ce-mi doresc. Vertige Longueur ofera gene lungi si definite si le pastreaza curbate datorita gumei de Elmi din formula. Este extrem de usor de folosit si face ceea ce promite.

L-ati incercat? Cum vi se pare?

4 comentarii

  1. Eram extrem de curioasa in privinta acestui rimel. Sexy pulp este favoritul meu de multi ani, de cand s-a lansat , il folosesc exclusiv pe acesta. Dar prezentarea pe care ai facut-o aici pt aceasta minunatie, m-a trimis direct la ei pe site. Abia astept sa-l primesc
    . Merci

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi place mult Sexy Pulp, e rimelul meu preferat de la ei. :)

      Ștergere
  2. Nu L-am încercat dar arata destul de ciudat. As fi curioasa sa văd cum arata genele cu el!

    RăspundețiȘtergere