Ziua mea in 10 poze

1.8.16

Sambata a fost ziua mea, iar eu inca sunt intr-o stare de relaxare totala si-mi vine sa aman putin inceputul asta de saptamana. Dupa ce public postarea asta am programare la masaj, asa ca banuiesc ca starea de relaxare o sa ma tina si o sa am o stare zen toata ziua, cel putin asta imi propun. Nu stiu cum e in tara dar in Bucuresti te topesti de caldura si asa a tot fost zilele astea, asa ca simt ca tot ce facem e dictat de vremea de afara.

Ziua mea a fost exact asa cum mi-am dorit, cu lucruri si oameni care imi bucura sufletul, fara chestii fortate sau facute doar ca sa fie facute, cu momente care mi-au adus un zambet larg pe chip. A fost cum sunt si eu ...si a fost exact ceea ce aveam nevoie. N-am de gand sa va spun cu amanunte ce-am facut, unde am fost, cu cine, ce-am primit si altele de gen, dar am selectat 10 poze care surprind cateva momente.

Eu nu ma incadrez in tipare, n-am facut-o niciodata si nici nu mi-am dorit vreodata asta - nu ma dau in vant dupa torturi si prajituri, asa ca ziua mea a fost cu ciocolata si inghetata, cu cocktailuri baute pe iarba, cu o ploaie calda care m-a bucurat, cu suflete deschise, cu ganduri bune, cu bucurii, cu vorba multa, cu plimbat in aer liber, a fost cu mine si despre mine, asa cum e si normal sa fie.

Mai era un lucru pe care mi-am dorit sa-l fac de ziua mea, insa stiam ca ma va bucura si ma va instrista in egala masura, asa ca am ales sa nu-l fac pentru ca mi-am dorit sa nu vars nici macar o lacrima de ziua mea (asa cum am facut anul trecut) si am reusit. Dar tot o sa-l fac candva de ziua mea ... si apropo de dorinte am mai trecut in lista mea imaginara cateva lucruri pe care vreau sa le fac in perioada urmatoare.


Sa aveti o saptamana minunata si sa va bucurati de tot ce va inconjoara!

18 comentarii

  1. Uneori e bine sa ne "incarcam bateriile"mai des,sa facem lucrurile care ne plac fara un motiv anume!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa e cel mai bine, insa de multe ori sunt luati de val si uitam ce conteaza cu adevarat.

      Ștergere
  2. Ce frumos ai petrecut. Nici mie nu imi plac petrecerile de ziua mea, asa ca te inteleg perfect �� La multi ani fericiti, iti doresc multa sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos, nu e vorba ca nu-mi plac petrecerile, insa alea standard asa imi amintesc de alte vremuri, de oameni care nu mai sunt si nu vreau sa cad prada melancoliei. Prefer sa fac exact ce simt si sa-mi fie bine. :)

      Ștergere
  3. Ma bucur ca ai lasat lacrimile deoparte, saptamana frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lucrez la asta de ceva vreme, de cele mai multe ori imi iese, deci sunt pe calea cea buna. Sa ai o saptamana frumoasa!

      Ștergere
  4. Răspunsuri
    1. Da, e diferit fata de ce port de obicei, dar imi place (am avut niste mostre si o miniatura si le-am tot folosit).

      Ștergere
  5. Ce bine! Ma bucur ca ai petrecut exact cum ti-ai dorit. O saptamana frumoasa, asemeni. :) PS: Cutiuta de bijuterii este de o frumusete rara. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Atat cat te cunosc, putin, te regasesc in fiecare poza.

    Relax placut in conttnuare!! :D

    RăspundețiȘtergere
  7. La multi ani fericiti. Ai petrecut asa cum ti-ai dorit, cu prietenidragi sufletului tau. Nuse putea sa nu fie perfect. Sa fii fericita si iubita.

    RăspundețiȘtergere
  8. Da..nici eu nu sunt cu petrecerile..de multe ori, de ziua mea sunt cocotata pe un munte savurand o limonada. La multi ani cu o mica intarziere

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, eu n-am nici o problema cu petrecerile, dar vreau altceva. :)

      Ștergere
  9. Minunat! Dumnezeu sa-ti aduca numai bucurii, draga mea!

    RăspundețiȘtergere