Luni ...

15.8.16


Imi vin in minte toate glumele pe care le-am auzit vreodata despre ziua de luni, ma uit un pic ingrozita la sirul de emailuri la care trebuie sa raspund, mai arunc ochii catre canapea, mai iau o gura de limonada, casc din nou ... si ma gandesc ca de la o anumita varsta o noapte nedormita te face K.O. Si rad singura ... aveam niste planuri marete pentru inceputul asta de saptamana si acum de-abia sunt in stare sa articulez cateva cuvinte, noroc ca degetele zboara singure pe tastatura, o grija mai putin.

Nu stiu cum e la voi, dar la mine functioneaza perfect legile lui Murphy. Daca sunt intr-o stare foarte buna si am energie de nu stiu ce sa fac cu ea, toate planurile de la munca se amana cumva si pierd timp asteptand dupa diversi care trebuie sa se decida ... in schimb daca am o zi ca cea de astazi toate lumea se decide ca are nevoie urgent de informatii, ca vrea o oferta acum o ora daca se poate, ca trebuie modificat nu stiu ce, ca trebuie si ca tot trebuie ...

Desi inceputul asta de saptamana n-a fost nici pe departe asa cum speram eu sa fie (daca ati putea sa auziti ce ganduri am la ora asta v-ati distra copios) n-am de gand sa las asta sa imi strice planurile. Dupa ce voi reusi (si voi reusi) sa termin ce am urgent de facut, o sa ma odihnesc putin si lucrurile vor intra in normal, sper eu. Nu stiu de ce m-am intins atat cu cuvintele, tot ce-am vrut sa spun e ca desi uneori lucrurile nu sunt cum ne dorim, putem sa le schimbam si sa mergem inainte.

Sa aveti o saptamana frumoasa!

7 comentarii

  1. Clar!! Inainte si numai inainte!! :) O zi usoara iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Pe mine ma deranjeaza mai tare seara de duminica in care astept sa se faca luni de parca astept sa vina un calau si sa-mi ia capul :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Ziua de luni este dintotdeauna foarte grea. Este ziua unui inceput pe care vrem sau nu vrem trebuie sa-l facem.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ziua de ieri a fost full, a trebuit sa lucrez si de la 9 pana la 13 nu m-am ridicat de pe scaun. A fost insa productiva, asa ca ma bucur! O saptamana frumoasa sa ai!

    RăspundețiȘtergere