Cele mai folosite produse de machiaj vara asta

30.8.16

Pe final de vara m-am gandit ca ar fi o idee buna sa adun intr-o postare (sau doua - exista si maine o continuare) produsele pe care le-am folosit cel mai des vara asta. Nu sunt neaparat cele mai iubite produse (am descoperit multe care imi plac pe finalul de vara, deci nu au ajuns in postarea asta), ci sunt acele produse dupa care am intins mana cel mai des, produsele pe care le-am folosit de nenumarate ori si sunt piese de baza in machiajul meu.


Fardul Caprice de la Melkior (il gasiti aici - daca folositi codul MELKIOR10COLTUL aveti reducere 10% la orice cumparati de pe site si nu este deja la oferta) a fost o descoperire intamplatoare. De-abia fusese lansat, am dat o comanda pe site si l-am ales impreuna cu alte farduri. Este un duochrome superb, pe care vi-l recomand cu toata increderea. Duoul Earth Angel de la NARS mi-a placut de cand l-am vazut si il folosesc extrem de des, l-am luat si la un pret bun de pe StrawberryNET - gasiti aici toate produsele NARS pe care le au, chiar va recomand sa urmariti ofertele daca va doriti ceva de la ei, au fost oferte foarte bune in ultimele saptamani.


N-o sa va arat vreun fond de ten pentru ca am jonglat intre multe vara asta si v-am povestit chiar zilele trecute de cel de la Elizabeth Arden care imi place la nebunie, insa am sa va arat doua pudre: Like a Doll Finish Matt Radioso SPF15 de la Pupa si Diorskin Nude Tan Light Healthy Glow Enhancing (Sunlight) de la Dior. 

Pudra compacta de la Pupa v-am mai laudat-o si in alta postare cu ceva vreme in urma, se vede clar cat de mult imi place dupa gaura pe care am reusit s-o fac in doar cateva luni (folosita impreuna cu pensula pentru pudra de la Pupa e fenomenala). Diorskin Nude Tan o am de ceva vreme si e bronzerul meu preferat pentru vara, n-am multe de zis - culoare superba, calitate de vis, Dior.


Despre crema corectoare de la Academie v-am povestit zilele trecute, asa ca n-o sa insist - imi place, e combinatia perfecta intre o crema de ingrijire pentru zona ochilor si un corector pentru cearcane. Sprayul pentru fixarea machiajului de la Melkior l-am folosit la fiecare machiaj si cat de curand va trebui sa cumpar altul - este un produs pe care am invatat sa-l apreciez pe masura ce l-am folosit.


Desi am incercat o gramada de rimeluri vara asta si am descoperit cateva care imi plac mult de tot, cele mai folosite sunt Definicils de la Lancome si Full Blown Volume Lash de la Laura Mercier. Definicils l-am avut de multe ori pana acum si este unul dintre rimelurile mele preferate din toate timpurile, iar Full Blown Volume Lash a fost o descoperire intamplatoare - am luat un kit de produse Laura Mercier de pe StrawberryNET si asa a ajuns rimelul asta in viata mea. Amandoua sunt foarte misto si probabil ca vor mai reveni in viata mea.


La produsele pentru buze n-a fost tocmai usor sa aleg pentru ca am multe si le tot rotesc, dar sunt cateva pe care le-am folosit cel mai des: rujul Archetype de la MAC (o editie limitata de acum cativa ani, sunt la al doilea tub si daca mai apare o sa-l iau iar), rujul Luscious Cream 500 Shell Rose de la Kiko (cred ca a fost o editie limitata, mai am inca o nuanta din colectia asta si imi plac amandoua la nebunie), glossul Miss Pupa nuanta 103 Forever Nude, rujul lichid Ultra HD Matte Lipcolor nuanta 630 Seduction de la Revlon (eu il am de pe Black Night) si nu in ultimul rand Dazzleglass nuanta Bare Necessity de la MAC (de cate ori il folosesc impreuna cu rujul Archetype sunt intrebata ce am pe buze).


Voi ce produse de machiaj ati folosit cel mai des vara asta?

6 comentarii

  1. Se termina vara!!! In sfarsit!! Sunt superbe nude-urile toate, insa sunt convinsa ca ti+ar sta bine si cu rosu. :) Macar la ocazii...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu conteaza cu ce mi-ar sta bine, ci cu ce ma simt eu confortabil, rosu nu m-a tentat niciodata cu adevarat.

      Ștergere
  2. Camelia , dă-mi te rog exemplu de o cremă BB sau CC de calitate pentru ten deschis.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Astfel de produse se aleg in functie de tipul de ten, nu am cum sa-ti recomand ceva cand nu stiu ce ten ai tu. Cauta in arhiva blogului BB cream/ CC cream si o sa gasesti postari cu cele pe care le-am incercat si poti sa citesti informatiile de care ai nevoie.

      Ștergere