Apivita Suncare SPF50 Antispot Face Cream

21.6.16


In ultima perioada am incercat diverse creme cu protectie solara mare, incercand sa gasesc ceva care sa nu-mi usuce tenul (am patit-o cu doua creme mult laudate) sau sa nu imi provoace alte neplaceri (gen ochi iritati, asta fiind principala mea problema, inclusiv cu cremele cu formule bune - nu se stie niciodata care este reactia la anumite filtre de protectie). V-am si povestit despre cateva dintre incercarile mele saptamanile trecute, iar ultima intrata in viata mea este Antispot Face Cream SPF50 de la Apivita, de la care n-am avut mari asteptari, dar care m-a surprins mai mult decat placut.

Ceea ce mi-a placut de cand am citit prima data despre crema asta este ca nu contine alcool, silicon, coloranti sau uleiuri minerale. Nu contine nici parabeni, insa eu n-am probleme cu asta, ci mai degraba cu altele. Formula este interesanta - green tea water, lycopene, panthenol, vitamina E si inca cativa antioxidanti, insa am vazut si niste extracte de plante (lavanda si fenicul de mare) care ar putea fi posibili iritanti. Dar pentru ca eu nu traiesc dupa studii si reguli, am lasat tenul sa decida daca ii place sau nu. Concluzia: imi place mult si o folosesc zilnic!

Crema este destul de densa, insa repede in piele. V-am mai spus ca este important sa folositi cantitatea optima de produs pentru a va proteja pielea asa cum trebuie, eu pentru ten si gat folosesc aproape jumatate de lingurita si nu lasa vreun filtru alb (crema are o nuanta pala de bej galbui) si nici nu este nevoie sa astept minute bune inainte de a aplica celelalte produse. 

Are un miros extrem de placut pe care nu stiu cum sa-l descriu, dar care nu-mi deranjeaza ochii sensibili, ceea ce e un mare plus pentru mine. In plus este o baza foarte buna de machiaj fara a fi lipicioasa, ceea ce imi place si mai mult. Fara sa ma mai intind mult - imi place mult de tot crema si din tot ce-am incercat in ultimele luni simt ca mi se potriveste cel mai bine.

Exista si o varianta colorata, care cred ca este perfecta pentru perioada asta, mai ales daca nu vreti sa folositi fond de ten, dar vreti sa fiti protejate, iar tenul sa aiba un aspect uniform. In afara de masti si cateva produse pentru corp (din cate imi amintesc) nu prea am folosit alte produse de la Apivita, dar acum recunosc ca sunt extrem de curioasa si vreau sa descopar mai multe.

Ati incercat crema asta? Aveti ceva recomandari de produse Apivita?

6 comentarii

  1. " Scame " lasa dupa aplicare ? Eu chiar nu stiu ce sa mai folosesc ! Au ajuns pe urechile motanului alb complet toate :)
    Arina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, poti sa vezi si in ultima poza, asa arata pielea dupa ce-am intins crema.

      Ștergere
  2. avem mare nevoie de protectie.imi place la o crema sa fie densa si sa intre rapid in piele.nu am incercat crema dar o vreau

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Protectia solara ar trebui sa fie in capul listei cu prioritati, dar nu e tocmai usor sa gasesti o crema care sa ti se potriveasca.

      Ștergere
  3. Sunt foarte multe creme pentru protectie solara si mie cel putin imi vine greu sa aleg

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar e greu, mai ales ca fiecare ten reactioneaza diferit. Tenul reactioneaza diferit la filtrele de protectie, d-aia e destul de greu sa gasim acel produs care sa ni se potriveasca.

      Ștergere