Arome de Craciun de la The Body Shop

9.11.16

Inca de cand a inceput toamna m-am intrebat ce arome lanseaza The Body Shop pentru sarbatori, anul trecut mi-a placut mult Frosted Plum. Anul asta am banuit ca Vanilla Chai va fi preferata mea inca de cand am vazut ca este una din arome (de mare ajutor Instagram pentru a afla ce urmeaza sa se lanseze), chiar daca nu stiam care sunt celelalte doua. Iarna mi se pare ca genul asta de arome sunt perfecte pentru a ne rasfata trupul si sufletul si eu incerc sa ma bucur de ele mereu, iar cei de la The Body Shop scot mereu ceva ademenitor.


Aromele de anul asta sunt Vanilla Chai, Frosted Berries si Spiced Apple. Gasiti aici toate produsele si puteti sa vedeti si ce seturi cadou au in caz ca vreti sa faceti cuiva o bucurie sau poate chiar voua, de ce nu (mai ales ca in perioada asta on-line e o promotie cu alt treilea produs cumparat la 1 leu)? Vanilla Chai este o combinatie interesanta de vanilie incalzita si condimente precum cardamom si anason. Nu este exact ce mi-am imaginat eu cand am vazut prima data produsele, insa este interesanta si-mi place. Frosted Berries este o aroma proaspata de fructe de padure combinate cu flori albe, praline cremoase si vanilie dulce. Iar Spiced Apple are aroma de mere coapte cu scortisoara, dar are si note de portocala si ceva flori albe.

Fiecare gama contine 10 produse: gel de dus, unt de corp (la 50 sau 200 ml), exfoliant, lotiune-gel pentru corp, shimmer mist, spuma de baie, crema de maini, balsam de buze, ulei parfumat pentru camera si o lumanare parfumata. Preturile sunt cuprinse intre 27 si 98 lei. In plus se gasesc si patru variante de bath fizzers cu arome diferite: Frosted Flower, Vanilla Delight, Berry Bliss si Candied Plum.


Care dintre cele trei va tenteaza cel mai mult? Intentionati sa va luati ceva?

10 comentarii

  1. Pe toate le-as lua acasa ;am incercat in trecut aroma ciocolatei

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. The Body Shop are o gramada de arome interesante, nici nu stiu ce sa aleg cand intru la ei in magazine.

      Ștergere
  2. Ma tenteaza multe dar nu ma lasa bugetul fiar sa fie .

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt fericia posesoare a colectiei de Craciun si a unei gauri in buget, pe care insa n-o regret. Din Vanilla Cheai am luat, crema de maini, lotiunea de corp si esenta pt camera body mistul (mda :D) de la Spiced Apple am crema de maini si esenta pt camera, iar de la Berry Bliss am crema de maini, esenta pt camera si un mini body butter. Din pacste ziua mea e cam naspa, asa ca nu le-am putut savura pe deplin, dar la orima vedere imi place tot ce mi-am luat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da' nu te-ai incurcat. :))

      Si m-ai ziceai de mine! Sa le folosesti cu placere. :)

      Ștergere
  4. Eu nu stiu ce sa aleg, toate par interesante . Voi in schimb puteti sa le testati, eu nu si de multe ori ma trezesc ca iau ceva si nu-mi place aroma :)
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E greu cand nu poti sa le incerci, mai ales ca fiecare percepe mirosurile diferit. :)

      Ștergere
  5. Toate daca se poate, dar sunt realista si ma opresc la Vanilla Chai.

    RăspundețiȘtergere