4 pentru parul meu

28.11.16

Ultima data cand v-am povestit ceva legat de par pe blog v-am spus ca-mi cade rau si ca nu-mi place deloc faza prin care trece podoaba mea capilara. Intre timp lucrurile s-au schimbat radical si am dat de cateva produse care imi plac mult de tot si care au facut numai lucruri bune pentru parul meu. Produsele Phil Smith sunt o noutate si pentru mine, despre cele de la BioOil v-am mai povestit in trecut pentru ca nu sunt la prima intalnire cu ele, insa cele doua de astazi sunt noi si pentru mine.


Samponul si balsamul din gama Wow! Brunette de la Phil Smith sunt nemaipomenite si ma bucur extrem de mult ca le-am descoperit. Eu le-am luat de la Hello Free Z One Discount cu un pret extrem de mic (in jur de 8 lei/ bucata), se gasesc si la Douglas la un pret de vreo patru ori mai mare, dar merita oricum. Cei de la Hello nu le mai au acum, insa cand le vor aduce iar eu sigur o sa-mi iau cateva bucati pentru ca imi plac extrem de mult.

Contin extract de ceai negru si ofera parului o stralucire aparte. Mirosul este unul care pe mine ma duce cu gandul la produsele de la Toni&Guy, iar faptul ca toate produsele de par de la Phil Smith sunt cruelty-free ma face sa le apreciez si mai mult. Sunt primele produse pe care le incerc de la ei, insa am vazut ca mai au si alte game interesante, asa ca sigur o sa mai incerc si altceva de la ei daca o sa am ocazia.


Celelalte doua produse de care vreau sa va spun sunt de la BioOil, un brand de care v-am mai povestit si pe care il gasiti la cei de la Natural Cosmetic. Tot ce-am incercat pana acum pentru par de la ei mi-a placut si mai sunt cateva produse de care v-am povestit pe blog lunile trecute, lotiunea cu keratina si cristalele lichide cu ulei de in sunt primele care imi vin acum in minte.

De data asta am ales lotiunea cu proteine din matase si cristale lichide creata special pentru parul tratat chimic, lipsit de viata. Este o lotiune sub forma de spray care hraneste parul si il lasa matasos si usor de descurcat. Eu o aplic pe parul uscat usor cu prosopul si imi place mult de tot ce face - nu incarca deloc, panthenolul imbunatateste structura firului de par, oferindu-i in acelasi timp stralucire si finete.

Serul SOS pentru regenerare rapida a fost o alegere evidenta, tinand cont de starea in care era parul meu - contine cristale lichide cu efect contra ruperii firului de par. Eu zic ca functioneaza extrem de bine, tinand cont ca vad diferente majore fata de saptamanile trecute. Il aplic pe toata lungimea parului (inainte de a-l usca), insistand pe varfuri. Uneori il combin in palma cu cristalele lichide cu ulei de in (le gasiti aici) de care va ziceam mai devreme si le aplic impreuna. Rezultatul este un par elastic si stralucitor.


Ati incercat vreunul dintre cele patru produse? Parul vostru cum a resimtit trecerea de la vremea calda la frig?

8 comentarii

  1. Ma tenteaza produsele Phil Smith. Trebuie sa ajung si eu in Hello Free Z One Discount ca vad ca mereu gasesti produse interesante.
    Multumim pentru recomandari

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu le-am folosit ..inca, dar din descrierea ta suna..bine de tot!

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu ma confrut cu aceeasi problema. Imi date extraorinar de mult. Stiu ca solutiar ar fi sa ma tund, dar momentan nu ma incanta ideea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu daca solutia e tunsul. Eu ma bucur ca am scapat de belea, devenise ingrijorator.

      Ștergere
  4. Mi le-am trect pe lista pentru ca si mie imi cade parul foarte tare.

    RăspundețiȘtergere