Cumparaturi din DM, Parfois si C&A

2.8.16

Zilele trecute, intr-o seara, am ajuns in Mega Mall cu un scop precis si daca tot m-am dus am dat si o raita prin magazine si m-am intors acasa cu cateva chestii interesante si cu preturi bune, chiar daca nu plecasem cu gandul sa-mi iau eu ceva sau cel putin nu sa-mi iau cosmetice si accesorii. Dar stiti voi vorba aia cu socoteala de acasa ...


Vazusem on-line ca cei de la Parfois au reduceri in perioada asta, deci n-aveam cum sa nu intru in magazin, imi plac mult de tot accesoriile de la ei si mereu gasesc ceva interesant. Am multe perechi de cercei si bratari de la ei si s-au mentinut impecabil in timp, asa ca mereu cumpar cu incredere, mai ales ca in perioada reducerilor preturile sunt foarte bune.

Portofelul e singurul de care avem nevoie si chiar speram sa gasesc unul micut la un pret bun, ceea ce s-a si intamplat. Am dat pe el 27 lei (redus de la 70 lei) si e exact ce-am vrut - mic si vesel. M-am foit pe langa niste genti, dar pana la urma am rezistat tentatiei desi reducerile erau chiar bune (pana la 60%). Nu pot sa spun acelasi lucru cand vine vorba de bratari si cercei. Bratara a fost 15 lei (de la 35, cred) si-mi place la nebunie culoarea. Aveau o gramada de cercei si inele la 9 lei, asa ca n-am rezistat si m-am intors acasa cu destul de multe perechi.

 
Un alt magazin in care am pierdut o gramada de timp a fost C&A. Aveau o gramada de haine la reducere, dar si noutati, asa ca daca cautati ceva anume faceti-le o vizita, s-ar putea sa va luati chestii misto la preturi foarte bune. Am vazut un tricou cu girafa care mi-a placut mult, insa aveau numai pe alb si eu am talentul sa patez tot ce e alb, asa ca nu l-am luat, desi mi-a ramas gandul la el. 

Aveau reduceri mari si la accesoriile de la Six si la ochelarii de soare si daca la ultimii am rezistat, la accesorii nu mi-a iesit. Am gasit un set de 3 bratari finute la 15 lei (i-am luat si mamei un set asemanator cu nuante de maro si alb pe care le-a si purtat deja, deci nu mai am ce sa va arat) si au ajuns direct in cos, asa cum s-a intamplat si cu cerceii pisica - 3 perechi 10 lei, cum sa ii las acolo?


Am mai dat eu iama si prin alte magazine, dar nu cred ca ce-am luat e de interes major, asa ca vreau sa va arat cu ce-am plecat din DM, desi am intrat cu gandul sa iau doar ce-mi trebuia urgent. Dar iar socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea din magazin, oricum la ce preturi sunt in DM nu pot sa zic ca ma simt vinovata in vreun fel sau ca regret ceva.

Produsele noi cu arome gurmande le vazusem pe contul de Instagram Balea, insa nu stiam ca au aparut si la noi, dar cand le-am mirosit am stiut ca vreau sa le iau acasa, atat gelul de dus cu miros de vata de zahar, cat si lotiunea de corp cu miros de inghetata de vanilie sunt delicioase. Spuma de ras, gelul peeling cu menta si portocala de care v-am povestit recent si sprayul de la Nivea erau pe lista cu produse de care am nevoie, asa ca au ajuns in cos. Gelul de dus cu limeta si menta mi-a placut mult, asa ca l-am luat si pe el, desi chiar nu aveam nevoie de geluri de dus, oricum eram si curioasa pentru ca eu de la Balea n-am incercat decat gelurile peeling, astea clasice nu le-am cumparat niciodata pana acum.


Imi place mult ce-am cumparat si nici n-am cheltuit cine stie ce sume, cumparaturile de genul asta sunt printre preferatele mele si-mi place sa va povestesc si voua despre ele pentru ca puteti sa va luati produse bune fara sa cheltuiti o avere. Ce va face cu ochiul?

21 de comentarii

  1. Si eu sunt fan Parfois, imi plac foarte mult si gentile de la ei. <3 Sa le porti/folosesti sanatoasa, sunt foarte dragute!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi plac gentile lor, mi-am luat una lunile trecute si mi-a ramas gandul la una imprimata cu un tren pe care n-am mai gasit-o. :)

      Ștergere
  2. Portofelul e super dragut si are super pret, iar cerceii pisica senzational. Am ramas muta de pret.wowww..pacat ca sunt cam departe de Mega Mall

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai sunt magazine Parfois si in alte malluri, poate ai vreunul mai aproape de tine.

      Ștergere
  3. Sa ne spui mai multe despre produsele Balea..am vazut multa reclama, dar inca nu le-am incercat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt mai multe postari pe blog despre produsele Balea, chiar recent v-am povestit despre gelul de dus peeling cu menta si portocale pe care l-am recumparat acum. Sunt bune produsele si preturile mai mult decat accesibile. Cele cu arome gurmande o sa le folosesc cand se mai raceste, nu-s pentru vremea asta.

      Ștergere
  4. Mie imi plac mult gelurile Balea, sunt printre preferatele mele si ma bucur ca l-ai inclua in postare pe cel cu vata pe bat, o sa-l iau si eu imediat ce ajung intr-un DM :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu de obicei le iau pe cele peeling, dar eram curioasa cum sunt si astea, mai erau cateva arome noi, insa mie astea mi-au placut cel mai mult.

      Ștergere
  5. Sa le porti/folosesti cu drag !
    Gelurile de dus Balea ma tenteaza :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, daca ajungi in DM sa le mirosi, sigur o sa-ti placa. :)

      Ștergere
  6. Ce tentatie! :) Portofelul e tare fain.
    Deseara merg la Dm sa i-au produsele cu vata de zahar si inghetata de vanilie..waaw! Abia astept. :)
    Eu am facut o obsesie cu gelul de dus Balea cu ginger&lemon(acela la tub ca peeling-ul) dar si cel cu menta si lamaie miroase foarte bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe ala cu ghimbit si lamaie nu l-am mirosit, desi l-am vazut, deja aveam prea multe in cos. :)

      Ștergere
  7. Abia astept sa ajung si eu pe la DM. Vreau sa miros noile arome si sa achizitionez neaparat scrubul acela!

    RăspundețiȘtergere
  8. Toate sunt geniale!!Accesorile si portofelul imi plac mult. Insaaa gel de dus cu vata de zahar si cu inghetata?? Need them in my life!! :))

    RăspundețiȘtergere
  9. Wait... what?? Gel de duș cu aromă de vată de zahăr? Loțiune de corp cu aromă de înghețată? Vaaai, vreau! Uite ce-mi faci, tocmai mă lăudam și eu de cât de cumpătată sunt, acum vreau neapărat astea. :(
    Să le porți/folosești cu plăcere pe toate! De azi nu te mai citesc. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu te cred! Dar stiu sigur ca o sa faci o visita la DM. :))

      Ștergere
  10. Cate bunatati 😍😍😍!!!
    Portofelul, cerceii si bratarile...le iubesc !

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu pot sa iti descriu ce e in sufletul meu acum ca am vazut gelul de dus de la Balea cu miros de vata cu zahar. Cred ca miroase divin! Abea astept sa ajung si eu pe la Dm sa fac ravagii asa putin :-D

    RăspundețiȘtergere