Foreo Luna

9.6.16

Nu stiu daca ati auzit sau nu pana acum despre compania suedeza Foreo, care a surprins lumea cosmetica prin dispozitivele sale pentru ingrijirea tenului, dar tind sa cred ca da. Se vorbeste de ceva vreme pe Youtube si pe blogurile de afara de dispozitivele revolutionare Luna pentru curatarea fetei si anti-imbatranire, adaptate nevoilor unice de ingrijire a tenului ale fiecarei persoane.

Luna trecuta dispozitivele cu pulsatii T-Sonic (transdermice sonice) s-au lansat si in Romania si se gasesc in exclusivitate la Douglas. Dispozitivele Luna au o suprafata unica formata din puncte tactile moi din silicon ce permit o curatare mai profunda si mai delicata. Pulsatiile ajuta la scoaterea impuritatilor, sebumului si resturilor de machiaj si imbunatatesc absorbtia produselor de ingrijire, iar in cazul barbatilor (pentru ca exista o perie creata special si pentru ei) pregatesc tenul pentru un barbierit mai precis si mai fin.

Siliconul moale este ultra-igienic, se simte extraordinar pe piele si este compatibil cu utilizarea tuturor produselor de curatare, geluri si creme neabrazive standard. Dispozitivele Luna sunt 100% impermeabile si ofera peste 300 utilizari cu o singura incarcare, au o garantie limitata de 2 ani (si o garantie de calitate de 10 ani) si nu necesita capete de perii de inlocuire.

In Romania sunt disponibile 3 game pentru ingrijirea tenului: Luna - ingrijire totala in frumusete, Luna mini - curatare delicata profunda si Luna for Men - pregatire suprema pentru barbierit. Luna este disponibila in 3 modele adaptate pentru diferite tipuri de ten: normal/ sensibil, mixt si foarte sensibil si costa 773 lei, Luna mini costa 579 lei si este disponibila in 5 culori, iar Luna for Men costa 773 lei  In plus fata de ingrijirea tenului Foreo schimba igrijirea orala cu doua game deosebite: ISSA si ISSA mini, periutele de dinti electrice cu impulsuri sonice care sparg si elimina tartrul, previn acumularea de tartru, petele si cariile, dar si albesc si ilumineaza dintii.

Am fost la lansarea oficiala, insa nu m-am grabit sa scriu despre Luna pana nu am apucat sa le incerc si sa vad pe pielea mea cum se simt, ce fac si ce rezultate dau. Am incercat Luna Play, cel mai mic si nou dispozitiv si varianta clasica Luna si o sa va povestesc despre fiecare in parte.


Luna Play este cel mai mic dispozitiv pentru curatarea fetei de la Foreo, este disponibil in 7 culori si ofera aceeasi curatare profunda datorita pulsatiilor sonice. Durata de folosire este de 1 minut (este recomandat sa se foloseasca si seara si dimineata), acest dispozitiv micut poate fi folosit de circa 100 de ori, nu se reincarca. Punctele mai mari din varf sunt pentru zona T unde este nevoie de o curatare mai profunda, iar punctele mici pentru restul fetei.

Mi se pare ideal pentru calatorii pentru ca este foarte mic si curata tenul in profunzime. Se aplica produsul de curatare pe fata usor umezita, dupa care se maseaza fata cu dispozitivul cu miscari circulare timp de un minut, se clateste si se usuca. Tenul este mult mai curat, mai relaxat si absoarbe mult mai bine produsele de ingrijire. Singurul dezavantaj pe care il vad este ca nu poate fi reincarcat, asa ca dupa cele 100 utilizari nu mai ai ce face cu el, dar eu o sa-l pastrez pentru calatorii si o sa ma bucur de el atata timp cat va functiona.


Luna (varianta clasica, exista si varianta Luna 2) este disponibila in trei variante, iar cea pe care am primit-o eu este cea pentru ten normal/ mixt si cred ca este cea mai potrivita pentru mine, desi prima mea alegere ar fi fost cea roz, pentru ten normal/ sensibil. Imi place dimensiunea, imi place forma (este usor de tinut in mana si este si extrem de usoara) si-mi place si ceea ce face.

Are opt viteze astfel incat poti adapta intensitatea pentru fiecare zona a fetei si asta imi place la nebunie pentru ca, am mai spus pe blog insa nu stiu daca ati retinut sau nu, eu am avut nasul spart - ruptura de piramida nazala si nu suport multe dispozitive in zona nasului, iar cele 8 viteze imi permit sa ajung la o intensitate care sa nu-mi creeze nici un disconfort. 

Luna mi se pare foarte blanda cu tenul, am folosit-o de 2 ori pe zi, zilnic si nu am simtit ca imi usuca sau agreseaza in vreun fel tenul, ceea ce nu pot sa spun despre Clarisonic - stiu ca va intrebati cum se compara, daca vrei mai multe detalii, spuneti-mi in comentarii si o sa fac o postare separata in care sa le compar, daca nu sunteti decise pe care o vreti. Forma ajuta mult si e foarte usor de folosit.

In plus pe spate Luna are niste cercuri/ striatii care au rolul de a reduce semnele vizibile de imbatranire, prin masajul fin pe care il face. Eu am folosit acest sistem de masaj atat la dus/ baie cu gelul de curatare, dar si atunci cand am aplicat ser/ crema in zona ochilor sau pe diverse zone ale fetei si imi place mult de tot. Cei de la Foreo au si un dispozitiv special pentru zona ochilor, Iris, care mi se pare extrem de interesant si pe care intentionez sa-l studiez mai bine.


Mai jos puteti sa vedeti diferenta de dimensiune intre Luna si Luna Play si sa va faceti o idee mai buna in caz ca va tenteaza sa le incercati. Luna Play am folosit-o circa trei saptamani, dupa care am trecut la Luna si pana acum ma declar incantata de aceste dispozitive. Am incercat sa va spun primele mele impresii si de ce imi plac atat de mult, daca am uitat ceva puteti sa ma intrebati in comentarii.


Ati incercat vreunul din dispozitivele Luna de la Foreo? V-ar tenta sa aveti asa ceva in rutina voastra de ingrijire a tenului?

6 comentarii

  1. Pe mine m-ar tenta doar ca n-as da atatia bani pe ele .
    Ca si cadou why not .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pretul este intr-adevar o problema, d-aia cred ca e si bine sa ne documentam cat mai bine inainte de a cheltui atatia bani pe astfel de gadgeturi.

      Ștergere
  2. Pretul este WOW, ca sa nu zic nesimtit! Pentru un dispozitiv care are utilizari limitate (vorbesc de cel mini) sa platesti peste 100 euro? Chiar as fi curioasa cate astfel de unitati vor vinde pe piata din Romania...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Luna Play costa 40 euro pe siteul oficial, deci banuiesc ca la noi este in jur de 150 lei, n-am ajuns in magazin sa vad exact ce pret are (Luna mini costa peste 500 lei si este reincarcabil).

      Ștergere