O zi la piscina Radisson Blu

11.8.16

V-am spus de multe ori pe blog (si in mod sigur o sa va mai spun) ca atunci cand lucrurile incep sa nu mai fie in regula si le simt greutatea pe umeri imi fac timp pentru mine indiferent de ce se intampla in jurul meu. Imi fac timp sa stau cu mine, sa fac lucruri care imi plac, sa ma incarc cu energie, sa ma "rup" si s-o iau de la capat ... de cate ori e nevoie.

Asta am facut si ieri, chiar daca din multe puncte de vedere a fost si o provocare pentru mine, insa nu despre provocare vreau sa vorbesc astazi, ci despre relaxare. Am primit in urma cu cateva saptamani o invitatie frumoasa (o sa va spun mai multe la finalul postarii despre asta), asa ca ieri am fost la piscina Radisson Blu impreuna cu Ella. Ne-a placut, ne-am simtit bine, asa ca am stat mult mai multe ore decat planuisem initial.

Pe mine de fostul hotel Bucuresti (actualul Radisson Blu) ma leaga ceva amintiri, tata a lucrat acolo o perioada si eu mi-am petrecut pe acolo niste sarbatori in copilarie, eram chiar curioasa sa vad cum arata acum. Radisson Blu Bucuresti este cel mai mare hotel de cinci stele din Romania si cel mai mare hotel Radisson din Europa de Est, preturile sunt pe masura, asa ca am vrut sa vad si daca serviciile se ridica la nivelul asteptarilor.

Piscina exterioara este maricica, iar adancimea de 1,60 zic eu ca e tocmai buna. Apa albastra si curata n-are cum sa nu te faca sa-ti doresti sa te balacesti, chiar daca sezlongurile sunt comode si nu e deloc rau sa stai la umbra/ soare (in functie de preferinte). Intrarea in timpul saptamanii este 100 lei, insa cei de la Radisson Blu au si un program de fidelitate Blu Benefits care ofera reduceri de pana la 20% in functie de suma cheltuita. Preturile pentru bauturi si mancare sunt mari, dar nici nu ma asteptam sa fie altfel. 

Hotelul este ocupat in mare masura de cetateni straini, ieri cel putin am auzit foarte putin vorbindu-se romana, atmosfera la piscina a fost chiar misto (muzica mi-a placut si ea). Nu toti sunt foarte educati, dar asta se intampla peste tot, oricum mi-a placut ceea ce am gasit ieri acolo. In afara de mine si Ella (care aveam bratari de acces nefiind din hotel) nu prea am vazut persoane din afara, asa ca a fost o rupere reusita de lume.


Cand am ajuns ne-am delectat cu un cocktail, eu am ales Long Island Ice Tea si Ella a baut Sex on the beach. In mod normal as fi ales un cocktail non-alcoolic, insa n-a fost deloc rau asa, chiar am simtit ca suntem intr-o mica vacanta si putem sa ne facem de cap.

Am avut la mine o gustare de la Solaris (cred ca v-am mai spus ca gustarea asta dulce-acrisoara e perfecta de luat in geanta, eu o tot cumpar de ceva vreme de cand am descoperit-o) si un baton protein mic Pulsin, insa daca ne-am lungit atat ni s-a facut foame. Eu am ales o salata cu pepene si branza feta, iar combinatia a fost chiar delicioasa, pentru mine si inedita pentru ca nu ma dau in vant dupa salatele in care sunt si fructe pe langa legume. Dar chiar mi-a placut si a fost racoritoare, probabil o sa incerc sa fac si eu ceva asemanator acasa.


In geanta mi-am luat doar cateva produse pe care le-am considerat necesare (si un spray mic cu apa termala pe care am uitat sa-l prind in poza). Super Cream Intensive Tanning de la Pupa este extrem de hidratanta si am apreciat-o din plin cand din cauza substantelor din piscina mi s-a uscat excesiv pielea pe o mana si n-arata tocmai bine. Dar pentru ca n-am fost extrem de atenta si nu m-am uns cum trebuie pe umeri (si am stat destul de mult in piscina) am o zona cam rosie si care ma deranjeaza putin, dar asta e invatatura de mine sa fiu mai atenta alta data. Pentru a-mi proteja tatuajul am luat cu mine, tot de la Pupa, stickul Tattoo Protection cu SPF 50+ de care v-am povestit deja pe blog. Uleiul de buze din colectia de vara (acum il gasiti la oferta in magazine cu 26 lei, chiar va recomand sa-l luati) de la Pupa s-a dovedit a fi alegerea perfecta.

Pentru fata am luat cu mine o noutate a celor de la Optima Shop - Noresun Gradual UV SPF50+ de la Noreva (o gasiti aici in caz ca va intereseaza, este la oferta in perioada asta la un pret foarte bun), care s-a dovedit a fi chiar misto. M-a protejat, nu am simtit nici un disconfort la nivelul ochilor desi am aplicat generos si in zona aia, chiar a fost o alegere inspirata.

Ochelarii de soare nu-mi lipsesc niciodata cand ies din casa, indiferent ca e vorba de stat in soare sau nu. Ochii mei sunt extrem de sensibili, mereu am grija sa nu ii expun inutil si sa ii protejez cat mai mult. Ochelarii astia sunt luati de aici (v-am aratat si varianta pe albastru in urma cu ceva vreme), sunt mari, sunt comozi si imi plac mult.


Va spuneam la inceputul postarii de o invitatie frumoasa la piscina. A fost din partea celor de la Yves Rocher, care ne-au invitat sa descoperim astfel noutatile lor pentru vara, mi-a placut mult ideea si mi-a oferit si posibilitatea de a petrece o zi relaxanta. Apa micelara Hydra Vegetal vine acum si intr-un recipient extrem de practic cu pompita (are 390 ml) si chiar o s-o incerc zilele astea. Apa de toaleta Quelques Notes d'Amour am mirosit-o deja in magazine si este perfecta pentru perioada asta, deja e pe raft si asteapta sa fie folosita.

Sprayul cu protectie solara pare extrem de interesant si am rezistat cu greu ieri sa nu-l folosesc, dar stiti povestea bloggerilor - intai facem poze si dupa aia folosim produsele. Rujurile creion le stiu si-mi plac mult, am deja o nuanta nude pe care o folosesc des, iar acum am inca doua nuante cu care sa ma joc. Rimelul Vertige Longueur mi se pare extrem de interesant - are o perie extrem de subtire si lunga (cum au rimelurile pentru genele inferioare) cu micro-peri si de-abia astept sa vad cum e. Despre produse o sa va povestesc mai multe pe masura ce le incerc.


Cand ati evadat ultima data in mijlocul saptamanii? Mergeti des la piscina?

4 comentarii

  1. Eu sunt putin paranoica cu bazinele publice, dar acela arata ok. Sa folosesti produsele cu drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu m-as duce oriunde, insa sunt si locuri care merita. :)

      Ștergere
  2. Să repeți experiența cât mai des... atât mai spun. „Marea provocare” a trecut. :D

    RăspundețiȘtergere