7 intr-o saptamana #78

31.7.16


Saptamana asta a fost despre mine si cred ca este un lucru pe care trebuie sa-l facem toti si ori de cate ori putem. E frumos sa iubesti, sa ajuti, sa incerci, dar daca nu faci toate astea si cu tine ce folos? Mi-a zis cineva cu niste ani in urma un lucru pe care nu l-am uitat si mi-l amintesc de cate ori uit sa-mi fac timp pentru mine - e foarte frumos ca ii ajuti pe altii, dar pe tine cand incepi sa te ajuti? 

M-am bucurat de florile si cadourile primite de ziua mea si m-am gandit - pentru a cata oara? - cum viata aduce in drumul nostru oamenii de care avem nevoie atunci cand avem nevoie, chiar daca de multe nu intelegem decat tarziu asta. Uneori primim niste semne atat de evidente in cel mai simplu mod posibil si alegem sa le ignoram si dupa aia ne intrebam de ce. Eu incerc sa am inima deschisa spre toate experientele care imi apar in cale, nu-mi iese mereu, dar simt ca am facut multi pasi inainte in privinta asta.

Intotdeauna mi-a placut sa ma rasfat singura, nu neaparat cu ocazia unei zile anume, ci sa-mi fac mici bucuri atunci cand mi-am dorit ceva. Dintre lucrurile pe care mi le-am luat vreau sa va arat colierul colorat cu bufnita (il gasiti aici), pe care marturisesc ca mi l-am luat si pe argintiu, atat de mult mi-a placut si ochelarii cu lentile albastre cumparati de aici. Varianta cu lentile gri vi-am aratat-o zilele trecute, imi plac la nebunie si ma bucur ca in sfarsit am gasit o pereche de ochelari mari cu lentile albastre exact asa cum mi-am dorit.

Un alt cadou de la mine pentru mine au fost cateva ore de rasfat la Silhouette: un tratament facial Hydraderm de la Guinot, un tratament Technispa pentru picioare usoare si o sedinta de masaj de care aveam nevoie mare. Mereu imi zic sa-mi fac timp sa ma duc mai des si mereu apare cateva ceva - mi-au prins tare bine alea cateva ore de rasfat si momentul a fost mai mult decat potrivit.

Cei de la Herbagen mi-au trimis cateva dintre noutatile lor: crema de zi cu ulei de argan si SPF30 si Lip Filler Balm cu acid hialuronic si atelocolagen si ma bucur ca sunt in ambalaje cu pompita si ca formulele par promitatoare. Sunt extrem de curioasa in privinta balsamului de buze, mi se pare ca in teorie suna foarte bine si chiar vreau sa vad daca o sa-mi placa.

Momentele cand ma intorc la natura si ma bucur de lucrurile simple din jurul meu imi fac foarte bine si incerc sa apelez la ele, mai ales atunci cand incarcatura emotionala e mare. Si saptamana asta a fost nu mare, ci foarte mare. Miercuri s-a facut un an de cand Bella nu mai e fizic langa mine si amintirile m-au lovit din toate partile. Am retrait momente superbe, dar si clipe de cosmar, era sa devina realitate una din fricile mele majore (nici macar nu vreau sa discut despre asta) si m-am trezit pusa in fata unei situatii care aproape m-a scos din minti. Spre norocul meu nu s-a intamplat, nici macar nu vreau sa ma gandesc ce s-ar fi intamplat daca ... important e ca nu s-a intamplat si lucrurile au reintrat in normal.

Saptamana voastra cum a fost? Ce v-a bucurat sufletul?

9 comentarii

  1. Saptamana ce tocmai a trecut mi-am facut cadou o sesiune dintr-un curs si bine am facut :) Mult de tot mi-a placut :) Cursul fiind in Bucuresti a fost nevoie sa ma deplasez acolo - cascand ochii prin Cismigiu m-am gandit la oameni, la intamplari, tie ti-am trimis un gand bun :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi imaginez ca ti-a facut tare bine, sa ai cat mai des parte de clipe d-astea. :)

      Ștergere
  2. Să te bucuri cât mai des de momente frumoase și relaxante, iar săptămâna viitoare să fie cât mai plină de lucruri frumoase!
    Lanțul cu bufniță l-ai luat în ciuda mea, știu eu. :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa faci asta mai des!Uneori e bine sa fim putin "egoisti" si sa ne pretuim pe noi mai mult decat o facem zi de zi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Macar de-am fi toti asa egoisti, ne-ar fi mult mai bine. :)

      Ștergere
  4. De acord, nu e vorna de egoism (culmea tot de cuvantul asta ma lovesc la tine pe blog :)) ). Cred ca in primul rand trebuie sa fii tu ok, sa te ajuti pe tine, ca abia mai apoi sa-i poti ajuta pe altii. Asa ca da, zile, poate chiar perioade trebuie sa fie desore tine :) Ma bucur ca nu s-a intamplat ceea ce nu trebuia sa se intample... E superb buchetul de trandafiri! Iti doresc o saptamana Minunata!

    RăspundețiȘtergere
  5. Cand ies in aer liber, pe o patura sub umbra unui copac ma simt cea mai fericita fiinta de pe pamant. Nu-mi trebuie apa, mancare ci numai o carte buna si atat.

    RăspundețiȘtergere