Bielenda = produse ieftine si bune?

10.11.16

Bielenda este un brand polonez de care eu n-am auzit decat recent cand am primit un ulei de corp care mi s-a parut extrem de interesant. Intr-o zi cand ma uitam la ce noutati au cei de la Elefant am vazut o groaza de produse pentru ten de la ei si aveau si o promotie buna, asa ca am comandat cateva si mi-au placut atat de mult incat dupa cateva zile am dat o alta comanda si am reusit sa strang cateva produse de la ei si vreau sa va povestesc despre ele. 

Despre formule o sa va povestesc la fiecare produse in parte, insa vreau sa va spun ca ambalajele sunt gandite extrem de bine. Recipientele de tip sticla au sistemul de dozare extrem de bun si nu se iroseste nimic, poti controla perfect cantitatea de produs, dar si in cazul produselor la plic s-au descurcat extrem de bine. Produsele le gasiti fie aici (si la ce promotii au cei de la Elefant chiar merita sa urmariti ofertele), fie aici (au cateva produse pe care Elefant nu le are).


Demachiantul bifazic cu ulei de marula (mai exista o varianta mov cu ulei de argan in acelasi tip de ambalaj si inca doua in alt ambalaj) este cel pe care l-am incercat primul si care m-a facut sa vreau sa incerc si alte produse. Formula este curata si face o treaba foarte buna, iar ceea ce mi-a atras atentia este faptul ca in interior se formeaza niste bule active care cred ca si fac ceva formulei, nu sunt acolo doar de design.

Ochii mei sunt extrem de sensibili si demachiantul bifazic de la Nivea este printre putinele care nu mi-au creat probleme, iar asta de la Bielenda e tot acolo, ba chiar pot sa spun ca-mi place mai mult pentru ca simt ca si hidrateaza pielea din jurul ochilor, iar pretul e si mai bun decat al celui de la Nivea - 9,99 pentru 150 ml (daca mai prindeti si vreo oferta cu atat mai bine).


Produsul pentru care am dat a doua comanda a fost apa micelara, m-am gandit ca daca demachiantul bifazic imi place atat de mult s-ar putea sa-mi placa si apa micelara. Sunt mai multe variante disponibile, eu m-am decis la varianta Soothing si am prins-o la oferta, asa ca am dat pana in 15 lei pe o sticla de 400 ml. Din nou formula este extrem de curata, iar produsul in sine este extrem de misto - curata foarte bine, calmeaza tenul si lasa o senzatie de proaspat si curat care mie imi place mult, atat de mult incat este singura apa micelara pe care am folosit-o de cand am luat-o.

 
Lotiunea tonica cu acid lactic, vitamina B5 si acid hialuronic ar fi fost un alt produs pe care il laudam daca nu stricau formula cu parfum (este spre finalul listei de ingrediente - lista destul de scurta si cu cateva chestii misto - dar este acolo). Imi place senzatia pe ten si mi se pare ca face o treaba buna, insa n-o sa mai iau datorita parfumului din compozitie. Am vazut ca sunt inca doua variante disponibile, poate alea nu au parfum, dar cum n-am unde sa vad e doar o posibilitate.

 
Ultimele de care vreau sa va spun sunt mastile de tip servetel, gelurile exfoliante si mastile cu hidrogel. Eu am incercat mai multe variante, pe astea le mai aveam cand am facut pozele, asa ca nu ma refer la vreuna anume si am vrut doar sa le mentionez in caz ca va intereseaza. Formulele au ingrediente extrem de interesante, insa au si ceva parfum la finalul listei, insa fiind vorba de genul asta de produse si de cantitatea extrem de mica nu ma deranjeaza, mai ales ca nu mi-au cauzat vreun fel de probleme. 

Mastile hydroplastice (cele de tip servetel) m-au surprins chiar placut, mi-au amintit putin de mastile de la StarSkin, se muleaza perfect pe conturul fetei si mi-a placut mult cum mi-am simtit tenul dupa. In mod normal sunt 10 lei, dar mai apar si la oferta. Gelurile exfoliante sunt 4 lei si sunt pentru 2 folosiri, nu agreseaza deloc tenul si mi-au placut tare mult. Mastile cu hidrogel le-am luat cu 6-7 lei si sunt tot pentru 2 folosiri si imi plac si ele mult, iar printre ingrediente sunt niacinamidele, cateva uleiuri si alte chestii misto.


Ati incercat ceva de la Bielenda? Ati auzit de brand pana acum?

14 comentarii

  1. Chiar asteptam un articolul de genul asta. Am vazut produsele lor pentru prima data pe elefant, dar mi a fost frica sa le incerc. Daca spuivca bifazicul lor iti place mai mult decat cel de la Nivea, m am convins ca merita incercate

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe mine chiar m-au surprins, mai ales ca atunci cand sunt la oferta preturile sunt wow.

      Ștergere
  2. am de la ei un ulei de argan pentru curatarea fetei cu complex de control al sebumului , o lotiune de ras + dus 2 in 1 si matase lichida cu keratina pentru tratarea culorii parului

    RăspundețiȘtergere
  3. urmeaza sa incerc si eu ceva, abia am primit comanda!

    RăspundețiȘtergere
  4. Camelia, nu stii niste sampoane fara SLS? Sunt tentata de ele, dar nu am auzit decat de cei de la Herbosophy c-ar avea asemenea sampoane.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt multe pe piata, eu insa n-am gasit unele care sa si merite.

      Ștergere
  5. Auzisem de brand de ceva vreme, am cumparat cateva produse (un gel de dus, un gel de curatare si un bb cream) de la Cosmetics beauty hair acum 2 ani. Mi-au placut toate foarte mult, deci am fost super incantata cand am vazut atatea pe elefant. Am luat si eu recent diverse produse ca sa le incerc: crema de fata lotiunea tonica si serul pentru imperfectiuni (e gama cu verde, lotiunea tonica are parfum), doua fonduri de ten (unul cu acoperire mare, altul antiage, hidratant), un balsam de buze, un gel de curatare hidratant. Am fost curioasa, ce sa zic :)) pana acum mi-au placut mult fondul de ten hidratant, gelul de curatare si balsamul de buze. Si mai am cateva pe drum..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Astept sa revii cu impresii dupa ce le folosesti mai mult, as mai lua si eu cate ceva.

      Ștergere
    2. Si eu astept sa revii cu impresii. :D

      Ștergere
  6. Draga mea, folosesc si eu din gama Bielenda, le consider bune si ieftine, chiar acum am "executat " o comanda de psete 200 lei pe elefant, cu transport gratuit si 10% reducere ( ape si lotiuni micelare, creme de fata si ochi, masti de fata, fond de ten ) - ce ma deranjeaza e ca nu au factor de protectie ( nici Yves Rocher nu prea are, dar tot imi place....Alina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa folosesti cu placere ce ti-ai luat, am luat si eu ceva zilele astea de la ei, o sa va arat intr-o postare zilele astea.

      Ștergere
  7. Folosesc gelul de spălare facial cu apa micelara si portocală dar e wowww recomand cu încredere

    RăspundețiȘtergere