7+ intr-o saptamana #94

27.11.16


Am avut inca o saptamana agitata, dar una in care am reusit insa sa fac o gramada de chestii si sa-mi fac timp si pentru lucrurile care conteaza pentru mine. Desi a fost foarte frig am reusit de cateva ori sa ajung in parc si sa ma plimb, sa-mi curat mintea de ganduri si sa ma incarc cu energie. Am reusit sa ajung de 3 ori saptamana asta la Pure Shapes pentru xBody asa cum mi-am propus, chiar daca a trebuit sa jonglez cu timpul si sa ma trezesc la niste ore de neimaginat. Sper saptamana viitoare sa prind ceva timp liber sa va povestesc mai multe despre asta.

Marti am fost invitata de cei de la Ferrero Rocher la studioul lui Mazilique si mi-a placut mult. Am invatat sa facem cateva decoratiuni pentru masa de Craciun (gasiti aici niste idei simple si de efect daca vreti sa faceti ceva deosebit pentru cei dragi) si am mancat cateva preparate extrem de gustoase. Cei de la Apivita au lansat o gama noua pentru corp si le-am facut o vizita in magazinul din Baneasa Shopping City. Mi-a placut mult decorul, dar si seturile cadou pe care le-au pregatit pentru sarbatori. Cei de la Yves Rocher au lansat si ei in magazine editiile limitate de sarbatori si nu stiu sa va spun care imi place mai multe dintre cele trei, toate miros extrem de bine. Le gasiti deja online aici.

Am primit zilele astea cateva cadouri care mi-au placut mult de tot, vreau sa va arat un inel cu pisica pe care de-abia astept sa-l port. Mai am unul asemanator cu fluture si l-am purtat de multe ori, asa ca stiu sigur ca si pisica va primi multa atentie. Celalalt cadou care mi-a adus un mare zambet pe chip este de la una dintre voi (multumesc Anamaria) si am gasit in colet o gramada de lucruri care imi plac la nebunie: un sal cu un model si niste culori exact pe gustul meu, cateva cosmetice si multe alte surprize. 

Pe final am lasat-o pe Alma, dar din tot ce v-am aratat e clar poza mea preferata. Aveam intentia sa vi-o arat pe Foxy pentru s-au facut 2 ani de cand am salvat-o de pe strada (nu-mi vine sa cred cat timp a trecut si ca babuta este inca cu noi, sper sa mai aiba zile si sa putem sa i le facem si mai frumoase, astfel incat sa uite tot ce-a trait inainte), dar cand e vorba de poze Alma e prima, iar palaria cu pricina e facuta pentru ea. Puteti s-o vedeti in toata splendoarea ei aici (si da, sta la poze si stie sa se uite in obiectiv, asa cum stiau si Ricky si Bella), dar mi s-a parut haioasa poza asta cand obosise si m-am gandit ca o sa zambiti cand o s-o vedeti.

Saptamana voastra cum a fost?

6 comentarii

  1. Super inelul cu pisica, si mutrita Almei :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai avut o saptana plina si... foarte gustoasa! A mea a fost naspa, noroc ca se rermina. Saptana viitoare sper sa fie mai bine. Este ziua fratelui meu, o avem musafiri, chestii, trestii. teorec ar trebui sa fie misto :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce simpatica e Alma!!
    Poza de pe instagram e tare de tot, de pus in rama :)
    Ai avut o saptamana frumoasa, sa folosesti cu drag noutatile.
    Inelul cu pisica imi place foarte mult.
    ( Anamaria )

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alma e bucuria intruchipata, langa ea n-ai cum sa nu zambesti, mereu face cate ceva caraghios, iar cand e vorba de poze isi ia mutra aia serioasa ...

      Ștergere