7 intr-o saptamana #91

6.11.16


Saptamana asta a fost zapacita rau si cred ca am exagerat putin (mai mult) cu cumparaturile, dar asta e - am vazut, am poftit, am cumparat si ma bucur, asa ca sacosa luata de aici se potriveste perfect cu ultimele zile. Si daca tot v-am aratat sacosa, trebuie sa va spun ca si produsele din a doua poza sunt luate de pe acelasi site - Bonami, la fel ca si o umbrela cu pisici care imi place la nebunie. Toate trei comenzile au venit saptamana asta si-mi plac toate, daca vreti sa luati ceva de la ei va las aici invitatia care va ofera 25 lei credit pe site (primiti inca 20 lei cand va faceti contul), puteti sa folosit creditul pentru a acoperi 25% din valoarea comenzii.

Tot la capitolul cumparaturi am de aratat si lumanarile luate de pe Fashion Days, v-am povestit de oferta zilele trecute, n-aveam cum s-o ratez. Am luat 2 lumanari la un super pret (My Serenity si Oud Oasis, ambele imi plac la nebunie), detaliile vi le-am dat in postarea de zilele trecute. Si daca tot am zis de lumanari ... marturisesc ca am "pacatuit" cu lumanarile de aici - mi-am luat doua lumanari mari si e chiar bine ca vor veni in decembrie pentru ca o sa le am de sarbatori (va las si aici o invitatie care va ofera 25 lei la prima comanda daca nu aveti cont la ei, fara valoare minima daca vreti sa profitati). Nu stiu cum sunt lumanarile, dar arata bine si cred ca se preteaza bine si pentru cadouri in perioada sarbatorilor.

Acum ceva vreme am primit cadou o sedinta de microdermabraziune, asa ca mi-am facut timp sa ajung saptamana asta. Nu ii stiam pe cei de la Dermestet (sunt undeva pe Sos. Oltenitei, nu chiar asa aproape de mine), insa mi-a placut mult ce-am descoperit acolo: atmosfera placuta, oameni pregatiti. Tratamentul a durat 30 minute, intai s-a facut microdermabraziunea, apoi mi s-a aplicat o masca cu ceai verde si acid hialuronic de la Princess. Am plecat de acolo relaxata si cu un ten curat si luminos. Aruncati un ochi pe site daca sunteti in cautarea unei clinici de dermatologie, oamenii stiu ce fac.

Am primit cateva surprize saptamana asta, cele care m-au facut sa zambesc larg au fost noutatile toamnei de la Yves Rocher (deja au aparut si noutatile de iarna, dar despre asta cu alta ocazie) si untul de corp personalizat de la The Body Shop, mai ales ca este Vanilla Chai, aroma pe care voiam mult s-o incerc, dar va povestesc zilele urmatoare mai multe despre editiile limitate pentru Craciun.

Momentul cel mai relaxant al saptamanii a fost iesirea cu Ella. Am baut vin fiert (daca ma urmariti pe Instagram l-ati vazut deja), am facut schimb de diverse (de-abia astept sa citesc Inainte sa te cunosc a lui Jojo Moyes), am stat de vorba o groaza si am mancat ceva bun. Ne-am intins cu vorba si dupa ce-am plecat, insa am gasit un colt dragut care ne-a ferit de ploaie si chiar ne-am bucurat de aerul curat.

Saptamana voastra cum a fost?

12 comentarii

  1. Mi-am luat si eu umbrela cu pisici dar la mine nu a ajuns inca :) (era ultima) am avut noroc .
    Uitasem ca mai exista Yves Rocher , inainte dadeam comenzi foarte des la ei, acum deloc . Trebuie sa intru sa vad si eu noutatile. Untul de corp de la TBS e frumos personalizat , sa te bucuri de noutati . Saptamana mea a fost mai buna decat saptamanile trecute .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  2. Am avut o saptamana grea, dar atat de frumoasa pt am reusit sa-mi ating un tel care mi se parea imposibil. Nici acum nu ma laud prea tare pt ca mi-e frica sa nu dipara. Hanoracul despre care iti vorbeam mi-a ajuns si mi se potriveste atat de bime in general, dar mai ales acum in special, incat it was made for me! :)) Daca vrei iti trimit linkul pe privat sa te amuzi si tu, dar am zis ca te intreb inainte ca poate nu te intereseaza.:) Continuand cu cheltuitul banilor, am vrut sa ma recompensez cumva pt ce am reusit sapt asta si am dat iama in The Body Shop si n-am vrut sa ma intind, jur. Dar gamele astea noi sunt prea misto. Mai urmeaza game de la YR si gata la capitolul asta pt 2016. Calculatorul si telefonul trag sa moara ambele de batranete, asa ca sper sa gasesc ceva de Black Friday.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da linkul sa vad ce te-a innebunit asa, sa le folosesti cu placere ce ti-ai luat. :)

      Ștergere
  3. Ce dragut ca ai o cutie de crema personalizata! Saptamana incarcata ai avut, adevarat. Am profitat de oferta si am cumparat 2 lumanari de la Fashion Days, am luat o singura aroma, dorind sa vad cum sunt si cum ard. Mirosul de lime si vanilie mi-a placut mult de cum am deschis cutia, dupa ce le-am aprins parca nu se mai simte in camera. Am una inca neaprinsa si miroase mai bine ca cea aprinsa. Oare aroma prea light sa fie de vina? Sau tartele sunt mai puternic parfumate? Sptamana cu bine !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca te referi la votives, da, nu miros, am spus de mai multe ori pe blog. Tartele in schimb fac toata casa sa miroasa. Vanilla Lime este una din aromele mele preferate de la Yankee.

      Ștergere
    2. Ma refer la lumanarile Yankee Candle, nu la tarte.

      Ștergere
    3. Votives sunt lumanarile mici de la Yankee, alea in tipla de plastic (nu in borcan), ai zis ca ai luat 2 aceeasi aroma, deci banuiesc ca la alea te referi ca alea erau 2 bucati/ aroma, de ele am zis pe blog ca nu miros.

      Ștergere
  4. Ma bucur ca in sfarsit ai avut o saptamana linistita fara probleme. Ai cheltuit cam mult, care-i problema. Banii su se tin la ciorap, sunt pentru a ne face si noua mici bucurii.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce-mi place mesajul de pe noua ta cană. Eu voiam totuși să văd și umbrela aia cu pisici!
    Cred că ieșirea noastră a fost și pentru mine cea mai relaxantă de săptămâna trecută, probabil de la vinul fiert ni s-a tras. :)) Abia aștept să aflu cum ți s-a părut cartea, după ce o citești.

    RăspundețiȘtergere