Noutati de la Kiko, The Ordinary si Melkior

8.11.16

Daca astazi va sarbatoriti ziua de nume (asa cum fac si eu) va urez sa va fie bine si sa gasiti acele lucruri si oameni care sa va linisteasca sufletul. Eu m-am rasfatat cu cateva produse noi in ultimele zile, asa ca astazi vreau sa va arat ce mi-am luat pentru ca sunt si produse de machiaj si produse de ingrijire a tenului, dar si doua oje. Ar fi trebuit sa fie mai multe, dar Posta Romana are probleme grave in perioada asta - am colete intrate in tara de mai bine de 10 zile care nici macar n-au fost prelucrate pana astazi, asa ca daca asteptati ceva si intarzie sa stiti ca asta e cauza.

Mi-am luat 2 produse din noua colectie de la Kiko pentru sarbatori, singurele doua care m-au atras din colectia asta: 2-in-1 Bronzer & Highlighter (01 Gold Tan) si Double Colour Baked Blush (02 Harmonious Bisque). Am avut noroc si n-a fost nevoie sa dau comanda pe site, le-am gasit la cineva care a adus cateva produse Kiko si au fost exact nuantele pe care le voiam. Bronzerul e urias (17,5 grame, cat palma mea), iar blushul arata nemaipomenit. De-abia astept sa ma joc cu ele.


Cred ca ati auzit deja de The Ordinary si de toata nebunia care s-a creat in jurul acestor produse. Recunosc ca le-am luat din curiozitate, am auzit prea multe laude si in cazul asta pretul chiar ma face sa-mi pun intrebari si sa fiu sceptica. Le-am luat de aici, transportul a fost pana in 7 lire pentru 5 produse (cred ca porneste de la 3,50 lire si creste in functie de greutate), comanda a ajuns in cateva zile.

N-o sa spun multe acum despre produse pentru ca le folosesc doar de cateva zile, insa va spun ca primele impresii nu sunt cele mai bune (si n-au fost de la inceput - n-am citit nicaieri pana acum ca produsele astea au un miros specific, daca as fi stiut asta m-as fi gandit mai bine inainte sa le comand), mai ales atunci cand ai termen de comparatie. In momentul asta 2 dintre produse as zice ca-mi plac cat de cat, cu restul inca mai am de lucrat, oricum nu dau vreun verdict acum, o sa va povestesc mai pe larg despre ele dupa o perioada de folosire (pentru ca stiu ca multa lume e curioasa), acum va spun doar sa nu va grabiti sa le luati daca va tenteaza.


Am dat si o comanda mica pe Melkior, am profitat de oferta 1+1 la oje si mi-am luat si o pila vesela. Mi-am luat nuanta Sea Fog care mi se pare superba si as fi vrut sa pun in cos Gravity, insa am cam visat si nu stiu cum am ajuns sa pun Attraction Fatale. Se mai intampla si asta, cand mai dau vreo comanda la ei o sa-mi iau si Gravity, mi-a ramas mintea la ea. Daca vreti sa va luati ceva de la ei astazi e o zi buna - au 25% reducere la toate produsele de pe site cu codul LAMULTIANI, gasiti oferta aici.


Voi cu ce noutati v-ati rasfatat zilele astea?

19 comentarii

  1. La Multi Ani si multa sanatate! :)
    Oh ce bine arata blush-ul si bronzerul de la Kiko. De Ordinary am vazut eu ceva postari pe net, dar nu m-au atras, acuma ca am citit la tine nici nu ma gandesc.
    Ca noutate mi-am luat in weekend un body butter Vanilla Chai, de cand il vroiam, mmm ce-mi place!
    O zi frumoasa sa ai! :) <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, produsele Kiko sunt misto de tot, de The Ordinary nu mai zic nimic acum. Sa folosesti cu placere untul, il am si eu. :)

      Ștergere
  2. La multi ani,multe bucurii si impliniri!Si eu astept, chiar azi,comanda mea de la melkior,tot 2 oje mici,printre care si sea fog,2 creioane de buze si un rimel.PUPICI SI DISTRACTIE PLACUTA DE ZIUA TA!aura.gherghin@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  3. De Ordinary chiar astept intai sa vad ce zici tu, dupa asta o sa fac si eu comanda. La multi ani!! Sa le folosesti sanatoasa!!

    RăspundețiȘtergere
  4. incredibil, si eu am achizitionat de la ordinary exact produsele pe care le vad la tine, in plus eu mai am Buffet-ul. anyway, sunt bestiale;le folosesc cam de o luna si sunt hotarata sa-mi fac un stoc generos. eu sunt o utilizatoare veche de paula's si tot ce insemna dermatocosmetice, dar de cand am introdus ordinary in rutina, tenul meu este foarte curat si hidratat si matasos. cred , totusi, ca aceasta gama se adreseaza celor care au niste cunostinte minime despre ingrediente/modalitati de combinare si aplicare pe ten.sunt convinsa ca o sa te razgandesti dupa 2-3 saptamani de utilizare curenta. asteptam sa ne tii la curent cu impresiile tale .o zi frumoasa :-))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am dubii mari ca o sa-mi schimb parerea despre ele, imi cunosc tenul destul de bine si stiu destule despre ingrediente si formule. O sa le folosesc in continuare sa vad ce se va intampla, dar nu am cine stie ce sperante.

      Ștergere
  5. La multi ani! <3
    Abia astept parerea ta completa despre toate produsele "The Ordinary". Te puuup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, o sa scriu dupa ce le folosesc o perioada mai lunga.

      Ștergere
  6. La multi ani draga mea , sa ai o zi frumoasa plina cu surprize :)
    Blushul de la Kiko arata tare bine .
    Culmea ca pe Melkior nu au niciodata pe stoc iluminatorul Spring shine, nu stiu de ce, vroiam sa profit de oferta de azi .
    Astept Black Friday :)
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, eu tot de pe site am luat Spring Shine cand a fost o oferta prin vara, trebuie sa apara el. :)

      Ștergere
  7. la multi ani cu sanatate! Ce misto sunt produsele de la kiko! Se pare ca doar eu n-am auzit de ordinary pana acum... review mic, se poate? :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, o sa fie review mare, nu mic, dar dupa ce le folosesc o perioada buna.

      Ștergere
  8. Cat de super arata produsele de la Kiko! <3 Cunosti vreo fata pe facebook care aduce?
    Despre "The Ordinary" am tot vazut pe ici-colo cate ceva, dar nimic concret. Si eu astept o parere clara despre ele.
    Si la multi anisori! Sa ai parte numai de oameni frumosi ^_^

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, da-mi un mesaj pe Fb pentru Kiko, nu stiu daca mai are, dar poti incerca.

      Ștergere
  9. La mulți ani ! Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  10. Ambalajul este deosebit. Astept cu increderea impresia ta.

    RăspundețiȘtergere