Cumparaturi on-line de la Douglas

6.7.16

Va spuneam zilele trecute ca Douglas a deschis in sfarsit magazinul on-line si ca am primit o invitatie frumoasa sa fac cateva cumparaturi pe site. Bineinteles ca am acceptat incantata, dar sa nu credeti ca a fost asa usor sa ma decid ce vreau. Desi pe site nu sunt toate produsele din magazinele fizice am gasit o gramada de produse tentante si chiar niste promotii bune in perioada asta.

Era cat pe ce sa-mi iau noul parfum Narciso Poudree de la Narciso Rodriguez, pana acum nu pot sa zic ca m-au innebunit restul parfumurilor de la ei, insa asta are ceva special. M-a tentat si un blush de la Clarins, dar si cateva produse Collistar. Am vazut pe site si mastile de la Schaebens (le gasiti aici), nici nu stiam ca au aparut si la noi - eu imi luam de obicei cand ajungeam in Austria sau Germania. M-am tot uitat la produsele din gama Douglas Spa si ma mir si acum ca pana la urma am scos spumele pentru dus din cos, v-am spus ca mi se par foarte misto.


Ce-a ajuns pana la urma in cos? Instant Concealer de la Clarins despre care am citit o gramada de pareri bune si pe care sunt extrem de curioasa sa-l incerc, baza pentru fardul de pleoape de la Artdeco (cel mai bine vandut produs Artdeco), Eye-Catcher Smoothing Mask de la StarSkin (si ar fi ajuns mai multe in cos daca aveau toate produsele care se gasesc in magazinele fizice) si o tarta Yankee Candle - My Serenity, o descoperire recenta care imi place mult, chiar daca nu prea foloses tarte/ lumanari decat rar in perioada asta.

M-am gandit ca n-ar strica sa va spun si ce recomandari v-as face eu daca vreti sa dati o comanda la ei, mai ales daca nu aveti magazin Douglas in zona si nu stiti bine produsele. Produsele de machiaj marca Douglas merita incercate, v-am si povestit despre cateva de-a lungul timpului, primele care imi vin acum in minte sunt rimelul Devil Eyes, primerul cu silicon si My Favorite Palette - varianta nude. Tot din gamele lor v-as sugera produsele Douglas Spa, Polynesian Dream este una din aromele mele preferate, spuma de dus, crema de corp, dar si exfoliantul si uleiul pentru corp mi se par perfecte pentru momentele de rasfat.

Dintre celelalte branduri care se gasesc pe site as spune sa va uitati la produsele Foreo (merita din plin, v-am povestit aici mai multe), la mastile de la StarSkin (si de ele v-am povestit in mai multe randuri, sunt preferatele mele), la produsele de machiaj de la Clarins, Artdeco si Collistar, dar si la Biotherm si Shiseido. Astea sunt primele care mi-au venit in minte, in mod sigur sunt si altele care merita atentie.


Am primit cadou un prosop mare de plaja (oferta inca este valabila pe site, daca faceti cumparaturi de peste 200 lei, in plus la cumparaturi de minim 299 transportul este gratuit si in perioada asta se primeste cadou si un parfum Toni Gard Woman la 30 ml) si doua mostre destul de interesante. Programul de fidelitate pe baza cardului Douglas mi se pare misto si sunt curioasa cu ce promotii vor veni pe viitor.


Ce parere aveti de magazinul on-line al celor de la Douglas? Cum vi se par alegerile mele? Va tenteaza sa cumparati ceva sau mai asteptati?

8 comentarii

  1. sa te bucuri de cumparaturi!
    iubesc Douglas!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, si mie imi plac multe din produsele care se gasesc in magazinele lor. :)

      Ștergere
  2. Si eu am avut My Serenety zilele trecute, dar s-ar terminat. Am mai avul Salt si Cotton. Parca vara nu merg alte arome

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt curioasă ce impresie îți lasă concealerul.
    Să le folosești pe toate cu drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, prima impresie e buna, da' buna rau. Sa vedem si mai departe. :)

      Ștergere
  4. Sa le folosesti cu drag! Nici eu nu ma gandesc la lumanari parfumate vara, dar aseara chiar era racoare in camera si am aprins una de la Glade (ciocolata si miere, preferata mea din toate incercate pana acum), pentru relaxare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, eu am mai folosit tarte seara, dar rar de tot. Nu stiu lumanarea de la Glade, o s-o miros daca o vad pe undeva.

      Ștergere