Bath & Body Works Japanese Cherry Blossom

3.8.16

Despre produsele Bath & Body Works v-am mai povestit pe blog in trecut, am incercat atat gelurile de dus, cat si lotiunile si cremele de corp si mi-au placut la nebunie, de gelurile antibacteriene nu va mai zic, vi le-am aratat de multe ori pe blog. Ca si arome imi vin in minte acum Warm Vanilla Sugar (preferata mea, de-abia astept sa o pot folosi iar cand se raceste vremea) si Cashmere Glow, dar si Black Raspberry Vanilla.

Ce n-am incercat sunt lumanarile, pe care le visez de ani buni. Insa o s-o fac si pe asta curand pentru ca vor fi disponibile cateva dintre aromele care ma intereseaza pe pagina A Thousand Wishes. V-am mai spus de A Thousand Wishes pe Facebook, gasiti atat produse Bath & Body Works la ei, cat si eos si Olay, cel mai bine va uitati pe pagina ca sa vedeti ce si cum.


Japanese Cherry Blossom este una dintre aromele extrem de laudate ale celor de la Bath & Body Works si am avut si eu ocazia sa incerc produsele in ultimele saptamani pentru ca am primit un set format din gel de dus, lotiune de corp si sprayul pentru corp. Am reusit sa ma bucur de aroma cu intreruperi (cateva zile n-am avut miros si gust din cauza racelii), dar am recuperat in ultimele zile.


Aroma m-a surprins mai mult decat placut, ma asteptam la ceva floral, usor fructat si tineresc, insa pe mine se simt si notele lemnoase (lemn de santal si cedru), ambra si moscul, asa ca as putea sa spun ca este o aroma interesanta, sexy si incitanta, la care va spun sincer ca nu ma asteptam. Am folosit toate trei produsele zilele astea, fara sa mai folosesc parfum (la cat de cald a fost si la cum ma irit in ultima vreme nici n-aveam cum altfel) si au facut fata ok. Nu pot sa zic ca am mirosit toata ziua a parfum, insa cateva ore am simtit o aroma subtila si placuta.

Gelul de dus are in formula unt de shea, aloe si vitamina E, iar lotiunea de corp are in plus si vitamina B5, ambele sunt extrem de hranitoare si placute pe piele, e o adevarata placere sa le folosesc. Eram curioasa cum sunt fragrance misturile si m-am convins - usoare pe piele, dar cu o aroma destul de intensa, ofera o senzatie de racoare si hidratare datorita continutului de aloe. Urmatorul pe lista mea de dorinte este Warm Vanilla Sugar, acum ca am vazut cum sunt.

Ati incercat produse Bath & Body Works? Care este aroma voastra preferata?

13 comentarii

  1. Am avut ocazia sa incerc doar dezinfectantele de maini si lotiunea de corp Warm Vanilla, dar sincer as vrea sa sa incerc absolut tot de la ei. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu inca nu le-am incercat..nu le-am vazut pana acum..dar as vrea sa le incerc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt mult mai cunoscute afara decat la noi, mult timp nu prea aveai de unde sa le cumperi.

      Ștergere
  3. Deci ambalajul arata minunat..cred ca si mirosul e superb

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi plac mult produsele Bath & Body works. Pacat ca nu au si preturi afisate pe site, e cam penibil sa stai sa intrebi pretul fiecarui produs sau sa verifici peste o luna daca e acelasi sau l-au schimbat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am vazut pret la fiecare poza din album, nu vad cum ar putea altfel sa puna preturi pe o pagina de Facebook.

      Ștergere
  5. Chiar si numai pentru aroma si tot le-as cumpara.

    RăspundețiȘtergere
  6. Si mie imi plac gelurilor lor de dus. La mine in casa toata lumea a facut un fel de pasiune pentru gelurile de dus. Toata lumea cumpara. Toata lumea le foloseste. Cred ca am cele mai multe sortimente de gel de dus.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gelul de dus e printre cele mai consumate produse la multe dintre noi.

      Ștergere
  7. Am aflat de Bath & body works anul trecut, cand am primit cadou de la o prietena plecata in State cu Work n Travel, un gel de dus de la ei, si tin minte ca mirosea delicios! Am vazut ca le-au adus si pe Aoro, dar nu inteleg la A thousand Wishes cum sta treaba cu transportul. Oricum, vreau sa pun curand de o comanda cu produsele lor, si as incerca si o crema de maini de la EOS

    RăspundețiȘtergere