Summer Sale pe feelunique

17.8.16

De cand au modificat cei de la feelunique taxele de transport n-am mai dat nici o comanda la ei pentru ca mi s-au parut magari - sa treci de la 10 lire la 40 euro pentru transport gratuit e destul de mult. Insa zilele astea au perioada de reduceri si am vazut chestii foarte misto la preturi foarte bune, asa ca s-ar putea sa revin la sentimente mai bune si sa dau o comanda pana la urma.

Sunt reduceri de pana la 70% (si sunt si reale, nu doar niste cifre taiate), au o gramada de promotii la care se ofera cadouri consistente la cumpararea de produse de o anumita suma de la un brand si multe altele. Daca aveti bani de cheltuit si timp sa stati sa va uitati la oferte, sigur o sa gasiti produse care sa va tenteze. Aici gasiti toate promotiile, coletele se livreaza din UK, deci nu se platesc taxe suplimentare. O sa va arat mai jos cateva din ofertele care mi-au placut mie, dar nu sunt singurele.


Spor la cumparaturi!

6 comentarii

  1. Ce de bunatati! Sa facem o lista noua ca vine iarna. Si e bine sa iei cadouri la reduceri. Vine si craciunul. Facem doua liste.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu astept de acum transport gratuit, poate baga!

    RăspundețiȘtergere
  3. Dupa gandit si razgandit, am comis-o... Produse Palmer`s si cateva farduri. Multumim pentru pont, Camelia.


    Anca

    RăspundețiȘtergere